Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

 • 6
5.00 | 11 ocena

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd


"Autoprevoznik Stošic Ivan" je firma čija je osnovna delatnost transport, organizacija i kordiniranje selidbe u gradskom, medugradskom i medunarodnom prevozu. Profesionalne i pouzdane usluge su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva.

Retko ko nije bio u situaciji da mora za kratko vreme da se preseli iz jednog stana u drugi ili da premesti kancelarijski materijal iz jedne firme u drugu ili opremu iz jednog lokala u drugi. Tih dana nismo baš raspoloženi i najlakše bi nam bilo da možemo da se negde sklonimo i da prepustimo pakovanje nekom drugom. Sad je to zaista i moguće! Auto Stošić za Vas vrši najpovoljnije i najbezbednije selidbe u Beogradu. Vaše je samo da nas pozovete, a mi ćemo za kratko vreme spakovati, demontirati i ponovo montirati nameštaj i preseliti Vas najjeftinije i najbezbednije do željene adrese. Garantujemo da ćete biti prezadovoljni našom uslugom, a mi ćemo bićemo presrećni ako uspemo da Vašu selidbu olakšamo!


Usluge koje vam pružamo su sledeće:

- Usluge selidbe, kombi i kamionskog prevoza (utovar, prevoz, istovar)
- Montaža i demontaža nameštaja
- Prevoz specijalnih tereta (kasa, klavira...)
- Odvoz starog nameštaja i nepotrebnih stvari
- Pakovanje i zaštita stvari uz garanciju
- Usluge besplatne procene Vaše selidbe

Ukoliko želite da Vaša selidba protekne sa što manje stresa i brige, obratite nam se s poverenjem i naši strucni radnici ce posao obaviti najkvalitetnije i u najkracem mogucem roku!

Kontakt telefoni: 011/25-71-606, 065/999-02-09, 065/25-71-606 00-24h


Besplatna procena vaše selidbe

selidbe

Kontaktiranjem na naše brojeve telefona: 011/25-71-606 065/999-02-09 065/25-71-606 u najkracem mogucem roku naš radnik ce doci da proceni Vašu selidbu. Takva usluga je potpuno besplatna i ne obavezuje stranku ni na koji nacin. Pogledajte detaljnije na nasem sajtu:

O nama - https://www.selidbe-stosic.com/

Selidbe - kontakt radno vreme 00-24h 7dana u nedelji.


Montaža i demontaža

selidbaAko imate deo nameštaja koji je veliki , i cini vam se da ce vam predstavljati problem, naši radnici ce se pobrinuti montažno-demontažnim radovima da se te stvari neoštecene transportuju na njihovo novo mesto. Svaku stvar koju je potrebno oni ce demontirati, a zatim montirati i bece u najboljem mogucem stanju baš kao i pre transporta. Dacemo sve od sebe da vaše pokucanstvo, knjige i sve potrebne stvari budu najbolje moguce spakovani, u jake kartonske kutije, a uz sve to ako želite i dodatnu zaštitu, možemo ga umotati u zaštitnu foliju. Tim naših radnika pakuje vaš nameštaj brzo, spretno i bezbedno.

Selidbe 100% pouzdane i sigurne sa Agencijom Prevoz 011


Garancija

Selidba BeogradI pored brze, kvalitetne, pažljivo i profesionalne odradene selidbe, šteta može da se desi. Verovatnoca je minimalna, ali ako se to ipak desi, odmah se utvrduje cena štete i firma to odmah nadoknaduje.


Selidba firmi

Selidba firme Mi vršimo seldibe firmi, kombi prevoz, odnošenje nepotrebnih stvari, montažu i demontažu, prevoz kancelarijske opreme i mnoge druge usluge po najvišim svetskim standardima radimo i montazu i demontazu namestaja i raznih aparata.Skladistenje i pakovanje kancelarije, poslovnog prostora i aparata. Rasklapanje i montaza profesionalnih masina i aparata. Transport i selidbe iz Srbije u Crnu Goru i obratno...


Selidba specijalnog tereta

Selidba specijalnog teretaVršimo prevoz kasa, klavira, TA peci, mašina i slicnih stvari…Odvoz nepotrebnih stvari

kombi prevozSve nepotrebne i suvište stvari tokom vaše selidbe naš tim odvozi za vas.

Saveti za selidbu


Šta je potreno znati pre svake selidbe?


Ukoliko ste definitivno odlučili da je vreme za promenu stana, a imate dosta nedoumica vezanih za selidbu, mi vam nudimo i nekoliko korisnih saveta :

- Vreme selidbe
- Način selidbe
- Vremenska usklađenost
- Pravilan izbor


Vreme selidbe – Ako se selite u prometnom i zagušenom gradu, kao što je Beograd, najbolje je da za Vašu selidbu izaberete period kada je intezitet saobraćaja manji. Najbolje je seliti se leti kada su zbog godišnjih odmora gradske ulice prohodnije a vremenski uslovi povoljni. Takođe možete se odlučiti da vašu selidbu izvršite noću i ako je to slučaj na raspolaganju vam stoji naša usluga non stop selidbi.


