Dodaj firmu

Selidbe kamionom Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Transport i selidbe Lugi san

Ukoliko želite najpovoljniji transport robe i selidbe, preduzeće Lugi San je pravi izbor za Vas. Pored uspešno realizovanih selidbi u Srbiji, nudimo Vam i usluge selidbe i transporta robe kombijem ili kamionom i u inostranstvu.
Pročitaj više

Tomasevacka 20
Borča, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Selidbe kamionom Kamionski i Kombi prevoz Marković

Kamionski i kombi prevoz robe u Srbiji. Prevoz tereta, nameštaja, selidbe u Beogradu i celoj zemlji
Pročitaj više

Tomaševačka 32, Krnjača
Borča, Beograd

Selidbe kamionom Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i transportovati stvari na željenu lokaciju. Selidbe - Beorelocations vrši besplatnu procenu selidbi i transporta.
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Selidbe kamionom Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe kamionom - Sellidbe i transport

Када вам је потребно сигурно и ефикасно селидба или транспорт робе, нема бољег избора од нас. Сале Транс селидбе и транспорт се већ дуги низ година поуздано и професионално бави транспортом робе широм Србије.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe kamionom

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe kamionom AJKULA

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe kamionom su najcesci vid selidbe. Kada imate više stvari, odnosno ako se selite iz dvosobnog ili većeg stana, za vašu selidbu neće biti dovoljno kombi vozilo, već je potrebno angažovati kamion. 

Prvi korak u planiranju selidbe je odabir profesionalnog servisa za selidbe, koji će izvršiti besplatnu procenu, jer svako preseljenje je priča za sebe: ljudi se sele na različite lokacije, količina stvari nije ista, kao ni pristupačnost – spratnost, zgrade sa liftom ili bez i slično. 

Selidbe kamionom iskustva

Prednosti selidbe kamionom u odnosu na selidbu kombijem:

Prostim rečima kazano, kamion je viši i veći. Primera radi, ukoliko imate visok frižider, na primer, 180 cm, on se ne može u kombi vozilo uneti vertikalno, a svi znamo da frižider nije poželjno transportovati horizontalno. 

Kamion je četvrtast, (što se tiče prostora gde se utovaruju stvari) a kombi vozilo je pri dnu šire a pri vrhu se sužava, tako da ostaje prostor koji se ne može iskoristiti.

Dešava se da ljudi, zbog nešto niže cene, iznajme kombi vozilo, ali se ispostavi da se mora obaviti još jedna tura prevoza stvari, pa na kraju je to ipak skuplja varijanta.

Predlažemo da izaberete kamion koji je tapaciran iznutra sa svih strana, tako da vaše stvari budu prevezene bez ikakvog oštećenja.

Takođe, kamion poseduje i utovarnu rampu, što pored svega napred navedenog,  omogućava da vaša selidba protekne efikasno i brzo, sa maksimalno zaštićenim stvarima.

Selidbe kamionom cene

Cene selidbe kamionom su obično za 10-20% više u odnosu na cenu selidbe kombijem, ali vi za taj novac dobijate 50% veći prostor. Znači, isplati se, ukoliko imate veću količinu stvari, ili su selidbene stvari takvih dimenzija da bolje pogoduje veće i više vozilo.

Za selidbu kamionom bez radnika, cena je od 3000 do 6000 dinara, van grada od 45-60 dinara po kilometru.

Prevoz kamionom sa angažovanim radnicima za utovar i istovar, 6000-15000 dinara.

Naravno, na cenu utiče dosta faktora, kao što je količina vašin stvari, da li su one veće težine, poput TA peći, sefova i slično, razdaljina koju je potrebno preći, te pristupačnost zgradi, tako da se cena formira individualno za svaku selidbu.

*Cene su date orijentaciono, za tačne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane