Dodaj firmu

Selidbe firmi Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe firmi Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena selidbe.
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe firmi Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i transportovati stvari na željenu lokaciju. Selidbe - Beorelocations vrši besplatnu procenu selidbi i transporta.
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Selidbe firmi Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Selidbe firmi Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe firmi:

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe firmi AJKULA

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

Selidbe firmi Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Selidbe firmi Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe firmi Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe firmi su cesce nego sto mislite. Imate kancelariju, jednu ili više, lokal, restoran ili možda fabriku? Razgranali ste posao, pa prelazite u veći prostor, ili se selite na bolju i atraktivniju lokaciju?

Pravilno organizovana i isplanirana selidba, uštedeće vam novac, vreme i živce, umanjiti stres. 

Za razliku od selidbi stanova, kod preseljenja firmi neretko dolazi do prenosa teških tereta, kao što su: mašine, kase, sefovi, bankomati... Ponekad je vaše mašine potrebno demontirati, a zatim ponovo montirati.

Klasična selidba i dodatne usluge

Pod klasičnom selidbom, obično se podrazumeva utovar inventara vaše firme, zatim prevoz kombijem ili kamionom, te istovar istog na novu lokaciju.

Međutim, možda želite profesionalne pakere, jer imate dokumentaciju, kancelarijski materijal, koji bi trebalo zaštititi? 

Možda je za selidbu vaše firme neophodna posebna dodatna oprema, kao što su viljuškari, male i velike dizalice, ručne paletare, hidraulični liftovi..?

Imajte na umu da je takođe važno zaštititi podove od habanja prilikom prenosa teških tereta unutar prostorije.

Postarajte se da plan selidbe koji dobijete od servisa koji vrši selidbu, bude potpuno u skladu sa vašim potrebama i budžetu namenjenom za ovu akciju.

Iskustva i saveti prilikom organizovanja selidbe poslovnog prostora

Zbog vašeg poslovanja, veoma je važno da se preseljenje obavi u dogovorenom roku, a mnogim ljudima je diskrecija izuzetno bitna. Izaberite firmu koja će obaviti selidbu, a koja ima vozni park sa više kombija i kamiona, različite nosivosti. Možda će vam biti bitno da kamion poseduje lift nosivosti do 1, 5 tone? Moguće je da će vam biti potreban prostor za skladištenje stvari, recimo. Servis za selidbu, trebalo bi da ima u ponudi za prodaju materijal potreban za pakovanje, kao što su: kartonske kutije, streč folija, lepljive trake... 

Takođe, veoma efikasna usluga je „preseljenje ključ u ruke“, gde bivate pošteđeni organizacije i stresa.  

Obično se sačini nalog, kojim se precizno opisuje posao koji servis za selidbe obavlja za vas, zatim imate uvid u podatke o radnicima koji vrše selidbu i registarski broj vozila kojim se transportuju vaše stvari. 

Postarajte se da vam firma sa kojom sarađujete garantuje obeštećenje u slučaju da dođe do neke neželjene situacije, odnosno štete na vašem inventaru.

Veoma je važno da vam firma garantuje da nema naknadnih ili skrivenih troškova, da se ne biste neprijatno iznenadili.

Cene selidbe firme

Cena naravno zavisi od toga šta je vama potrebno, odnosno:

  • da li ste se odlučili za selidbu „ključ u ruke“
  • da li želite samo uslugu radnika, bez vozila
  • ili vam je možda potrebno vozilo (kamion, kombi), ali bez radnika?

Takođe, pri formiranju cene, (što servis za selidbe može da obavi zajedno sa vama), pažnja se obraća na količinu vašeg inventara, da li želite sami pakovati, da li je potrebna demontaža i montaža, zatim važna je procena pristupačnosti, kao što je spratnost, zgrade sa liftom ili bez, te udaljenost lokacije na koju se preseljava vaše preduzeće.

Selidba kaminonom: od 6000 do 12000 din u Beogradu

Posebni troškovi: od 40-45 din po km, van Beograda.

Primer: selidba fotokopir mašine, 300 kg, 9000 din.

Selidba kase, 450 kg, 12000 din.

Petoslojna univerzalna kutija za sve namene, dimenzija 60x40x40, 140 din.

* Cene su date orijentaciono, za željeni tip usluge, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane