Dodaj firmu

Selidbe Čačak – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Čačak – Beograd Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Selidbe Čačak – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Čačak – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Čačak – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Cacak – Beograd? „Vedro nebo bez oblačka, divan dan za put iz Čačka (do Beograda)“, hajde da malo promenimo reči čuvenog Bore Čorbe. Razlog za preseljenje u prestonicu obično je lep, ali je sve ono što prati sam proces selidbe, prilično stresno. 

Možda imate par mišićavih drugara, jedan od njih ima kamion ili kombi, i mislite da ćete sami sve dobro organizovati, i uspešno se preseliti na novu lokaciju. Ali, avaj! Počinju da se javljaju poteškoće koje niste mogli ni da zamislite.

Kako se obavlja selidba Čačak – Beograd?

Možda ste dugo iščekivali dan kada će vaše stvari konačno biti unesene u novi stan ili kuću u Beogradu, ali kada je došao dan D, odnosno trenutak selidbe, osećate se nervozno, napeto i pod konstantnim ste stresom. 

Sve je to iz razloga jer se niste dobro organizovali. Kompletna usluga preseljenja, ili selidba „ključ u ruke“, lišava vas svih neprijatnih detalja, jer stručna lica sve rade za vas. Pošto ste saznali da ćete svoj život nastaviti u Beogradu, i napustiti rodni Čačak, potrebno je da odmah isplanirate budžet selidbe. 

To se najbolje vrši na taj način što ćete pozvati servis za selidbe, čiji su agenti dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Potom ćete zakazati razgovor, i agent će doći onda kada to vama odgovara. Dogovorićete se o količini stvari koja treba da se preseli; o njihovoj težini, odnosno gabaritu; oko toga da li imate vredne stvari, u smislu umetnina ili antikviteta, ili neke specijalne terete, kao što je klavir, pianino ili možda sef. Agent će proceniti koliko je radnika potrebno angažovati da bi se vaša selidba uspešno odradila, kao i da li je neophodno korišćenje nekih mašina, kaošto je viljuškar, na primer.

Vi ćete izraziti svoju želju da li očekujete da vam pakeri profesionalno upakuju stvari, koristeći specijalne folije, lepljive trake i adekvatne kutije. Potrebno je da znate, da angažovanjem pakera, skoro u potpunosti eliminišete mogućnost da se načini neka šteta, na primer, na lomljivim stvarima, kao što je posuđe, lampe, lusteri, ogledala i slično.

Selidbe Čačak – Beograd – iskustva

Radnici će maksimalno pažljivo izneti stvari iz vaše kuće ili stana u Čačku, pri tome pazeći da se ne ishabaju podovi. Sve će biti uneto u kamion ili kombi, pri čemu će se voditi računa da se prostor maksimalno iskoristi kako se ne bi dolazilo dva puta i troškovi selidbe povećavali. 

Vozila namenjena poslovima selidbe imaju tapacirane unutrašnje strane, što dodatno umanjuje mogućnost bilo kakvog oštećenja u toku transporta.

Dodatne usluge koje možete iskoristiti su čišćenje prostora u Čačku iz koga se selite, kao i uređenje stana ili kuće u Beogradu, u koju se useljavate. Ukoliko vaš novi prostor još nije spreman za useljenje, ne morate brinuti da ćete sa stvarima morati da ostanete na ulici. Taj problem se jednostavno rešava odnošenjem selidbenih stvari u magacin firme koja preseljenje vrši, odakle će se kasnije obaviti prevoz na vašu novu adresu, kada se za to steknu uslovi. 

U nizu pogodnosti, evo još jedne: ukoliko imate delove pokućstva koji vam nisu potrebni, agencija za selidbu će iste besplatno odvesti.

Kao što vidite, svi su razlozi ZA angažovanje profesionalaca i PROTIV toga da sami pokušavate da se preselite, pri čemu važi ona stara narodna „veća dara nego mera“.

Selidbe Čačak – Beograd – cena:

Kada se za selidbu koristi kamion, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km. 

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane