Dodaj firmu

Selidbe klavira Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena selidbe.
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe klavira Ika

Profesionalan tim za selidbe “Ika” dostupan vam je na teritoriji ne samo Beograda već i cele zemlje.
Pročitaj više

Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Selidbe klavira Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i transportovati stvari na željenu lokaciju. Selidbe - Beorelocations vrši besplatnu procenu selidbi i transporta.
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Selidbe klavira Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Astra selidbe Selidbe klavira

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe klavira Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više


Beograd

Autoprevoznik Ivanković Darko

Već više od jedne decenije, organizujemo trasport i selidbe na teritoriji Beograda, Srbije i inostranih zemalja.
Pročitaj više

Ustanička 190
Zvezdara, Beograd

Selidbe klavira su jako zahtevne. Volite klasičnu muziku, umetnička ste duša, ili možda vaše dete pohađa muzičku školu? 

To je sve jako lepo, naravno, ali došao je dan kada bi trebalo da se preselite na novu adresu i taj voljeni instrument odjednom je postao glavobolja.

To sve izgleda pomalo strašno, dok se za trenutak ne zamislite i shvatite da postoje profesionalni selidbeni servisi, koji će ovu uslugu, pažljivo, efikasno i brzo, odraditi za vas.

Tehnika selidbe klavira

Uzimajući u obzir dimenzije, kompleksnost i osetljivost delova klavira ili pianina, te njihovu novčanu i emotivnu vrednost za vas, potrebno je dobro osmisliti ceo postupak. Zbog toga je neophodno načiniti kompletnu putanju kretanja klavira, od vašeg stana iz koga se selite, preko samog prevoza, do unosa u novi prostor. 

Selidbeni servisi koriste specijalne mašine, alate, i kaiševe za nošenje po spratovima.

Klavir, polukoncertni klavir ili pianino, najpre je potrebno zaštititi specijalnom folijom, za tu namenu. Ivice klavira se oblažu kartonom, a potom se ceo klavir umota u streč foliju.

Kombi vozilo kojim se prevozi klavir je obloženo i tapacirano, i njime upravljaju vešti i iskusni vozači. U vozilu, vaš klavir, polukoncertni klavir ili pianino, biva fiksiran do vozačeve kabine specijalnim kanapima koji su takođe fiksirani, te ne postoji mogućnost bilo kakvog pomeranja instrumenta prilikom same vožnje.

Nebitno je na kom spratu živite, i da li zgrada ima lift ili nema, profesionalni servis će obaviti svoj posao, jer za njih to nije ništa novo, već im svaki novi posao predstavlja zadovoljstvo.

Kada je klavir pristigao na odredište, vrši se skidanje zaštite, i klavir se dovodi u prvobitno stanje. Radnici ostaju kod vas dok se ne uverite da je sve u redu. 

Ne znamo za vas, ali mi bismo ovim vrednim i veštim profesionalcima odsvirali neku muzičku želju!

Cene selidbe klavira

Orijentaciona cena je 6000 - 12000 dinara, a na istu utiče više faktora:

  • procena težine u kilogramima (pianino, klavir ili polukoncertni klavir)
  • sprat, veličina lifta, prilaz objektu (lokacija A i B, sa koje se seli i na koju se doseljava)
  • zaštita koju želite na klaviru
  • udaljenost na koju se prevozi klavir.

* Cena je okvirna, za tačnu cenu ove usluge, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane