Dodaj firmu

MSV Medica internistička ordinacija mikrodermoabrazija

Porodična ordinacija za odrasle i decu na Vračaru. Specijalistički pregledi, dijagnostika kućne posete, palijativna nega
Pročitaj više

Kursulina 20
Vračar, Beograd

Mikrodermoabrazija Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Centar za masaže Relax club

Relax Club predstavlja tim profesionalnih terapeuta okupljenih sa ciljem da Vam omoguće da poboljšate svoje zdravlje i postignete preko potreban mir.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Novi Beograd, Beograd

Derma dermatološka ordinacija

Derma dermatološka ordinacija sa više od 20 godina dugom tradicijom uspešno leči kožno venerične bolesti, probleme kose i noktiju. O kvalitetu rada ordinacija koje se nalaze u Beogradu i Kruševcu, govore mnogobrojni zadovoljni pacijenti iz zemlje i inostranstva
Pročitaj više

Vlajkovićeva 11, (Kolubarske bitke 8, Kruševac)
Stari grad, Beograd

Mikrodermoabrazija Dr Branislav Piščević

Plastični i estetski hirurg dr Branislav Piščević već više od dve decenije uspešno otkljanja sve nesavršenosti sa Vašeg lica i tela. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji će rešiti svaki problem koji narušava Vaš fizički izgled.
Pročitaj više

Koste Racina 16
Savski venac, Beograd

Mikrodermoabrazija Soin Face and Beauty

Salon lepota sa aparaturnim tretmanima lica i tela na Voždovcu. Holivudski tretman lica, masaže lica i tela, laserska epilacija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 12a
Voždovac, Beograd

Mikrodermoabrazija Diva Laser centar

Diva laser centar nalazi se na Novom Beogradu. Jedan je od najeminentnijih centara estetske medicine sa dugom tradicijom i stručnim timom na polju estetskih tretmana.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Mirjan laserski centar

Mirjan laserski centar nalazi se na Novom Beogradu. Uz nadzor kvalifikovanog stručnog osoblja, možete isprobati tretmane za oblikovanje tela kao i podmlađivanje lica.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z
Novi Beograd, Beograd

Ovo je jedna vrlo dugačka reč, a značenje joj nije toliko komplikovano kao što se može u prvi mah pomisliti. Mikrodermoabrazija je mehanički piling mrtvih ćelija epiderma dijamantskom sondom. Pilingom se šalju signali u dublje slojeve kože, a time se podstiče stvaranje kolagena i elastina. 

Čim završite tretman, vaša koža će izgledati svežije i glatkije. Suština je da sve aktivne supstance koje su nanete na kožu, posle mikrodermoabrazije, prodiru lakše u derm. 

Mikrodermoabrazija – kada se radi?

Ova metoda se može sprovesti kod svih tipova kože, osim izuzetno tankih i osetljivih. Ukoliko imate masnu ili kožu koja ima akne, vi ste kandidat za ovu intervenciju. Takođe, ako ste imali akne ranije, a sada su vam ostali ožiljci, koji su ružni i treba ih korigovati; ukoliko imate strije ili bore – mikrodermoabrazija je preporučljiva za vas.

Trebalo bi znati, da je ovo tehnika kojom se koža podmlađuje, poboljšaće se izgled sive kože, kože sa hiperpigmentacijama, pegama, kao i kože zahvaćene foto starenjem. 

Mikrodermoabrazija – kako se radi?

Ova metoda se može kombinovati sa ultrazvukom, laserom i dermo-elektroporacijom – to bi značilo – mezoterapija bez igle. Mikrodermoabrazija je kontrolisani mehanički piling koji uklanja nečistoće i mrtve ćelije kože. Prilikom ove tehnike se prelazi aparatom preko kože koji osim što skida i ljušti odumrli sloj sa kože, on takođe i usisava nečistoću uz pomoć blagog vakuuma. U zavisnosti od regije koja se tretira, podešava se dubina delovanja. 

Kako sve to deluje? 

Ultrazvuk pomaže apsorpciju aktivnih supstanci, a dubokom mikromasažom podstiče ćelijski metabolizam.

Dermo-elektroporacijom se posle mikrodermoabrazije omogućava lakši prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve derma (kože) gde ostvaruju svoju biološku aktivnost. 

Mikrodermoabrazija – iskustva

Prilikom izvođenja tretmana biće vam prijatno, i sve će trajati oko 30 minuta. Vaš lekar će vam savetovati da se tretmani ponove, da bi se dobili optimalni rezultati. Jedino što može da vam se ne dopadne, ali je to zanemarljivo, složićete se, jeste prolazno crvenilo, koje se povlači nakon nekoliko sati. To bi značilo, da posle izlaska iz ordinacije, vi praktično odmah možete nastavljati da obavljate svoje svakodnevne obaveze i aktivnosti.

Kome se ipak ne preporučuje mikrodermoabrazija?

Trebalo bi napomenuti, da ovaj tretman, ma koliko koristan i efikasan bio, ipak nije preporučljiv za određene kategorije ljudi. Ukoliko imate duboke ožiljke, nedavni herpes ili bradavice na mestu tretiranja, aktivne akne, nestabilni dijabetes i još neka stanja o kojima bi trebalo da obavestite lekara. 

Prednost mikrodermoabrazije je u tome što je to neinvazivna, sigurna i nehirurška metoda. 

Mikrodermoabrazija – cena

Cene se kreću u rasponu od 2000 do 2200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane