Izaberite neki od servisa za selidbu gde mozete naci ponudu za SELIDBU KAFICA

HM Selidbe

Vlajkovićeva 19

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Selidbe kafića Radovanović

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više

Selidbe kafića Drašković

Milana Rakića 116b

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Transporter 011 - Selidbe

Nova Mokroluška 13

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.

Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.

Selidbe kafića Alisa

Pive Karamatijevića 10

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Selidbe kafića Modern Stil

Trgovacka 28

Selidbe Beograd - Modern Stil - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata.

Selidbe kafića Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Mirijevski Venac 23, Mirijevo

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.

Selidbe kafića Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.

Agencija za selidbe Beograd Expres

Bulevar Oslobođenja 84

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.

Selidbe Beograd

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanja i demontaže / montaže nameštaja.

Selidbe kafića Mima

Zemun

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Banatska 83v/10, Zemun

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.

Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b

ABC agencija za selidbe Stošić

Vodovodska 177i/2

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.

Selidbe kafića su cesce nego sto mislimo. Kafići su verovatno prva mesta na koja smo počeli da izlazimo u tinejdžerskim danima. Tu su se rađale naivne ljubavi i padali nevešti poljupci. Često smo emotivno vezani, trenutno ili uspomenama za omiljeni kafić, kao za mesto gde se okuplja naše društvo, ali se ponekad ipak javi potreba da on bude izmešten na drugu lokaciju.

Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, ali je najčešći odabir još bolje lokacije, sa prostorom koji nudi bolje uslove, a sve to zajedno obećava bolje razvijen biznis i shodno tome, veće prihode.

Kako se obavlja selidba kafića?

I tako, vi ste odlučili da preselite svoj kafić, koji je svakako manji od prosečnog restorana, pa mislite da možete sami, uz pomoć par prijatelja. Verujte nam, poslednje što želite jeste da se na vašem inventaru napravi neka materijalna šteta, ili da se prilikom prenosa stvari ošteti lokal koji napuštate.

Šta se onda dešava? Ne samo što vi sami imate trošak oko saniranja oštećenja stolova, stolica, rashladnih tela i slično, već ste možda ishabali i pod, pošto nameštaj prilikom prenosa nije bio adekvatno zaštićen. Da li vam je potrebno da sve ovo plaćate, što sve zajedno može izaći isto kao i trošak selidbe koji imate ako angažujete profesionalce, koji to rade svakoga dana i kojima je to rutina, a da vi pri tome nemate nikakvih glavobolja?

Kada malo razmislimo, vidimo da su svi razlozi da angažujemo stručna lica, i to možda najbolje po sistemu „ključ u ruke“.

Selidba kafića ključ u ruke

Ljudi posebno vole kada se posao sklapa na taj način. To je iz razloga što vi dajete slobodu profesionalcima da sve obave onako kako oni misle da je najbolje, a u vašu korist, a sa druge strane, vi ste oslobođeni svih stresova, muka, nervoze i jednostavno na kraju, kada sve bude gotovo, samo uđete u svoj novi lokal predviđen za kafić.

Tamo će već biti postavljen sav inventar, sve je na svom mestu, kao što je unapred dogovoreno kada je vršena besplatna procena selidbe i napravljen plan po kome će ona biti izvedena.

Selidbe kafića – iskustva

Još jedan od razloga zašto ne bi trebalo da maltretirate svoje prijatelje da vam pomažu već da pozovete agenciju, jeste što servisi poseduju razne mašine kojima se podižu teški tereti, bez oštećena. Možda su vaši drugari snažni, nabildovani momci, ali ipak nisu jaki kao viljuškar, paletar ili hidraulični lift. 

Nije samo stvar u tome preneti težak teret, već ga je neophodno ubaciti u kamion, koji bi trebalo da bude tapaciran iznutra, da bi dodatno zaštitio robu koja se prevozi.

Ako angažujete profesionalne pakere, oni će pažljivo i pedantno svu robu staviti u odgovarajuće kutije, koje su obeležene etiketama i nalepnicama, pa ne postoji mogućnost da se pomešaju i da na kraju ne znate gde vam je šta.

Sa druge strane, roba u kutijama je zaštićena pucketavim folijama, lepljivim trakama, jer se u kafiću koriste čaše, šolje, tacne, tanjiri i drugi lomljivi predmeti. 

Vrlo je važno obaviti selidbu kafića u dogovorenom roku, jer vama svakako ne ide u prilog da ne radite, recimo, nedelju dana, što automatski znači izgubljen novac. Preseljenje se obavlja brzo, efikasno i profesionalno, tako da vaš biznis ne trpi, već napreduje na novoj lokaciji na kojoj će biti lociran kafić.

Selidbe kafića – cena:

Vrlo je teško dati čak i orijentacionu cenu za selidbu kafića, pa će biti najbolje da kontaktirate firme ispod našeg teksta, koji će procenu obaviti besplatno. To je iz razloga što cena zavisi od mnogo faktora: pristupačnost terena, udaljenost lokacija A i B, broj angažovanih radnika na selidbi kafića, mašine potrebne za prenos inventara...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane