O nama - ESTETIC ANTI AGING MEDICAL LASER CENTAR


Estetic Anti Aging Medical Laser Centar se uspešno godinama bavi naučnim anitiagingom, estetskom medicinom, oblastima dermatologije i primene PRP-a u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Tretmane izvode licencirani antiaging doktori i eksperti iz pomenutih oblasti.

U veoma prijatnom ambijentu Estetic Anti Aging Medical Laser Centra na Banovom brdu dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka različitih specijalnosti na čijem čelu se nalazi Mr Sci. dr med Aleksandra Lukić Tankosić, specijalista za fizikalnu medicinu i antiaging.

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar pruža sledeće usluge:

-HIJALURONSKI FILERI za korekciju i oblikovanje usana na potpuno prirodan način. U našem radu koristimo najkvalitetnije francuske i engleske preparate koji u sebi sadrže anestetik lidoacin tako da je procedura minimalno bolna. Takođe, hijaluronske filere koristimo u cilju otklanjanja bora i remodelovanja lica.

-3D MEZONITI – jedan od najpopularnijih tretmana kojim se uspešno rešava problem opuštene kože i bora, a vaše lice i vrat izgledaće podmlađeno za 5-6 godina. Ovaj tretman podrazumeva postavljanje niti od biorazgradivog materijala-kolagena ispod kože primenom glatke igle koja se može koristiti u svim pravcima. Same niti ostaju ispod kože od 6 do 8 nedelja nakon čega se resorbuju, a u koži se stvara kolagen kao reakcija na strano telo. Tretman sa 3D mezonitima daje odlične rezultate u predelu oko očiju i linije kapaka, na čelu za saniranje nazolabijalnih, pušačkih i marionetskih bora, kao i za redukciju podvaljka.

-PLAZMA TERAPIJA – PRP metoda doprinosi podmlađivanju kože primenom sopstvene krvi iz koje se nakon određenog postupka obrade izdvaja plazma. Tako dobijena plazma koja je bogata trombocitima, matičnim ćelijama i faktorima rasta, pomoću sterilnog šprica ubrizgava se u željenu regiju koja se prethodno pripremi hirurškim antisepticima.

-CELLULAR MATRIX – predstavlja kombinaciju PRP tretmana, odnosno sopstvene krvne plazme i hijaluronske kiseline. Zbog velikog broja bioaktivnih proteina, uključujući i faktore rasta, pokreće se i ubrzava oporavak tkiva. Ovim jedinstvenim i efikasnim tretmanom za vrlo kratko vreme postiže se visok stepen rejuvenacije kože kojoj se vraćaju volumen i elastičnost. Tretman se preporučuje za uklanjanje bora na licu, ožiljaka od akni, podočnjaka, kao i za podmlađivanje kože lica, vrata, dekoltea ili šaka.

-PRP U FIZIKALNOJ MEDICINI I REHABILITACIJI daje odlične rezultate kod degenerativnih oboljenja kolena, kukova, stopala, kičme. Zahvaljujući velikoj količini različitih faktora rasta PRP tretman značajno doprinosi zarastanju povređenih zglobova, tetiva, ligamenata i mišića. S obzirom da se plazma dobija preradom sopstvene krvi pacijenta nema imunoloških prepreka u primeni, niti rizika od transmisivnih bolesti. Metoda se naročito preporučuje sportistima zbog brzog i bezbednog vraćanja u punu takmičarsku formu.

-MEZOTERAPIJA – savremena metoda koja uspešno rešava veliki broj estetskih problema na koži, kao i zdravstvenih problema. Mezoterapija podrazumeva intradermalno aplikovanje najpoznatijih francuskih koktela koje koristimo u našem estetskom centru. U zavisnosti od starosti osobe i rezultata koji se želi postići u koktele se mogu dodati kavijar ili druge supstance koje poboljšavanju elasticitet kože.

Mezoterapijom se uspešno rešava širok spektar problema na koži:
-Podmlađivanje lica, vrata i dekoltea
-Redukcija, ublažavanje i prevencija bora
-Rešavanje problema rozacee – akni
-Tamnih kolutova oko očiju
-Rehidratacija kože uz uspostavljanje tonusa
-Rešavanje problema fleka i hiperpigmentacija na koži
-Zatezanje kože ispod podvaljka

U Estetic Anti Aging Medical Laser Centru dostupne su:

  • • Mezoterapija iglom lica, vrata i dekoltea
  • • Mezoterapija iglom sagorevačima masti (nehirurška liposukcija)

Mezoterapija iglom pomoći će vam da se rešite masnih naslaga koje odolevaju svim drugim pokušajima uklanjanja, kao što su vežbe i dijete. Preoblikujte svoje telo na prirodan način i regulišite nivo holesterola i triglicerida uz ovaj tretman. Potpuno prirodan preparat reguliše i nivo krvnog pritiska, a tretman je potpuno bezbolan.
Ubrizgavanjem sagorevača masti direktno u masne naslage pospešujemo odstranjivanje lokalizovanih masnih naslaga iz organizma. Liposukcija bez skalpela je nov i siguran, potpuno bezbedan način za eliminaciju masnih naslaga na problematičnim regijama.