Način selidbe – Ovde se prvenstveno misli na izbor vozila koje ćete koristiti za izvršenje Vaše selidbe. Najbitnije je da ovaj izbor uskladite sa svojim potrebama jer ćete samo tako biti u mogućnosti da uštedite i racionalno koristite svoj budžet. Mi Vam nudimo uslugu besplatne procene troškova selidbi pri čemu ćemo vam uvek ponuditi najpovoljnije rešenje za Vas.


Vremenska usklađenost – Uvek se prilikom promene stana morate trudite da uskladite vreme kada ste Vi u obavezi da napustite Vaš prethodni stan sa trenutkom kada ste u mogućnosti da se uselite u novi. Ako to ne uradite možete doći u situaciju da jednostavno ne znate gde ćete sa svojim stvarima. Ukoliko se to ipak desi nudimo Vam i uslugu skladištenja na neodređeno vreme, koliko god Vam je potrebno da dovedete Vaš novi stan u stanje useljiivosti.


Pravilan izbor – Verovatno najbitniji korak u celom procesu selidbe je izbor najbolje agencije za selidbe. Selidba je organizaciono komplikovan, tehnički složen i fizički težak posao. Unajmljivanje nekoga da uradi to umesto Vas je pametan izbor ukoliko možete biti sigurni da će posao biti urađen na pravi način i po povoljnoj ceni. Raspitajte se kod prijatelja, istražujte na internetu i odlučite. Angažovanje agencije za selidbe će Vam uštedeti mnogo truda i vremena koje možete upotrebi kako biste učinili Vaš novi stan najboljim mogućim mestom za život.


Ukoliko imate dodatih pitanja naš tim vam stoji na raspolaganju.

Za sva vaša pitanja može te nas pozvati na brojeve telefona: 065/999-02-09, 065/25-71-606, 011/25-71-606, ili poslati pitanje preko naše kontakt forme

Kartonske kutije

Besplatna dostava i prodaja kartonskih kutija!

Prodaja kartonskih kutija i ostale opreme za pakovanje i zaštitu. Sve vrste kutija i streč folija za pakovanje po najpovoljnijim cenama u gradu i vrhunskim kvalitetom izrade.Povratak na stranicu: Selidbe Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

09.03.2020 08:50
Bane Grujic

Firma za selidbe Prevoy 011 je za preporuku kada su u pitanju selidbe. Ovo pišem iz ličnog iskustva koje sam imao sa njima. Imali smo super saradnju, prvo su uradili besplatnu procenu preseljenja, dogovorili sve detalje i sve dogovoreno je ispoštovano sa njihove strane. Što se tiče cene selidbe bila je korektna. Sve u svemu da ne dužim veoma sam zadovoljan ovom firmom.

09.03.2020 07:51
Neregistrovan korisnik

Odlična agencija za selidbe u Beogradu, nemam reči koje bi opisale moj utisak o kompletnoj selidbi. Jednostavno rečeno, ljudi su istinski profesionalci i rade svoj posao besprekorno. Od mene pohvale i preporuka.

17.05.2014 10:10
Nebojsa

Postovani, Hteo bi da se zahvalim agenciji prevoz 011, Jako su profesionalno odradili posao, pravi profesionalci! Sve najbolje u daljem radu!Pozdrav.

15.08.2013 04:02
ana

Agencija za selidbe Prevoz 011 je vrlo odgovorna i azurna! Sve pohvale za selidbe I tansport u njihovoj reziji!

03.12.2012 10:13
Dragan

SVE POHVALE I PREPORUKE ZA AGENCIJU PREVOZ 011 SELIDBE.POSTENO I KOREKTNO-CENE OK,A USLUGA VRHUNSKA.SAMO TAKO NASTAVITE!!!

29.11.2012 03:45
darko

www.prevoz011.rs Koristili smo usluge agencije Prevoz011 prilikom otvaranja naše nove kopirnice. Bilo nam je potrebno da prevezemo mnogo osetljive kompjuterske opreme i zato je najvažniji kriterijum prilikom izbora agencije bio da može da nam garantuje bezbedan prevoz te opreme. Zaposleni iz agencije su zaista bili vrlo pažljivi prilikom utovara i istovara i sve naše stvari su stigle neostećene. Takođe, pošto smo malo preduzeće koje se razvija, bilo nam je važno da se selidba obavi efikasno, noću, posle završetka radnog vremena. Agencija nam je i tu izašla u susret i sve je obavljena za samo jednu noć." www.prevoz011.rs

10.09.2011 02:14
Igor

Da li radite selidbe za Republiku Srpsku?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd
 • Selidbe Beograd,
 • selidbe u beogradu,
 • selidbe srbija,
 • kombi selidbe,
 • kombi selidbe Beograd,
 • Agencija za selidbe,
 • selidbe I tansport,
 • selidbe kombi,
 • preseljenje,
 • kombi prevoz,
 • prevoz robe,
 • kamion za selidbe,
 • firma za selidbe Beograd,
 • Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd radno vreme