Dodaj firmu

Selidbe dečijih igraonica Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe dečijih igraonica Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Selidbe dečijih igraonica Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zelen...
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30. 000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPL...
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...
Pročitaj više

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Selidbe dečijih igraonica Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe dečijih igraonica Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Koja je cena selidbe dečijih igraonica? Dečije igraonica su prava mala dečija carstva, da li prilikom proslava rođendana ili svakodnevno, radi igre i zabave. Tamo se nalazi sve što ne postoji u kući, kao što su razni zamkovi na naduvavanje, tobogani, bazeni sa lopticama i još mnogo toga drugog što je potrebno da zadovolji dečiju maštu.

Ipak, i dečije igraonice se nalaze u svetu biznisa i novca, pa se tako javljaju razlozi da se one izmeste sa jednog mesta na drugo. Razlog može biti najprostiji, kao što je kupovina novog poslovnog prostora umesto korišćenja zakupljenog, kao do sada. Takođe, na nekoj drugoj teritoriji možda postoji veća cirkulacija dece ili je lokacija atraktivnija, što sve mogu biti neki od razloga da vam zatreba usluga selidbe.

Kako se obavlja selidba dečijih igraonica

Ovo nije nimalo mali i naivan posao, međutim, prepušten u ruke profesionalaca, izgledaće prilično jednostavno, jer je njima to rutina. Najpre je bitno da pozovete odabrani servis koji će vršiti selidbu dečije igraonice, da vam pruži besplatnu procenu ove usluge. 

Potom, ako se odlučite za varijantu selidbe „ključ u ruke“ (što je uvek najbolje rešenje), biće napravljen detaljan plan selidbe, sa putanjom kretanja vozila i tačnim rokom kada će sve biti obavljeno. Profesionalci znaju da je vreme jednako novac, pa iz tog razloga se ne sme dozvoliti da vaša firma trpi, zato što neće poslovati nekoliko dana, na primer. 

Tim profesionalnih pakera pažljivo će upakovati sav vaš inventar u specijalne kutije, koje su označene etiketama i nalepnicama, što sve pomaže kasnije, kada se radi otpakivanje.

Često je potrebna demontaža opreme koja se nalazi u dečijoj igraonici, da bi uopšte bila moguća selidba, te će to stručni tim odraditi za vas, kao što će opremu montirati na novoj lokaciji na koju se selite, pa vi jednostavno samo možete početi sa radom.

Selidbe dečijih igraonica – iskustva

Ovakvu vrstu selidbe najbolje je obaviti kamionom, upravo zbog veličine prostora kojom on raspolaže. Tako da u zavisnosti od veličine i zapremine, u kamion mogu stati stvari težine od jedne do petnaest tona. Može biti angažovan i manji kamion, u koji može stati dosta stvari, ukoliko se upakuju na pravi način, jer nestručnim pakovanjem se značajno gubi na prostoru, pa se vozilo mora vraćati dva puta što povećava troškove selidbe.

Naravno, vi o ovome ne morate brinuti, kada ste već angažovali profesionalni tim. Pri tome, mogu biti upotrebljene specijalne mašine za utovar i istovar, čime je omogućena selidba „od vrata do vrata“, čak i kada je reč o najzahtevnijoj opremi dečijih igraonica.

Može da se dogodi i takva situacija, kada se morate iseliti iz prostora u kojem ste boravili do sada, a da nova lokacija još uvek nije pripremljna za useljenje. Sada se postavlja pitanje: gde sa inventarom dečije igraonice? Srećom, servisi za selidbe i ovde nude adekvatna rešenja, tako što će sva oprema igraonice biti uskladištena u odgovarajućem prostoru, koji je obezbeđen video nadzorom, i tu može ostati do trenutka kada vi budete spremni da istu preuzmete. 

Od skladišta do novog lokala gde će se nalaziti igraonica, biće izvršen prevoz, i oprema montirana, pa će sve biti spremno za zakazivanje prvih dečijih žurki i rođendana.

Selidbe dečijih igraonica – cena:

Cena preseljenja dečijih igraonica zavisi od više faktora, kao što su pristupačnost terena sa koga se selite i na koji se doseljavate, broj radnika potreban da selidbu izvrši, mašine koje se eventualno koriste tom prilikom, razdaljina između stare i nove lokacije...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane