Dodaj firmu

Selidbe kafića Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe kafića Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Selidbe kafića Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe kafića

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe kafića Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe kafića Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više


Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe kafića Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe kafića Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe kafića su cesce nego sto mislimo. Kafići su verovatno prva mesta na koja smo počeli da izlazimo u tinejdžerskim danima. Tu su se rađale naivne ljubavi i padali nevešti poljupci. Često smo emotivno vezani, trenutno ili uspomenama za omiljeni kafić, kao za mesto gde se okuplja naše društvo, ali se ponekad ipak javi potreba da on bude izmešten na drugu lokaciju.

Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, ali je najčešći odabir još bolje lokacije, sa prostorom koji nudi bolje uslove, a sve to zajedno obećava bolje razvijen biznis i shodno tome, veće prihode.

Kako se obavlja selidba kafića?

I tako, vi ste odlučili da preselite svoj kafić, koji je svakako manji od prosečnog restorana, pa mislite da možete sami, uz pomoć par prijatelja. Verujte nam, poslednje što želite jeste da se na vašem inventaru napravi neka materijalna šteta, ili da se prilikom prenosa stvari ošteti lokal koji napuštate.

Šta se onda dešava? Ne samo što vi sami imate trošak oko saniranja oštećenja stolova, stolica, rashladnih tela i slično, već ste možda ishabali i pod, pošto nameštaj prilikom prenosa nije bio adekvatno zaštićen. Da li vam je potrebno da sve ovo plaćate, što sve zajedno može izaći isto kao i trošak selidbe koji imate ako angažujete profesionalce, koji to rade svakoga dana i kojima je to rutina, a da vi pri tome nemate nikakvih glavobolja?

Kada malo razmislimo, vidimo da su svi razlozi da angažujemo stručna lica, i to možda najbolje po sistemu „ključ u ruke“.

Selidba kafića ključ u ruke

Ljudi posebno vole kada se posao sklapa na taj način. To je iz razloga što vi dajete slobodu profesionalcima da sve obave onako kako oni misle da je najbolje, a u vašu korist, a sa druge strane, vi ste oslobođeni svih stresova, muka, nervoze i jednostavno na kraju, kada sve bude gotovo, samo uđete u svoj novi lokal predviđen za kafić.

Tamo će već biti postavljen sav inventar, sve je na svom mestu, kao što je unapred dogovoreno kada je vršena besplatna procena selidbe i napravljen plan po kome će ona biti izvedena.

Selidbe kafića – iskustva

Još jedan od razloga zašto ne bi trebalo da maltretirate svoje prijatelje da vam pomažu već da pozovete agenciju, jeste što servisi poseduju razne mašine kojima se podižu teški tereti, bez oštećena. Možda su vaši drugari snažni, nabildovani momci, ali ipak nisu jaki kao viljuškar, paletar ili hidraulični lift. 

Nije samo stvar u tome preneti težak teret, već ga je neophodno ubaciti u kamion, koji bi trebalo da bude tapaciran iznutra, da bi dodatno zaštitio robu koja se prevozi.

Ako angažujete profesionalne pakere, oni će pažljivo i pedantno svu robu staviti u odgovarajuće kutije, koje su obeležene etiketama i nalepnicama, pa ne postoji mogućnost da se pomešaju i da na kraju ne znate gde vam je šta.

Sa druge strane, roba u kutijama je zaštićena pucketavim folijama, lepljivim trakama, jer se u kafiću koriste čaše, šolje, tacne, tanjiri i drugi lomljivi predmeti. 

Vrlo je važno obaviti selidbu kafića u dogovorenom roku, jer vama svakako ne ide u prilog da ne radite, recimo, nedelju dana, što automatski znači izgubljen novac. Preseljenje se obavlja brzo, efikasno i profesionalno, tako da vaš biznis ne trpi, već napreduje na novoj lokaciji na kojoj će biti lociran kafić.

Selidbe kafića – cena:

Vrlo je teško dati čak i orijentacionu cenu za selidbu kafića, pa će biti najbolje da kontaktirate firme ispod našeg teksta, koji će procenu obaviti besplatno. To je iz razloga što cena zavisi od mnogo faktora: pristupačnost terena, udaljenost lokacija A i B, broj angažovanih radnika na selidbi kafića, mašine potrebne za prenos inventara...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane