Dermatološki Laser Centar Diva

  • 2
  • %
4.50 | 6 ocena
Adresa: Prote Mateje 9, Vračar

O nama - DERMATOLOŠKI LASER CENTAR DIVA

Dermatološki laser centar Diva pruža specijalističke preglede, dijagnostiku i terapije, a naš tim dermatologa stoji vam na usluzi I za sve konsultacije koje su besplatne.

Gotovo svaku osobu je tokom života mučila neka vrsta kožne bolesti, bilo da je reč o infekcijama, različitim osipima, izraslinama ili alergijama. Često se te promene ignorišu, pa se razviju hronična oboljenja koja se vrlo teško leče.

Dermatološka ordinacija Diva Vam nudi usluge koje obuhvataju:

  • dermatovenerološki pregled kožnih promena ukljućujući i infekcije kože (gljivične, bakterijske, virusne, parazitarne, kod dece i odraslih).
  • dermoskopski pregled i dijagnostiku pigmentovanih i nepigmentovanih izraslina na koži: mladeži, benigni i maligni tumori kože, kao i pigmetovanih promena u ravni kože

Dermatološki pregledi su osnovna delatnost ove specijalističke ordinacije i pružamo ih pacijentima svih uzrasta. Zahvaljujući vremenu koje se posvećuje svakom pojedinačnom pacijentu moguće je utvrditi značajan broj kožnih bolesti.

Važan segment rada ove specijalističke ordinacije su medicinski postupci kojima se uklanja širok spektar dobroćudnih kožnih promena.

Dermatološki laser centar Diva primenjuje terapiju radiotalasima, kojom se bezbolno, beskrvno i bez ožiljaka uklanjaju kožne promene kao što su virusne i viseće bradavice, fibromi, seboreične keratoze, lojne ciste i milije, kondilomi….

Lečimo i sve kožne bolesti kod dece, počevši od beba (zapaljenje kože u pregibima), genetski predisponiranog hroničnog ekcema, preosetljivost na ujed insekata, promene na koži usled intezivnog znojenja, zarazne bolesti kože izazvane bakterijama (streptokokama i stafilokokama), virusne bradavice, šugu, kao i opekotine od sunca.

Ukoliko želite da pregledate mladež, povredili ste ga, uočili promene na njima ili su se pojavili novi u Dermatološkoj ordinaciji Diva obavljamo kontrolu i uklanjanje mladeža.

U našoj ordinaciji uz pomoć dermoskopa na bezbedan i bezbolan način možemo prepoznati eventualne maligne promene i omogućiti pacijentima blagovremeno lečenje.

Svaki mladež može se ukloni iz medicinskih ili estetskih razloga. U Divi uklanjanje mladeža se može obaviti klasičnom hirurškom intervencijom ili radiotalasima, a tehniku će izabrati doktor posle kliničkog i dermoskopskog pregleda.

Poseban naglasak u radu stavljamo na otkrivanje malignih bolesti kože, kao i na savetovanje o pitanjima prevencije tumora kože, zaštite od UV zračenja itd.

Zakažite pregled i uverite se zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Na sve dermatološke preglede dece nudimo popust od 20 %.

Radno vreme:

ponedeljak - petak: od 8:30 do 20 h
subota: od 9 do 15 h

Dermatološki laser centar Diva
Adresa: Vladimira Popovića 52, Novi Beograd
Email: info@Divadermatologija.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dermatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dermatološki Laser Centar Diva
  • Diva dermatološka ordinacija,
  • dermatološka ordinacija na Novom Beogradu,
  • dermatološka ordinacija Diva Novi Beograd,
  • Diva Laser centar radno vreme