Dodaj firmu

Selidbe studenata Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe studenata Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe studenata

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe studenata Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Selidbe studenata Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe studenata Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe studenata Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe studenata su jako ceste. Mnogi ljudi, u godinama koje uslede nakon završetka studija, kao najlepše uspomene iz mladosti spominju upravo život u studentskim domovima. Jer, ima li ičeg lepšeg od mladih ljudi na okupu, koje vežu prijateljstva, simpatije i ljubavi, ali i najvažnije – zajednička želja za visokim fakultetskim obrazovanjem.

Često se dešava da budući studenti biraju drugi grad u kome će provesti narednih četiri, pet ili šest godina. Ponekad mladi iz unutrašnjosti dolaze u Beograd, što je najčešći slučaj, ali isto tako ima primera gde Beograđani odlaze u Novi Sad, Kragujevac ili Niš, na primer. 

Studentske selidbe

Mladiće i devojke od svega devetnaest godina, prati velika neizvesnost u različitom smislu: oni napuštaju roditeljski dom i odlaze u drugu sredinu, gde ih čekaju neki novi ljudi; pred njima je dug period učenja; pored svega toga treba prevazići stres koji izaziva selidba, a koji je gotovo neminovan.

Ako odlučite da se selite u sopstvenoj režiji, možda ćete imati neke probleme koje sada ne možete ni da pretpostavite. Jer, selidba obuhvata mnogo toga. Tu je najpre potrebno pravilno pakovanje stvari, gde će vam za to biti potrebne adekvatne kutije. Zatim, treba i znati pakovati, te pravilno sve obeležiti, zaštititi od mogućeg loma ili eventualne štete. 

Ubacivanje kutija u kamion, odnosno kombi koji će obavljati selidbu je priča za sebe. Treba znati tako poređati kutije, da ostane i viška prostora, a ne da se kombi vraća dva puta, što ćete platiti duplo skuplje.

Selidbe studenata – iskustva

Agencije koje se bave pružanjem usluga selidbi, preuzeće svu tu brigu na sebe, ostavljajući vama samo onaj lepši ili lakši deo – a to je da se prilagodite novoj sredini i novim prijateljima. 

Preseljenje bez stresa, brzo i efikasno, imperativ je na osnovu koga posluju firme za selidbe, pa će tako i iseljenje iz vaše kuće ili stana, do studentskog doma u drugom gradu biti veoma jednostavno. 

Ukoliko imate određena pitanja vezana za ovu vrstu usluge, možete se obratiti ljubaznom osoblju koje je tu da vam izađe u susret. Zahvaljujući njihovom višegodišnjem poslovnom iskustvu, biće vam ponuđeni najjednostavniji načini na koje je moguće preneti vaše stvari na željenu lokaciju, pri tome uz najpovoljnije uslove.

Agencije za selidbe često dežuraju svakoga dana, pa se uvek možete javiti da proverite sve što vas zanima, kao što je zakazivanje termina selidbe, dogovor o preciznoj ceni usluge i slično.

Da selidba ne bi predstavljala glavobolju ili čak nemoguću misiju, kako to obično izgleda mladim ljudima koji se po prvi put sele na neku drugu lokaciju, najbolje je da zapravo ni o čemu ne razmišljate sem o tome da pozovete profesionalce.

Od trenutka kada ste ih angažovali, oni će preuzeti sve brige i poslove, jer je celokupna organzacija selidbe sada u njihovim sigurnim rukama. Najbolji uslovi za vas su zagarantovani, kada je u pitanju sama usluga, ali i cena koja prilagođena vašem trenutnom statusu pa će biti vrlo prihvatljiva.

Selidba u studentski dom je samo prvi korak u vašoj budućoj akademskoj karijeri, ali znamo veoma dobro da su svi koraci u životu jednako važni. Neka vam preseljenje u drugi grad predstavlja novu avanturu a nikako stres i glavobolju, u čemu će vam najbolje pomoći profesionalne agencije za selidbe.

Selidbe studenata – cena:

Kada se radi o selidbi iz Beograda u neki drugi grad u Srbiji, potrebno je platiti u proseku 30 dinara po kilometru kada se preseljenje vrši kombi vozilom, odnosno prosečno 50 dinara kada se za selidbu koristi kamion. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane