Dodaj firmu

Selidbe stanova Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe stanova Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena selidbe.
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe stanova Ika

Profesionalan tim za selidbe “Ika” dostupan vam je na teritoriji ne samo Beograda već i cele zemlje.
Pročitaj više

Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Selidbe stanova Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i transportovati stvari na željenu lokaciju. Selidbe - Beorelocations vrši besplatnu procenu selidbi i transporta.
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Selidbe stanova Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe stanova

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe stanova Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe stanova Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe stanova Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe stanova AJKULA

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

Selidbe stanova su nesto sto smo svi iskusili barem jednom u zivotu. Upravo ste kupili nov stan, kuću, ili jednostavno menjate mesto stanovanja jer ste dobili nov posao? Pored radosti zbog ovih važnih životnih događaja, tu je i stres, koji svaku selidbu neminovno prati.

Ako se odlučite da sve organizujete u svojoj režiji, možete imati velike glavobolje, pa se čak može desiti da potrošite više vremena i novca, te da načinite izvesne greške ili štetu na selidbenim stvarima, nego što bi bio slučaj da angažujete profesionalce, gde neželjenih situacija nema.

O uštedi vaših živaca da i ne govorimo.

Organizacija i faze selidbe stana

Ako ste se odlučili da angažujete profesionalce, oni će obično besplatno proceniti troškove vaše selidbe. Ponekad je potrebna demontaža nameštaja, recimo ukoliko imate regal sklopljen iz nekoliko većih delova. Kasnije je, naravno, neophodna montaža, u novom prostoru. Sve aparate za domaćinstvo, nameštaj, dragocenosti poput umetničkih slika, antikviteta i slično, potrebno je pravilno zaštititi i obeležiti, prema spisku koji se prethodno sastavi. 

U zavisnosti od količine vaših selidbenih stvari, izabrana firma će angažovati kombi vozilo ili kamion. Ova vozila su specijalno zaštićena i prilagođena selidbama, kako ne bi došlo do oštećenja vaših stvari. Jer, ne zaboravite, vi nosite i svoje uspomene, lične stvari za koje ste emotivno vezani, stoga je bitno da se sve pravilno prenese i sačuva.

Profesionalna usluga podrazumeva, pored istovara stvari na novu adresu, i njihovo postavljanje na željeno mesto u novom prostoru, kao i pomenutu montažu. 

Često je u ponudi i čišćenje novog prostora, a mnoge firme nude i uslugu besplatnog odvoza starih i nepotrebnih stvari. 

Kako odabrati firmu koja će izvršiti uslugu selidbe vašeg stana?

Veoma je važno da se odabrana firma, prilagodi vašem vremenu, odnosno, još bolje da bude dostupna od 00-24 h. Raspitajte se da li je u opisu selidbe usluga prevoza specifičnog tereta, ukoliko imate klavir, ili sef težak preko 150 kg, recimo. Uvek je bitno da firma nudi demontažu i montažu vaših stvari, a možda će vam zatrebati i čišćenje novog stambenog prostora. 

Cene selidbe stana

Kao što je napomenuto na početku teksta, profesionalna usluga podrazumeva najčešće besplatnu procenu selidbe. 

Okvirna cena bila bi oko 12000 dinara za selidbu dvosobnog stana, ukoliko ste rešili da se sami pakujete. Usluga pakovanja je oko 200 din. po kutiji. Demontaža i montaža, kreću se od 1000-2000 din. po komadu nameštaja. Ukoliko je potrebno skladištenje, recimo, pokućstva dvosobnog stana, za mesec dana cena bi bila oko 10 000 dinara.

Naravno na cenu utiče, još i:

  • udaljenost lokacije na koju se preseljavate
  • količina vaših selidbenih stvari
  • spratnost, odnosno zgrada sa liftom ili bez
  • broj angažovanih radnika
  • da li prenosite specifičan teret, kao što je recimo, klavir.

* Sve cene su date okvirno, za tačne cene, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane