Dodaj firmu

Selidbe Zaječar – Beograd Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Zaječar – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Zaječar – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Zaječar – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Zajecar – Beograd? Sa istoka Srbije selite se u njenu prestonicu? Kako je to uzbudljivo i obećavajuće! Verovatno ne znate gde vam je glava, od svih finesa na koje morate da mislite. Ne bi li vam u ovim trenucima, bila potrebna pomoć, da sve protekne kako treba, u najkraćem roku, bez neprijatnih iznenađenja?

Kome još to ne bi dobro došlo, stoga angažujte agenciju za selidbe koja će umesto vas brinuti o svemu. A vama prepustiti onaj lepši deo – da se radujete zbog preseljenja u veliki grad.

Procena selidbe Zaječar – Beograd

Naravno, selidbe nisu jeftine, ali zapitajte se – da li je skuplje da preseljenje obave stručna lica, ili je povoljnije da sve radite sami, pa načinite neku štetu u prostoru iz koga se selite ili u koji se useljavate, te da oštetite skupe selidbene stvari koje ste godinama i sa ljubavlju sticali?

Mi mislimo da su svi razlozi da se angažuju profesionalci, koji iza sebe imaju na hiljade sličnih selidbi iz unutrašnjosti ka Beogradu. Evo, nekih primera.

Da li bi vama palo na pamet da proveravate kakav je režim saobraćaja na lokaciji u Beogradu? Da li tamo možda postoji ograničenje kretanja teretnih vozila i kako odabrati najbolje vreme da se bezbedno istovare selidbene stvari?

Da li biste se setili, u želji da što pre sve završite, zaštitite težak nameštaj, da ne bi ishabao pod kuće u Zaječaru ili parket novog stana u Beogradu? Zamislite po parketu koji se sija kao ogledalo, ružne ogrebotine, koje su nastale jer ste nestručno rukovali teškim teretima?

Da li će vam sinuti ideja, da kutije u koje pakujete predmete, poput posuđa, knjiga i slično, obeležite etiketama i nalepnicama ili da možda upotrebite specijalne folije? Znate li gde biste, u celoj toj frci, uopšte sve to kupili? Pravilno pakovanje je značajno iz razloga što se vredne stvari čuvaju od loma ili bilo kakvog drugog oštećenja, a pravilno obeležavanje vam omogućava raspakivanje bez muke, jer tačno znate šta se u kojoj kutiji nalazo. Sve to vam štedi vreme, živce, a i novac, svakako. 

Selidbe Zaječar – Beograd – iskustva

Da li razmišljate, ako imate kombi, da je on možda previše mali da sve uspešno preveze? Pomislite li nekada kakvog je oblika ovo vozilo? Kombi je širi pri dnu, a uži pri vrhu. Tako će mnogo prostora biti prazno i neiskorišćeno. 

Teško da imate kamion, koji bi vam obavio posao bez po muke. Agencije poseduju više ovakvih vozila i pored toga, oni znaju kako da kutije i ostale selidbene stvari upakuju u gabaritni prostor kamiona, da nema prostora koji ničemu ne služi, a koji ste vi – platili.

Da li pomislite, da prilikom svake selidbe ostane puno starih stvari, koje ste vi skupljali godinama, a sada ste konačno shvatili da vam zaista nikada neće zatrebati i da je bespotrebno da ih nosite u novi stan u Beogradu? Stare stvari treba odvesti na otpad, a sve to za vas može organizovati agencija za selibe koju ćete angažovati.

Kao što vidimo iz celog teksta, selidba jeste veliki posao, i ne bi mu trebalo pristupiti olako, zato što ćete, pored veoma moguće materijalne štete, izgubiti i dosta vremena, a i živaca. To vam svakako nije potrebno, kada postoje profesionalci, koji svoje usluge nude 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Selidbe Zaječar – Beograd – cena:

Naveli smo razne usluge koje možete da iskoristite. Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. Važna je i pristupačnost terena, tačke A i tačke B. 

Transport od gradova u unutrašnjosti prema Beogradu se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a cena zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane