Izaberite neku od ordinacija koje rade pregled DERMASKOPIJA MLADEZA

Gracia Medika - Dermatologija
Koče Popovića 7

Specijalistički dermatološki pregledi i lečenje promena na koži u cilju lepšeg i zdravjeg izgleda kože na poliklinici “Gracia Medika” u Beogradu.
Pročitaj više

Dermatološki Laser Centar Diva
Vladimira Popovića 52

Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i kvaliteta.
Pročitaj više

Diva Laser Centar
Prote Mateje 9

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estetskih i dermatoloških problema.
Pročitaj više

Beoderma - dermatovenerologija
Baje Pivljanina 83

Beoderma je specijalistička dermatovenerološka ordinacija u kojoj se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože, kao i neagresivne estetske metode za poboljšanje njenog izgleda. U ordinaciji Beoderma vrše se sve usluge iz oblasti opšte dermatologije, estetske dermatologije, dermatohirurgije, polnih bolesti i bolesti vena i venskog sistema.
Pročitaj više

Derma dermatološka ordinacija
Vlajkovićeva 11, (Kolubarske bitke 8, Kruševac)

Derma dermatološka ordinacija sa više od 20 godina dugom tradicijom uspešno leči kožno venerične bolesti, probleme kose i noktiju. O kvalitetu rada ordinacija koje se nalaze u Beogradu i Kruševcu, govore mnogobrojni zadovoljni pacijenti iz zemlje i inostranstva

Euromedik dermatološki pregledi
Alekse Nenadovića 8 i Gandijeva 122g

Poliklinika Euromedik Beograd kvalitetom rada i stručnom dijagnostikom potvrđuje da je pravi izbor za Vas i kada je u pitanju dermatologija.

Kozmetički salon Stil
Marka Oreškovića 12

Kozmeticki salon Stil na Zvezdari nudi usluge mezoterapije lica i tela. Od usluga se još nude i lečenje problematične kože, dermoskopski pregled mladeža, i trajno uklanjanje malja

Dermatoveneroloska ordinacija Dr. Lazovic
Gavrila Principa 26/4 sprat
Idi na vrh strane