Dodaj firmu

Selidbe sudska izvršenja Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe sudska izvršenja - Sellidbe i transport

Када вам је потребно сигурно и ефикасно селидба или транспорт робе, нема бољег избора од нас. Сале Транс селидбе и транспорт се већ дуги низ година поуздано и професионално бави транспортом робе широм Србије.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe sudska izvršenja

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe sudska izvršenja Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Sta podrazumevaju selidbe sudska izvršenja? Selidbe sudska izvršenja spadaju u hitne selidbe. I ne samo to. Ovo su veoma komplikovane i neprijatne selidbe, jer se dešava da morate da napustite dom u kome živite veoma brzo ili je situacija obrnuta, da vi nekoga iseljavate. 

Potrebno je znati, da ovu vrstu selidbi ne može obavljati bilo koja agencija, već je potrebno da firma ima sve potrebne dozvole, da ispunjava sve neophodne zakonske uslove, kako bi bez ikakvih smetnji ovakvu selidbu mogla da izvrši.

Selidbe po osnovu sudskog izvršenja

U situacijama prinudnog iseljenja, veoma je teško sam sve organizovati, pa je bolje da barem tu brigu prepustite profesionalcima i umanjite ionako veliki stres. Stručna lica poznaju sve zakonske regulative i obaveze, koje agencija ima u slučaju sudskog iseljenja.

Moguće je da imate razna pitanja i nedoumice. Agencije koje pružaju uslugu selidbi po osnovu sudskog izvršenja dostupne su 24 časa svakoga dana, pa će vam pravovremeno izaći u susret. 

Proceniće se obim vaše selidbe, pa će na osnovu toga biti angažovan potreban broj radnika kao i adekvatno vozilo, kamion ili kombi. Dobra strana vozila koja vrše preseljenje je to što su tapacirana iznutra, pa će vaše vredne stvari biti sasvim bezbedne.

Nemojte brinuti ako imate isuviše kabasti nameštaj, jer ne postoji nešto toliko teško i glomazno sa čim se profesionalci ne mogu izboriti na pravi način, bezbedno i bez ikakvih oštećenja. Ukoliko posedujete antikvitete, razne vredne umetničke slike i slično, iste će biti veoma pažljivo upakovane, te će bezbedno stići na vašu novu adresu.

Pošto se ovde radi o selidbama koje moraju biti obavljene u što kraćem roku, verovatno sami ne biste stigli da popakujete stvari, ili to ne biste mogli da učinite na pravi način. Iz tog razloga, na usluzi vam stoje profesionalni pakeri, koji će sa sobom doneti neophodne kutije, pucketave folije i lepljive trake. Na taj način će biti zaštićeno sve što je vredno ili lomljivo, pa će biti bezbedno prevezeno. 

Selidbe sudska izvršenja – iskustva

U praksi se neretko događa da ljudi koji se iseljavaju nemaju gde da odlože svoje stvari. I tu se možete osloniti na agenciju koja vrši selidbe, jer postoje specijalni prostori koji su obezbeđeni video nadzorom, gde će vaše stvari biti sasvim sigurne i moći ćete da ih preuzmete kada se stvore uslovi za to.

Usluga selidbe može biti obavljena na teritoriji Beograda i cele Srbije. Vaše iseljenje će biti isplanirano u najkraćem mogućem roku, procena same selidbe biće besplatna, a sam čin preseljenja brz i bezbedan.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u ovom poslu, stručna lica su u stanju da tačno procene kakve su vaše potrebe i da u skladu sa tim odreaguju, svesni činjenice koliko vam je njihova podrška bitna u tim trenucima. Ceo posao se obavlja pažljivo i efikasno, a nameštaj će biti demontiran i ponovo montiran, uz pomoć iskusnih radnika. 

Vozači koji obavljaju selidbe poznaju kako Beograd, tako i celu Srbiju, i bez problema će doći na željenu adresu. Pored toga, ako imate kućne ljubimce i za njih će biti obezbeđen najbolji mogući transport. 

U ovako stresnim momentima, veoma je važno da imamo da se oslonimo na nekoga ko zna perfektno svoj posao, a ti isti profesionalci će opravdati naše poverenje. 

Selidbe sudska izvršenja – cena:

Za uslugu selidbe kombijem po Beogradu potrebno je izdvojiti od 1800 – 3000 dinara, a sve zavisi od zone grada, to bi značilo da za širu periferiju grada (Grocka, Ovča, Barajevo, Ripanj...) trebalo bi izdvojiti i do 4500 dinara. 

Cene selidbe kamionom su obično za 10-20% više u odnosu na cenu selidbe kombijem, ali vi za taj novac dobijate 50% veći prostor.

Sa angažovanim radnicima, doplata se kreće od 1000-2500 dinara po radniku, a zavisi od toga da li zgrada iz koje se selite i u koju se preseljavate ima lift, dobru pristupačnost, ili imate neke veoma teške stvari.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane