Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Stefanovic
Kada pricamo o selidbama fitnes klubova, zbog kabastih sprava i mnogih drugih problema koji se pri tome mogu pojaviti, realno mislim da je jedno od boljih resenja da posetite agenciju Ivankovic Darko i da se bas u njoj uverite u kvalitet.
Jovana Milinkovic
Jesu kada realno pogledate ovo klubovi koji moraju da imaju neku svoju posebnu cenu da bi mogli da funkcionisu na jedan pravi nacin. Cene koje za njega postoje su pre ili kasnije sigurno nesto sto je posebno znacajno mada nije fizicki ni malo lako ili lagano.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju nisu one ni malo naivne kako god da okrenete.
Lea Stankovic
Po meni, kako god da okrenete, ove selidbe su nesto sto treba da se pre ili kasnije plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
U svakom slucaju su one nesto sto je posebno zahtevno.
Simona Vucinic
Sto se fitnes klubova tice, naravno da je lokacija veoma vazan tako da je veoma bitno da znate da je od pocetka izaberete da se ne biste stalno selili.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, stvar je pre svega u tome da su ovo klubovi koji moraju debelo da se plate.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ipak su fitnes klubovi nesto posebno. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih klubova tice, najbolje je da odmah pronadjete neke dobre i bogate sponzore.
Nikolina Pantelic
Sve vise se orbaraju ali i zatvaraju fitnes klubovi. Samo sigurno da cene selidbi na ovoj relaciji bas nisu zgodne.
Ivan Stojanovic
Samo po ovom pitanju treba da potrazite neko strucno lice i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.
Jana Stankovic
Kada pricamo o selidbama fitnes klubova, zbog kabastih sprava i mnogih drugih problema koji se pri tome mogu pojaviti, realno mislim da je jedno od boljih resenja da posetite agenciju Ivankovic Darko i da se bas u njoj uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Koliko mi je po znato, to po pravilu moraju da budu selidbe koje su veoma zahtevne. Ukoliko se odlucite da je sprovedete u delo, onda slobodon treba da posetite agenicju A Trans 011.
Marko Petrovic
Fitnes klubovi generalno nisu toliko zahtevni za seljenje ali je u svakom slucaju potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim ko se u to razume kako bi ste se najbolje moguce organizovali.
Dusan Markovic
Selidbe fitnes klubova takodje mogu biti veoma znacajna i teska aktinovst. Ukoliko se vec odlucte da ih prakzitujete, onda je u svakom slucaju potrebno da se o tome posavetujete sa nekim lice koje je strucno u ovoj oblasti.
Marta Dencevic
ista je situacija kao i po pitanju sportskih klubova. S tim da ovde naglasak treba staviti na sprave za teretanu, koje mogu da budu narocito teske i zahtevne.