Dodaj firmu

Selidbe Pančevo - Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Pančevo – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Pančevo – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Pančevo – Beograd Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Pančevo – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Sta trebate znati o temi selidbe Pančevo – Beograd? Pančevo je „prvi komšija“ Beogradu, čak se može videti sa beogradske strane. Dakle, ovo će biti jedna selidba koja će imati kratku putanju, ali svejedno, često dužina relacije nije jedino važna, već su i druge stvari bitne, kao što je pristupačnost terena, kakve stvari se preseljavaju, postoje li specijalni tereti, kućni ljubimci i slično.

Selidbe „ključ u ruke“, su definitivno najbolje rešenje. Vi sve posmatrate sa strane, i dolazite „na gotovo“. Zar to ne bi svako poželeo, da bude pošteđen stresa, frke i gužve?

Kako se obavlja selidba Pančevo – Beograd?

Svaka selidba je priča za sebe. Razlog tome je što neko živi na sedmom spratu zgrade bez lifta, a neko u prizemlju kuće koja ima idealan prilaz. Neko ima klavir ili sef, koje je veoma teško preneti, usled njihove težine i vrednosti, dok drugi ljudi imaju mnogo selidbenih stvari koje se moraju demontirati a kasnije montirati.

Svako ko se seli, želi da zna koliko će ga sve to koštati na kraju. Da vas obradujemo na ovom mestu – ne postoji na kraju, sve je na početku, jer ćete znati tačnu cenu svoje selidbe bez ikakvih naknadnih troškova koji mogu nastati u procesu preseljenja.

Kako to postići? Jednostavno. Pozovite odabrani servis za selidbe, koji će izvršiti procenu. Agenti su dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, i spremni da dođu radi dogovora kod vas, onda kada to vama odgovara. Tu ćete izneti sve vaše zahteve i cela selidba će biti detaljno isplanirana. 

Selidbe Pančevo – Beograd – iskustva

Kao što smo napomenuli, selidbe „ključ u ruke“ su preporučljive, pa će u tom smislu za vas biti angažovan tim pakera. Oni će sve vaše stvari pažljivo upakovati korišćenjem adekvatnih kutija, specijalnih folija i lepljivih traka. Po pravilu, teže stvari se pakuju u manje kutije, a lakše u veće. 

Vaš nameštaj će biti zaštićen na pravi način, kako prilikom prenošenja ne bi ishabao pod u stanu u Pančevu, ali i u novom objektu u Beogradu. To su neke „sitnice“, ali zapravo, veoma krupne stvari, jer pomislite samo koliko košta hoblovanje parketa, ako ga neveštim prenosom nameštaja izgrebete i oštetite?

U ovom smislu, angažovanjem profesionalnih servisa za selidbe, vi unapred osiguravate sebe od bilo kakve štete, na selidbenim stvarima ili u objektima, tako da se može čak reći da ostvarujete i uštedu, u odnosu na preseljenje u samostalnoj režiji. 

Pri tome, vozila kojima se obavlja transport su adekvatno osigurana, a agencija za selidbe će proveriti kakav je režim saobraćaja na novoj lokaciji, i to u smislu eventualnog ograničenog kretanja teretnih vozila, a sve da bi se tačno isplaniralo vreme za istovar selidbenih stvari u Beogradu.

Uvek je moguća i usluga čišćenja prostora koji napuštate u Pančevu, kao i novog stana ili kuće u koju se useljavate u Beogradu. Ukoliko imate kućne ljubimce, i oni bezbedno idu sa vama, tako što im je obezbeđen adekvatan prevoz, uz dodatne usluge kao što je zaustavljanje vozila i izvođenje u šetnju nakon svakih 200 kilometara, a moguće je i vaše prisustvo sve vreme, što se neznatno dodatno naplaćuje. 

Pošto je selidba obavljenja uspešno i bez stresa i glavobolja, sada ostaje samo da na najbolji mogući način organizujete život sebi i svojoj porodici pod svetlima velegrada.

Selidbe Pančevo – Beograd – cena:

Transport se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

Po pređenom kilometru, trebalo bi izdvojiti od 60 do 90 din. kada je u pitanju kamionski prevoz, odnosno 40 din. u proseku za transport kombi vozilom. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktire agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.   

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane