Diva Laser Centar

 • 2
 • %
4.39 | 31 ocena

O nama - DIVA LASER CENTAR

Diva Laser Centar poseduje 27 godina dugu tradiciju u oblasti estetske i laserske medicine. Višedecenijsko iskustvo u radu, stalno usavršavanje u zemlji i inostranstvu, kao i primena najnovijih svetskih dostignuća u oblasti dermatologije i antiaging medicine doprineli su da postanemo referentna ustanova u ovoj oblasti.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je Diva jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na prostoru bivše Jugoslavije i regiona, koji je počeo sa primenom različitih vrsta lasera za savršenu, zdravu i negovanu kožu. Potvrda stručnosti i kvaliteta našeg rada su na hiljade zadovoljnih klijenata koji i dan danas dolaze kod nas na tretmane, čak i tri generacije jedne porodice.

U prijatnom ambijentu centra za estetsku i lasersku medicinu Diva koji se nalazi u samom srcu Vračara, dočekaće Vas ljubazno osoblje. Naš tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, a kabineti su opremljeni najsavremenijom opremom za estetsku i lasersku medicinu.

Specijalistička dermatološka ordinacija Diva Medical, koja se nalazi na istoj adresi, poseduje višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi. Sa ciljem da bezbolno i pouzdano rešimo Vaše probleme sa kožom okupili smo vrhunski tim dermatovenerologa koji vrši specijalističke preglede: prim.dr Jasna Ćzurda Potić, dr Sunčica Živković i dr Olivera Lazarević.

Dermatološka ordinacija Diva Medical nudi sledeće tretmane:

 • Dermatološki pregledi
 • Dermoskopija mladeža
 • Radiotalasno uklanjanje različitih promena sa kože (virusne bradavice, viseće bradavice, seboroične keratoze, meki fibromi, lojne ciste i milije, ksantelazme, kondilomi, moluske, dobroćudni mladeži)
 • Dečija dermatologija
 • Dermatovenerološki pregled kožnih promena, uključujući i infekcije kože (bakterijske, virusne, gljivične)

Diva Laser Centar nudi najprestižnije antiaging i laserske procedure za tretiranje različitih estetskih problema i podmlađivanje kože:

- Tretmani laserom

Laserski lifting – combo 4D 5D laser
Laserska epilacija
Lasersko uklanjanje ožiljaka
Lečenje akni i ožiljaka od akni
Lasersko uklanjanje fleka
Lasersko uklanjanje kapilara
Lečenje rozacee
Lečenje strija
Lasersko podmlađivanje šaka
Laserska lipoliza
Lasersko zatezanje lica i tela
Ultrazvučna lipoliza

- Antiaging tretmani

Healthy Aging Package za savršeno lice
Hijaluronski fileri
3D Mezoniti
Cellular Matrix
Podmlađivanje PRP plazmom
Mezoterapija lica i tela

- Korekcije

Konturiranje usana hijaluronom
Neoperativna korekcija nosa
Neoperativna korekcija podočnjaka
Lečenje ćelavosti i proređene kose
Mezolipoliza
Lečenje proširenih pora
Lečenje gojaznosti i celulita

Po ugledu na vodeće svetske antiaging centre, Diva je opremljena najsavremenijim dermatološkim laserima kojima se uspešno tretiraju: fleke i prošireni kapilari (Quantum SR laser), bore, strije i ožiljci (Frakcionisani Er:Yag laser), kao i uklanjaju neželjene dlačice (Lumenis One).

Od 2015. godine u laser centar Diva uveden je najsavremeniji 4D combo laser za podmlađivanje, lifting i zatezanje kože. Ovaj laser predstavlja pravu revoluciju u laserskoj tehnologiji i postiže mnogo efikasnije rezultate od svih do sada poznatih tehnika. Osim laserima, podmlađivanje lica i tela u našem centru, vrši se i mezoterapijom u kombinaciji sa filerima, PRP-om i nitima.

Diva Laser Centar predstavlja najsavremeniji program za skidanje masnih naslaga i celulita koji kombinuje ultra zvučnu terapiju, mezolipolizu, vensku i limfnu drenažu. Ova inovativna metoda omogućava gubitak 4-6 cm u obimu tretirane regije: struku, rukama, bokovima ili butinama, koji se ne mogu korigovati nikakvim dijetama i vežbama.

Budite zadovoljni Vašim izgledom, jer mi radimo za Vas – Diva Laser Centar!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08:30-20:00h
subota od 09:00-15:00h
nedelja neradni dan

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: Laser Centar DIVA
Instagram: @divalasercentar
Twitter: DIVA Laser Centar

Laser Centar Diva, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.07.2018 10:55
Marija Mladenovic

Konstantno usavrsavanje u svom znanju DIVA LASER centar ostvaruje u inostranstvu.Ono sto bih dodatno istakla je i cinjenica da je Diva LAser centar jedan od prvih sertifikovanih centara kod nas.Ono u sta sam se ja uverila ,i bla prezadovoljna rezultatima jeste lasersko uklanjanje kapilara. Toplo preporucujem ovaj centar!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Laser centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Diva Laser Centar
 • Diva Laser Centar,
 • Diva Laser Centar Vračar,
 • Diva Laser Centar Prote Mateje,
 • Diva Centar,
 • Diva,
 • Diva Laser Centar Beograd,
 • Diva Laser Centar radno vreme