Dodaj firmu

Beauty Standard Lab elektroliza dlaka

Anti-aging tretmani lica i tela u našem studio na Novom Beogradu. Mezoterapija tela, biorevitalizacija, Long Lasting i brojni drugi tretmani.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Beauty Standard Lab Laser Centar elektroliza dlaka

Laserska epilacija, vacuum slim, kavitacija u vašem studiu za negu lepote na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Pariske Komune 57
Novi Beograd, Beograd

Glamour Aesthetic

Ordinacija estetske medicine nalazi se na Vračaru, pruža individualan pristup pacijentima kroz antiage tretmane, tretmane podmlađivanja, kao i tretmane održavanja lepote i mladosti
Pročitaj više

Cerska 107/7
Vračar, Beograd

Elektroliza dlaka Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Dermatološki Laser Centar Diva

Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i kvaliteta.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Sta je to elektroliza dlaka i kako funkcionise? Dlačice na određenim delovima tela niko od nas ne želi. Postoji više načina borbe protiv upornih malja, pa obično krećemo sa brijanjem, od čega one postaju još deblje i jače i ubrzo ponovo izrastaju. Druga metoda je najčešće vosak, kada određenim trakama naprosto skinemo, tj. iščupamo iz korena sve dlake, koje opet izrastu, samo im je potrebno više vremena nego kod upotrebe brijača...

Dakle, šta raditi da se zauvek rešimo dosadnih malja i da imamo glatku, nežnu i senzualnu kožu?

Elektroliza dlačica

Odgovor na postavljeno pitanje može biti trajna epilacija ili elektroliza dlačica. Epilacija je dobar metod, ali ima jednu manu – ne preporučuje se ljudima koji imaju tamnu put, ili svetle dlačice – plave, sede ili riđe. Epilacija najbolje deluje na ljude koji imaju svetlu kožu i tamne malje.

Nasuprot epilaciji, elektroliza dlačica je preporučljiva za sve, a značila bi trajno eliminisanje korena dlake uz pomoć slabe struje.

Kako se radi elektroliza?

Ako planirate da uništite neželjene dlačice na ovaj način, svakako vas zanima i kako tretman izgleda. Sonda koja ima debljinu dlačice, nežno se uvodi u folikul, pa se nekoliko sekundi deluje slabom strujom, pri čemu ćete osećati peckanje.

Suština je u tome da se izvrši destrukcija krvnih sudova koji ishranjuju dlačicu. Pri svemu tome, ne oštećuje se površina kože, pa ona nakon tretmana ostaje sasvim zdrava i bez ikakvih posledica.

Koliko tretmana elektrolize je potrebno?

Najveći broj žena, ali i muškaraca, tretira svoje neželjene malje uz pomoć pincete ili voskom, pa u tom slučaju, trebalo bi dolaziti na tretmane elektrolize jednom mesečno u periodu od osam do dvanaest meseci.

Važno je napomenuti, da nakon poslednjeg tretmana, na vašoj koži neće biti nijedne dlačice koju ne želite.

Da li postoje reakcije kože na elektrolizu dlaka?

Potpuno je normalno da koža reaguje na određen način, tako da posle završenog tretmana, ostaće crvenilo, ali samo u toku sat vremena.

Da li se javljaju ožiljci kod tretmana elektrolize?

Elektroliza dlaka je veoma popularna metoda, a to svakako ne bi bio slučaj kada bi izazivala neke neželjene reakcije, posledice i oštećenja kože. Da bi sve bilo u redu, potrebno je da stručno lice radi precizno kao i da sam klijent sluša savete tokom tretmana.

Prednosti elektrolize

Kao što smo naveli, elektroliza dlačica je dobar metod za ljude koji ne mogu da se podvrgnu epilaciji, jer imaju svetle dlačice, plave, sede ili riđe. Osim toga, elektroliza utiče na popravljanje stanja kože, pa ćete primetiti nakon dva meseca da je koža u značajnoj meri regenerisana.

Da li je potrebno ponavljati tretmane elektrolize?

Kada se uklone sve dlake, i ukoliko prođe određeno vreme koje se smatra punim ciklusom rasta (na primer, za lice je to 45 dana), a dlačice ne izrastu ponovo, tada možete da budete uvereni da se one nikada više neće pojaviti.

Elektroliza dlaka cena:

Cena tretmana elektrolize zavisi od broja dlaka koje se tretiraju. Za jedan minut rada potrebno je izdvojiti u proseku 130 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dermatološke ordinacije i salone lepote koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane