Kontakt podaci za vašu firmu

Beoderma - dermatovenerologija

  • 1
5.0 | 4 ocena
Beoderma je specijalistička dermatovenerološka ordinacija u kojoj se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože, kao i neagresivne estetske metode za poboljšanje njenog izgleda. U ordinaciji Beoderma vrše ...
Pročitaj više
Baje Pivljanina 83
Beograd

LaboMedica Poliklinika i Laboratorija

  • 3
  • %
4.4 | 16 ocena
Poliklinika i laboratorija LaboMedica nudi kompletne medicinske usluge i analize na istom mestu, u istom danu. Naše stručno i ljubazno medicinsko osoblje brzo i efikasno će organizovati sve potrebne preglede za Vas i Vaše najmilije, uz zna...
Pročitaj više
Bulevar Kralja Aleksandra 193a
Beograd

Millenium Medic Poliklinika i Laboratorija

  • 3
  • %
5.1 | 10 ocena
Poliklinika Millenium Medic pruža specijalističke i ultrazvučne dijagnostičke preglede iz različitih oblasti medicine koje izvodi vrhunski tim stručnjaka. U sklopu poliklinike nalazi se i laboratorija, tako da vršimo kompletne usluge na je...
Pročitaj više
Molerova 11
Beograd

Dermatološki Laser Centar Diva

  • 1
5.0 | 1 ocena
Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i k...
Pročitaj više
Vladimira Popovića 52
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Dermamedicus

  • 5
  • %
5.0 | 9 ocena
Dermatološka ordinacija DermaMedicus poseduje porodičnu tradiciju bavljenja dermatologijom koja traje skoro ceo vek. U prijatnom ambijentu nudimo Vam dijagnostiku i lečenje kožnih i polnih bolesti, kao i usluge iz oblasti estetske dermatol...
Pročitaj više
Kralja Milutina 53
Beograd

Dermatim - dermatoloska ordinacija

  • 9
5.0 | 12 ocena
Dermatološka ordinacija Dermatim je prvi privatni centar za kožne i polne bolesti i kozmetologiju u Beogradu i Srbiji. U našoj dermatološkoj ordinaciji možete obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože. ...
Pročitaj više
Kralja Petra 71a
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Milinkovic
Ona sigurno mora da se debelo plati. kako god da okrenete. Pre svega je to neki dug koji vucete od ranije a koji predstavlja deo nekog raskalasnog zivota. Takav jedan zivot pre ili kasnije sigurno mora da se plati. Sve druge stvari nisu bas toliko vazne.
Jovana Milinkovic
Ona sigurno mora da se debelo plati. kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, samo treba da se dosta ulozi. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, nije ona bas toliko jeftina za lecenje. Mada, pre ili kasnije ce se sigurno pronaci neki univerzalni lek.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, ona mora da bude nesto sto valja i sto se kvalitetno leci samo alternativnom medicinom.
Simona Vucinic
Po meni, svaka psorijaza treba da se dobro i debelo plati. Sve drugo je samo po meni gubljenje vremena.
Todor Markovic
Najbolje je da ne bacate previse pare i da gledate da psorijazu na sto bolji nacin prirodnim putem resite.
Marta Dencevic
Veroali vi meni ili ne, ovo je problem koji muci sve veci broj mladih ljudi.
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato, sto se psorijaze tice, veoma je bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, najvaznija stvar kod psorijaze je u tome da se veoa tesko leci ali da u svakom slucaju moze da se drzi pod kontrolom.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, ovde je veoma vazno da samo treba da se odlucite za jedan dobar kvalitet. Sve drugo i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Problem sa psorijazom je u tome sto ne moze previse lako da se resi.
Ivan Stojanovic
Nisam bas u potpunosti siguran koliko zapravo psorijaza moze da se izleci. Mislim da su u svakom slucaju za to relativno male sanse.
Jana Stankovic
realno mislim da je po pitanju psorijaze, ubedljivo najbolje resenje da posetite centar za dermatologiju Skinmedic. Mislim da ce vam on za ovaj problem bas odgovarati posto uglavnom primenjuje metode alternativne medicine.
Biljana Brankovic
Svakako da po pitanju psorijaze, sve treba da probate. Prema tome, najbolje je da posetite Dermamedicus i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Moj otac je imao psorijazu. Stalno je pio neke cajeve i mazao neke meleme i zaista mu je u neku ruku pomoglo tako sto se malo smanjivo.
Dusan Markovic
Situacija sa psorijazom je po meni identicna kao i sa ekcemom. U najvecem broju slucajeva psorijaza nastaje kao posledica stresa i u najvecem broju slucajeva se veoma tesko leci posto je nekada poprilicno tesko ukloniti izvror stresa.
Ivana Petrovic
Mom ocu je pre par godina kada se razboleo izasla psorijara. Zbog toga lekari smatraju da je ona nastala kao posledica stresa u organizmu. Nikada nije uspeo da je zaleci.