Dodaj firmu

Selidbe fitnes klubova Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Selidbe fitnes klubova Radovanović

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Selidbe fitnes klubova Drašković

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Milana Rakića 116b
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena se...
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe fitnes klubova Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Selidbe fitnes klubova Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Selidbe fitnes klubova Modern Stil

Selidbe Beograd - Selidbe Sokol - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Selidbe fitnes klubova Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Pitate li se kako se izvode selidbe fitnes klubova? Mnogi ljudi, bez obzira na godine, su pravi „manijaci“ kada je u pitanju lepo oblikovano telo. A to svi želimo, zar ne? Razlika između onih u top formi i debeljuca je u tome što prvopomenuti imaju volju i želju da se pokrenu a ovi drugi više vole da gledaju TV program, udobno zavaljeni u fotelji, uz čips i pivo, pa se posle pitaju, odakle im stomak?

Svakako imate svoj omiljeni fitnes klub u kraju, ali možda će doći trenutak kada će on morati da promeni svoju lokaciju. Razlozi za to mogu biti brojni, kao što je kupovina novog lokala i prestanak razloga za iznajmljivanje, ili možda mnogo bolja i atraktivnija pozicija...

Selidba fitnes kluba

Sve u svemu, spremite se da malo više pešačite, vozite bicikl ili trčite do novog prostora fitnes kluba, a to vam sve još više ide u prilog pošto želite lepo telo bez celulita i vretenaste mišiće. 

Pogledajmo sad drugu stranu priče, iz ugla vlasnika fitnes centra. Za njih, selidba će biti stres. U fitnes klubu imamo mnoge sprave koje su vredne i sa kojima bi trebalo pažljivo rukovati tokom transporta, pa se često javlja briga, da li će sve proteći glatko i bez ikakvih neželjenih oštećenja?

Odgovor je DA, ako angažujete stručni tim koji obavlja selidbe, jer je to njima rutina, posao koji obavljaju svakodnevno, dugi niz godina unazad, i odgovor je NE, ako pokušate sami da se igrate prenosa vrednih sprava, pri čemu je velika verovatnoća da nešto krene kako ne želite.

Kako se obavlja selidba fitnes kluba?

U fitnes centru ćemo zateći trake za trčanje, sobni bicikl, tegove i bučice, benč klupu, klupu za trbušnjake, i mnoge druge sprave namenjene sticanju kondicije, zatezanju tela i gubljenju kilograma. 

Vi sami znate koliko ste uložili u opremu za svoj fitnes centar, pa vam je sada izuzetno važno da sve prođe u najboljem redu i da se ona bezbedno prebaci na novu lokaciju.

Prvi korak koji je potrebno da preduzmete, jeste da pozovete odabranu agenciju za selidbe, koja će poslati svog agenta da izvrši besplatnu procenu preseljenja fitnes centra. To možete učiniti tokom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a termin dolaska agenta je kada to vama odgovara. Na ovaj način možete blagovremeno planirati svoj budžet namenjen za selidbu, a mi vam savetujemo varijantu „ključ u ruke“, gde sve, od početka do kraja, prepuštate stručnim licima, čime ste u potpunosti oslobođeni brige i stresa.

Selidbe fitnes klubova – iskustva

Ovakva usluga podrazumeva najpre pravljenje detaljnog plana vaše selidbe, putanje kojom će se kretati vozilo od tačke A do tačke B, broj ljudi koji će tom prilikom biti angažovan, uz procenu pristupačnosti terena na obe lokacije – one sa koje se selite i druge, na koju se doseljavate.

Oprema vašeg fitnes kluba biće na najbolji mogući način zaštićena, sa njom će se rukovati maksimalno pažljivo, dok dodatnu zaštitu pružaju tapacirana vozila, kombi i kamion. 

Sve će biti obavljeno u unapred definisanim rokovima, jer profesionalci znaju da posao ne sme da trpi ako se selidba čeka. 

Ukoliko je situacija takva, da morate da se iselite iz starog prostora, a u novi još uvek ne možete da se uselite iz bilo kog razloga, postoji varijanta da opremu fitnes kluba odložite u skladište agencije koja obavlja selidbu. Ovakvi prostori su obezbeđeni video nadzorom i na druge načine, tako da možete biti mirni kada je u pitanju sigurnost skupih sprava. 

Kada se za to steknu uslovi, samo će se obaviti prevoz opreme fitnes centra od skladišta do nove lokacije, na kojoj ćete nastaviti sa radom. 

Selidbe fitnes klubova – cena:

Da biste dobili čak i orijentacionu cenu, najbolje je da pozovete agencije koje vrše uslugu selidbe da bi obavile besplatnu procenu. To je iz razloga što će na cenu uticati više faktora kao što je težina sprava koje se prenose, broj angažovanih radnika servisa, pristupačnost terena, kao i udaljenost između dve lokacije.

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane