Dodaj firmu

Legacy Hazit lifting lica

Legacy Hazit tradicionalno znanje spojeno sa individualnim pristupom uvek daje izvanredne rezultate. Naši tim specijalizovan posebno za terapeutske masaže, ali i druge vrste tretmana, uspešno pronalazi rešenje za svakoga ko nam se obrati za ...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1
Novi Beograd, Beograd

Beauty Standard Lab Laser Centar lifting lica

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Lifting lica Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Lifting lica Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Lifting lica Estera Estetska medicina i stomatologija

Lepota je potpuna samo onda kada pored lepog i zdravog lica i tela, imamo i osmeh koji samouvereno pokazujemo.
Pročitaj više

Bokeljska 7
Vračar, Beograd

Beauty by Nastya salon

Kozmetčki salon nalazi se u Beogradu. Posebno izdvajamo neinvanzivne tretmane sa fantastičnim efektima, lipolizu, hijaluron pen, kao i collagen niti.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 192
Zvezdara, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

SAN Kozmetički salon

Kozmetički salon SAN nalazi se na opštini Palilula. Otvoren je više od 10 godina sa profesionalnim kozmetičkim uslugama, manikir, pedikir, nadogradnja trepavica, tretmani lica, depilacija šećernom pastom.
Pročitaj više

Zrenjaninski put 38v, Krnjača
Borča, Beograd

Lifting lica Gracia Medika

Specijalistički dermatološki pregledi i lečenje promena na koži u cilju lepšeg i zdravjeg izgleda kože na poliklinici “Gracia Medika” u Beogradu.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Sana beauty & nutrition

Sana Beauty nutrition kozmetički salon nalazi se na Savskom vencu. Tretmani lica, masaže i tretmani tela, usluge nutricionista dovešće vaše telo i lice do savršenstva.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Savski venac, Beograd

Lifting lica Elenoro clinic

Ordinacija Elenoro Clinic nudi široku paletu usluga iz oblasti plastične i estetske hirurgije, kao i najsavremenije anti aging procedure. Mi smo tu da Vaš izgled učinimo savršenim
Pročitaj više

Kostolačka 75
Voždovac, Beograd

Lifting lica Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Lifting lica Medic Hill

Medic Hill je privatna ordinacija čiji je stručni tim specijalizovan za pružanje usluga iz domena estetske i plastične hirurgije. Hirurgija Medic Hill Banovo brdo pruža sledeće usluge: hirurgija lica (face lifting, korekcija ušiju, nosa, usa...
Pročitaj više

Požeška 80, lok.18
Čukarica, Beograd

Lifting lica Dr Milan Jovanović

Plastična estetska hirurgija Dr Milan Jovanović pruža vam kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Kozmetički salon - GM beauty studio

Kozmetički salon - GM Beauty Studio nudi sve usluge koje su jednoj dami potrebne na jednom mestu. Pružamo usluge relax masaže, maderoterapije, kavitacije, tretmana body Vacuum 65, RF lica i tela, manikira i pedikira, kao i profesionalnog šmi...
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 12
Čukarica, Beograd

Dermatološki Laser Centar Diva

Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i ...
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji po...
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

Derma dermatološka ordinacija

Derma dermatološka ordinacija sa više od 20 godina dugom tradicijom uspešno leči kožno venerične bolesti, probleme kose i noktiju. O kvalitetu rada ordinacija koje se nalaze u Beogradu i Kruševcu, govore mnogobrojni zadovoljni pacijenti iz z...
Pročitaj više

Vlajkovićeva 11, (Kolubarske bitke 8, Kruševac)
Stari grad, Beograd

Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela

Ušuškan u srcu Vračara, Centar Biointegra nudi usluge u oblasti bioregenerativnog antiaging-a kojim se prevenira bolest i ublažavaju ili odlažu prvi znaci starenja. U naš centar su dobrodošli svi koji imaju svest o tome kakvu ulogu u njihovo...
Pročitaj više

Kumanovska 14
Vračar, Beograd

Deja estetic & anti aging centar

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u Estetic & Anti aging centru Deja. Specijalnost našeg centra su usluge iz oblasti estetike, dermatologije, dermatohirurg...
Pročitaj više

Miloja Zakića 10, (prilaz 2)
Čukarica, Beograd

Sta podrazumeva lifting lica? Svaka osoba je u potrazi za zdravijim i mlađim izgledom kože lica. Koža lica je platno na kojem ostaju zapisani vreme, emocije i život. Lice govori koliko ste se smejali, bili zabrinuti ili ljuti i kakav živite. Ona predstavlja štit i receptor.

Ukoliko ste se pitali kako možete izgledati deset godina mlađe bez komplikovanih i bolnih hirurških intervencija prepustite se face lifting tretmanima koji imaju veliki uspeh u otklanjanju kako prvih znakova starosti, tako i u otklanjanju većih problema.

  

Osobe koje se teško odlučuju da pristupe hirurškim metodama a žele da se podmlade treba da isprobaju neke od ovih metoda koje imaju fantastičan učinak na podmlađivanje kože lica.

Mezoniti

Mezoniti ili 3D mezoniti su tanke, biorazgradive niti kojima se omogučava izbegavanje hirurškog fejsliftinga lica. Lifting kože lica mezonitima je minimalno invazivna procedura podizanja i osveženja lica, bez mogućnosti komplikacija i ožiljaka a uz kratkotrajan oporavak.