-DERMAPEN – pospešuje regeneraciju kože, poboljšava strukturu kože i ujednačava ten. Primenom malih iglica stimuliše se sinteza kolagena, elastina i fibroblasta. Na taj način serumi i kokteli koji se potom primenjuju imaju efikasnije dejstvo zbog intradermalnog prodiranja prilikom aplikacije. Rezultat tretmana je osvežena, jedra i revitalizovana koža.

-HEMIJSKI PILING – predstavlja proceduru koja doprinosi poboljšanju kvaliteta i strukture kože pomoću određenih hemijskih supstanci, najčešće kiselina. Na taj način ostvaruje se kontrolisano uklanjanje (ljušćenje) oštećenih slojeva kože i podstiče njeno obnavljanje. Hemijski piling može se primeniti na licu, vratu, rukama i nogama. Indikacije za ovaj tretman su najčešće akne i ožiljci od akni, strije, pliće i duboke bore, solarni lentigo, melazma, starenje kože kao posledica hroničnog izlaganja suncu.

-DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA nove generacije koja je hit u svetu od sada je dostupna u Estetic Anti Aging Medical Laser Centru. U pitanju je prijatan i bezbolan tretman koji je prilagođen svim tipovima kože, uključujući i izuzetno suvu kožu. Vratite sjaj, svežinu i mladoliki izgled Vašem licu uz ovaj popularni face-up tretman. Pored kože lica, tretman se može primenjivati i na vrat, dekolte i ruke, a rezultat je hidrirana, zategnuta i blistava koža.

-ULTRAZVUČNA KAVITACIJA SA LIMFNOM DRENAŽOM – zasniva se na efektu lipolize, odnosno prelaska čvrstih masnih ćelija u tečno agregatno stanje. Time se poboljšava propustljivost na nivou ćelije za lokalnu aplikaciju leka – takozvana ultrazvučna sonoforeza lokalno aplikovanog anticelulitnog i lipolitičkog gela. Takođe, poboljšava se ćelijska propustljivost za eliminaciju masnoća, a masažom putem sonde pospešuje se cirkulacija i postiže efekat limfne drenaže. Ultrazvučnom kavitacijom rešavamo probleme masnih naslaga, tonusa kože, kao i celulita.

-UKLANJANJE BRADAVICA, KERATOZA, PAPILOMA, KONDILOMA I DRUGIH PROMENA NA KOŽI vrši se radiotalasima, tačnije radiohiruškim nožem, a bazira se na koagulaciji krvnih sudova koji ishranjuju promene. U pitanju je potpuno neinvazivna, bezbedna i efikasna metoda koja ne ostavlja ožiljne promene, koje se inače mogu javiti prilikom primene lasera ili elektrokautera.

-SKLEROTERAPIJA KAPILARA – je procedura ubrizgavanja aktivne supstance u krvni sud iglom koja ima manji prečnik od prečnika samog krvnog suda. U pitanju je potpuno bezbolna procedura tokom koje se može osetiti samo blago peckanje. Posle procedure veoma je važna kompresija tretiranih kapilara koja pomaže slepljivanju upaljenog zida krvnog suda. U roku od 4 do 6 nedelja organizam na prirodan način razgrađuje preostale ćelije tretiranih kapilara koji se više ne pojavljuju na mestu aplikacije.

-UKLANJANJE KAPILARA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE – ovom procedurom uklanjamo u potpunosti i trajno, sa nekoliko tretmana, srednje i veće kapilare na nogama, venule i kapilare na licu i telu, Spajder kapilare, rozaceu i onihomikoze. Brzo, bezbolno, komforno i bezbedno laserom možemo ukloniti neželjene, vidljive kapilarne mreže na licu i telu. Posle tretmana ne moraju se nositi kompresivne čarape. U zavisnosti od debljine kapilara preporučuje se da se tretmani rade od 2 do 4 puta u razmaku od mesec dana. Kapilari sa manjim prečnikom se najlakše uklanjaju. Nakon tretmana na mestu ekspozicije mogu se javiti crvenilo i blagi otok koji koegzistiraju uglavnom od nekoliko sati do dva dana. Ponekad se mogu pojaviti ljubičasta polja poput modrica, ali se oni povlače u roku od nedelju dana. Potrebno je izbegavati izlaganje suncu 4 do 6 nedelja pre terapijske procedure. Izlaganje kože suncu nakon tretmana je nepoželjno, jer se na tretiranim regijama mogu pojaviti pojačane pigmentacije.

-DERMOSKOPIJA – pregled mladeža.

Konsultacije za antiaging procedure su BESPLATNE!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 14-21h
subota od 12-17h
nedelja neradna

Obavezno prethodno zakazivanje termina

Pratite nas putem Facebook-a: vasilisaandjovan

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar, Petra Mećave 33, Banovo brdo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

20.05.2020 22:45
Neregistrovan korisnik

Odlicna usluga i velika strucnost

20.05.2020 22:43
Neregistrovan korisnik

Odlično

20.05.2020 16:30
Neregistrovan korisnik

Dobar laser centar na padini

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Estetika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Estetic Anti Aging Medical Laser Centar
  • Medical Laser Centar,
  • Medical Laser Antiaging Centar,
  • Estetic Anti Aging Medical Laser Centar Čukarica,
  • Medical Laser Centar Beograd,
  • Medical Laser Centar radno vreme