Dodaj firmu

Medjunarodne selidbe Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Transport i selidbe Lugi san

Ukoliko želite najpovoljniji transport robe i selidbe, preduzeće Lugi San je pravi izbor za Vas. Pored uspešno realizovanih selidbi u Srbiji, nudimo Vam i usluge selidbe i transporta robe kombijem ili kamionom i u inostranstvu.
Pročitaj više

Tomasevacka 20
Borča, Beograd

Međunarodne selidbe Dukat Queen Trans

Transport robe Dukat Queen Trans po Beogradu, Srbiji i svim zemljama u region. Profesionalan usluga transporta, tehničke, prehrambene robe, ogreva, građevinskog materijala.
Pročitaj više

Mitra Trifunovića Uče 20g
Borča, Beograd

Medjunarodne selidbe AS selidbe

Prevoz AS selidbe pruža pouzdanu i profesionalnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora uz kompletni paket usluga, utovar i istovar robe, montažu i demontažu nameštaja i uslugu skladištenja stvari u magacinskom prostoru u Beogradu
Pročitaj više

Budmanijeva 22
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena se...
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Medjunarodne selidbe Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Medjunarodne selidbe Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i tr...
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Međunarodne selidbe Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Međunarodne selidbe Modern Stil

Selidbe Beograd - Selidbe Sokol - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Medjunarodne selidbe Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, ...
Pročitaj više


Beograd

Logistics design transportne usluge

Logistics Design je porodična kompanija sa sedištem u Beogradu, u ulici Višnjički Venac br. 109. - Međunarodni transport robe - Carinsko zastupanje - Skladištenje robe - Konsalting
Pročitaj više

Višnjicki venac 109
Palilula, Beograd

Svaka selidba, bez obzira kojim povodom se obavlja, pomalo je stresna. Potrebna je dobra informisanost, kao i organizacija, da bi sve proteklo bez problema. Međunarodne selidbe zahtevaju dodatnu dokumentaciju koja prati selidbene stvari, što u slučaju lokalnih selidbi, naravno, nije potrebno.

Organizacija međunarodne selidbe

Najpre, potrebno je odabrati iskusne i profesionalne radnike koji će vaše selidbene stvari upakovati i zaštititi, korišćenjem adekvatnog materijala za pakovanje.

Sledeći korak je odabir teretnog vozila kojim će se međunarodna selidba obaviti, i potom angažovanje špedicije koja će sve to propratiti potrebnom dokumentacijom prema važećim carinskim propisima.

Bez obzira na to gde se selite, da li u države EU, Rusiju, ili vam je potrebna prekookeanska selidba (Amerika, Kanada, Australija...), poželjno je da sve poslove završite na jednom mestu, angažujući jednu firmu koja sve radi umesto vas, jer se time značajno štedi vreme, novac i izbegavaju moguće greške zbog nepoznavanja zakonskih propisa i slično.

Na primer, mnogi ljudi ne znaju, i na tom mestu pogreše, a to je da se za umetničke dragocenosti, kao što su slike, na primer, takođe i za starinski nameštaj, antikvitete, knjige, mora tražiti odobrenje od organa nadležnog za pregled i procenu.

Angažovana firma, prilikom planiranja vaše selidbe, za vas će prikupiti sve informacije, kao i dokumentaciju, koja može biti korišćena kod carinjenja selidbe u smislu carinskih olakšica koje po zakonu pripadaju.

Šta podrazumeva usluga međunarodne selidbe na jednom mestu?

Kada zatražite ovu uslugu, profesionalni radnici će najpre izvršiti procenu vaše selidbe, koja je najčešće besplatna. Zatim, možete računati na stručno i pažljivo pakovanje, te zaštitu vaših selidbenih stvari. Za vas će biti pripremljena kompletna dokumentacija prema važećim carinskim propisima, i na kraju transport selidbe.

Savet je da se obratite firmama koje imaju višegodišnje, odnosno decenijsko iskustvo. Sa njihovim profesionalnim vozačima za međunarodne relacije i održavanim i sigurnim vozilima, vaše brige i stres oko selidbe, svešćete na minimum. 

Selidbe iz inostranstva u Srbiju

Ovaj proces se ne razlikuje mnogo od selidbe iz Srbije u inostranstvo. Kada vozilo sa selidbenim stvarima pristigne na granični prelaz, radi se propratna carinska dokumentacija i teretno vozilo se upućuje na rascarinjenje u Carinsku ispostavu (CI).

Usluga “door to door” ili “od vrata do vrata”

Ovo je poseban vid profesionalne usluge, ili drugim rečima kazano, sistem “ključ u ruke”.

Postoje firme koje pružaju ovu uslugu, za bilo koji kraj sveta da se odlučite. Takođe, pojedina preduzeća su vam na raspolaganju od 00-24 h. 

Koja je cena međunarodne selidbe?

Na cenu će uticati nekoliko faktora, kao što su:

  • destinacija na koju se selite (EU, Rusija, prekookeanske zemlje...)
  • količina selidbenih stvari
  • da li je na selidbenim stvarima potrebna demontaža i montaža
  • broj radnika koji će obavljati vašu međunarodnu selidbu i slično.

Cene se kreću od 0, 35 evra po kilometru pa naviše.

* Za tačnu cenu ove usluge, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane