Autoprevoznik Ivanković Darko

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - AUTOPREVOZNIK IVANKOVIĆ DARKO


Sedište firme „Autoprevoznik Ivanković Darko“ je u Ustaničkoj ulici broj 190, u Beogradu. Postojimo i radimo već nešto više od jedne decenije, tačnije od 2003. godine, baveći se organizacijom i realizacijom trasporta i selidbe na teritoriji Beograda, Srbije i inostranih zemalja.

U domenu naših usluga nalaze se:

- selidbe
- kombi prevoz robe
- kamionski prevoz robe
- pakovanje stvari uz garanciju od oštećenja
- demontaža i montaža nameštaja
- prevoz klavira, sefova, specijalnih tereta
- odvoz starih, nepotrebnih stvari

Zahvaljujući našem predanom i odogovornom radu stvorili smo prepoznatljivo ime na našim prostorima, u oblasti našeg poslovanja i postali lideri na tržištu selidbi i transporta stvari. Vaše zadovoljstvo našim uslugama, predstavlja naš najveći podsticaj za daljim angažovanjem, razvojem i napretkom.

Usavršavajući iz dana u dan naše usluge, predstavljamo Vašeg pouzdanog partnera prilikom selidbe i transporta robe i stvari. Nastojimo da povoljnošću naših cena, koje pre svega zavise od obima i težine posla, postanemo prihvatljiva opcija širokog auditorijuma naših klijenata i na taj način Vam se zahvalimo na poverenju ukazanom tokom proteklih godina.

Transport robe i stvari vršimo klimatizovanim kamionima i kombi vozilima, starim svega nekoliko godina, što ih čini pouzdanim na putevima u svim vremenskim prilikama. Takođe trudimo se da razvijamo naš vozni park u zavisnosti od potreba naših klijenata i obima poslovanja.

U saradnji sa nama omogućeno Vam je nadgledanje kompletne selidbe i transporta Vaše robe i stvari. Isto tako izlazimo Vam u susret i vršimo BESPLATNU procenu selidbe i transporta, u najkraćem vremenskom periodu.

Bilo da selite kompletan stan, kuću ili poslovni prostor u kom se nalazi klasičan, stilski ili kancelarijski nameštaj, naša firma predstavlja Vaš pouzdan izbor. Uz odgovarajuću tehniku pobrinućemo se da selidba Vaših stvari protekne u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo.

Kada je u pitanju kombi i kamionski prevoz robe u zemlji i inostranstvu isti vršimo uz najviši vid odgovornosti i poštovanja dogovorenih rokova za isporuku. Posedujemo kamion sa rol ceradom, nosivosti do 5 tona, što omogućuje prevoz veće količine stvari.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.selidbeprevoz.com

Kontakt telefoni:

011/ 347 34 87
064/ 33 64 466
063/302 667

Firma „Autoprevoznik Ivanković Darko“ Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Autoprevoznik Ivanković Darko
  • autoprevoznik ivankovic darko,
  • autoprevoznik ivankovic darko beograd,
  • pakovanje stvari uz garanciju od ostecenja,
  • demontaza i montaza namestaja