Biorazgradive i antialergijske 3D mezoniti sastoje se od resorptivnog hirurškog konca koji na sebi ima veliki broj mikroskopski vidljivih zareza. Postavljanjem mezoniti u donji sloj kože zarezi na nitima se urezuju ispod kože a povlačenjem i rasporedjivanjem niti u različitim pravcima zateže se višak kože na  različitim regijama lica ili vrata. Tretman mezonitima se obavlja u lokalnoj anesteziji tokom 30 do 60 minuta nakon čega se pacijent može vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Prvobitno rešenje za nehirurški fejslifting su bile neresorptivne zlatne niti. Velika mana ove procedure bila je u nemogućnosti da se nakon procedure koriste neinvazivne metode poput miolifta i radiotalasnog liftinga lica a posebne komplikacije javljale su se sa pucanjem niti ili njenim uočavanjem ispod kože nakon nekoliko godina od intevencije. Razgradivost mezoniti omogućila je izbegavanje navedenih komplikacija uz isti rezultat.

Idealni kandidati za procedure nehirurškog fejslifta mezonitima su osobe oba pola izmedju 35 i 60 godina koje nemaju preveliki višak kože na licu ili vratu a čija koža još uvek ima punoću. Tretman mezonitima je procedura posebno namenjena osobama koje žele da u potpunosti zadrže svoj izgled i oblik lica a da dobiju kako osveženje izgleda tako i bolji kvalitet kože. Podizanjem lica 3D mezonitima može se dobiti  do 50% podizanja lica u odnosu na tradicionalni hirurški lifting. To je razlog zašto procedura nije indikovana za pacijente sa velikim viškom kože.

Da bi organizam razgradio mezoniti potrebno je 9 do 12 meseci. Tokom ovog perioda telo formira vlakna kolagena oko svake niti što trajnost efekta ugradnje mezoniti povećava na 2 do 3 godine. Nakon potpune resorpcije mezoniti moguće je bezbedno ponoviti proceduru u željenim pravcima u zavisnosti od procesa starenja kože i želja pacijenta.

Regije koje se najviše rade mezonitima su:

  • Regija čela - omogućava podizanje obrva, zatezanje gornjih kapaka, ispravljanje asimetrije obrva i redju upotrebu tretmana botoksom.
  • Podizanje jagodica lica uz blagu nadoknadu volumena jagodica.
  • Ispravljanje bora koje se protežu od nosa do usana - nazolabijalnih bora.
  • Ispravljanje ugla usana i podizanje viška kože od ugla usana do brade - marionetske linije.
  • Zatezanje viška kože na vilici.
  • Zatezanje kože vrata
  • Takodje, mezonitima se mogu tretirati i regije na telu kao što su stomak, ruke i unutrašnja strana butina.

Neželjeni efekti nakon tretmana mezonitima

Nakon uradjene intervencije mezonitima na mestima intervencije moguće su male i tanke modrice kao i blag otok. Potpun oporavak od intervencije traje do dve nedelje tokom koje pacijent može uobičajeno obavljati sve svoje obaveze ali sa manjim ograničenjem mimike lica, preporučenim spavanjem na ledjima i izbegavanjem sportskih aktivnosti. Lifting lica mezonitima je nešto agresivnija procedura od aplikacije hijalurona i botoxa pa tako ne može da se tvrdi da če lice istog dana izgledati onako kako će da izgleda nakon oporavka od 2 nedelje iako je rezultat liftinga odmah vidljiv.

Da bi se dugotrajno održao tonus lica tretman mezonitima je poželjno kombinovati sa hijaluronskim filerima, Botoksom, mezoterapijom ili laserskim tretmanima. U kombinaciji sa navedenim procedurama može se trajno i u potpunosti izbeći potreba za hirurškim face liftom.

Lifting lica laserom

Laserski lifting lica jedna je od najvećih prekretnica u savremenoj kozmetičkoj industriji  dokazano najučinkovitija metoda kada je u pitanju uklanjanje znakova starenja kože.

Tretman neinvazivnog laserskog pomlađivanja klijenti biraju kao sredstvo kako bi smanjili znakove starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbeljuje pegice. 

Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećenja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderma. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.

Kožulica se pre tretmana mora detaljno očistiti i osušiti. Obavezno je uklanjanje šminke, kreme, ulja, topikalnih anestetika ili proizvoda za samopotamnjivanje. Područje koje treba da se tretira ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solarijumu oko 2 nedelje pre tretmana.

Odmah nakon tretmana područje koje je bilo izloženo laseru biće blago crveno i upaljeno. Crvenilo će nestati nakon par minuta nakon završenog tretmana. Većini klijenata se koža potpuno smiri preko noći te naredni dan već mogu koristiti standardne proizvode za njegu kože i šminku.

Nakon tretmana treba izbegavati izlaganje Suncu najmanje 7 do 10 dana. Ne treba koristiti nikakve kozmetičke proizvode, pa čak ni sapun ukoliko se koža nije smirila. Treba izbegavati tonike, razne serume, pilinge i tešku šminku sve dok se koža potpuno ne smiri. Stavljanje leda na problematično područje može ublažiti i ubrzati oporavak.

Lifting lica cena

Lifting lica laserom može da košta od 3 000 do 10 000 dinara u zavisnosti od toga koja se regija tretira.

Za tretman lifting lica mezonitima treba izdvojiti od 1 200 do 3 800  20 000 dinara za jednu mezonit.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za lifting lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane