Dodaj firmu

Selidbe ordinacija Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Selidbe ordinacija Radovanović

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Selidbe ordinacija Drašković

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Milana Rakića 116b
Zvezdara, Beograd

Selidbe ordinacija AS selidbe

Prevoz AS selidbe pruža pouzdanu i profesionalnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora uz kompletni paket usluga, utovar i istovar robe, montažu i demontažu nameštaja i uslugu skladištenja stvari u magacinskom prostoru u Beogradu
Pročitaj više

Budmanijeva 22
Zvezdara, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe ordinacija Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Agencija za selidbe Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe ordinacija Modern Stil

Selidbe Beograd - Selidbe Sokol - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Selidbe ordinacija Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30. 000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPL...
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...
Pročitaj više

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Selidbe ordinacija Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe ordinacija Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Ko radi selidbe ordinacija? Poseta privatnim lekarskim ordinacijama je postala uobičajena modernom, zaposlenom čoveku, jer su usluge profesionalne, bez čekanja, uz zagarantovanu ljubaznost osoblja. Ipak, iako je u pitanju očuvanje zdravlja, lekarske ordinacije se nalaze u svetu biznisa, pa je ponekad potrebno preseljenje usled boljih uslova na novoj lokaciji ili su vlasnici ordinacije kupili svoj lokal u kome će dalje obavljati delatnost.

Kod preseljenja lekarske ordinacije, imamo situaciju da se radi o seljenju medicinske opreme, koja je po pravilu veoma skupa. Iz tog razloga je potreban stručan tim da ovaj posao obavi.

Selidba ordinacije

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i više stotina obavljenih selidbi ordinacija, za stručna lica ovo neće biti nikakav problem, već pozitivan profesionalni izazov. Bez obzira da li se radi o stomatološkoj ordinaciji, internističkoj, oftalmološkoj, dermatološkoj, laboratoriji ili bilo kojoj drugoj, usluga će biti obavljena uz maksimalnu zaštitu medicinske opreme.

Selidbe ordinacija nikada nisu rutinske, i potrebno je pažljivo isplanirati svaki segment. U tu svrhu, koristi se specijalizovana oprema za selidbe koja je neophodna da se posao glatko obavi.

Medicinska oprema je veoma osetljiva, pa se sve radi u dogovoru sa vama, koristeći postupke rukovanja i prilagođene procese posebno osmišljene i dizajnirane, da bi bila pružena usluga sa nultim nedostacima.

Pored medicinskih aparata, biće preseljen i nameštaj i medicinski pokretni inventar, kao što su specijalizovani ormarići za skladištenje instrumenata, lekova i slično.

Selidbe ordinacija – iskustva

Stručni tim profesionalaca je specijalno obučen za ovakve vrste selidbi, pri čemu im je poznata važnost pouzdane isporuke bez oštećenja, tranzita u vremenski definisanom roku, reagovanja u realnom vremenu, obostrane komunikacije, kako bi preseljenje na novu lokaciju bilo uspešno obavljeno.

Iskustvo govori da je svaka selidba ordinacije jedinstvena i specifična i zahteva pažljivo planiranje, zaštitu medicinske opreme i inventara, kao i sačinjavanje putanje kretanja vozila. Veoma je važna pristupačnost terena, kao što je spratnost, zgrade sa liftom ili bez, težina same medicinske opreme, broj angažovanih radnika, te specijalne mašine koje će tom prilikom biti korišćene, što sve utiče na formiranje krajnje cene ka vama.

Pažljivo rukovanje opremom ordinacije, poštovanje rokova, blagovremena isporuka bez oštećenja, a pre svega ljubazna i profesionalna usluga, razlozi su koji preporučuju agencije za selidbe ordinacija, koje svakom poslu pristupaju kao novom profesionalnom izazovu.

U tom smislu, ma koliko selidba ordinacije bila komplikovana i složena, uvek je moguće pronaći određeno selidbeno rešenje, tako što se napravi plan selidbe, a sve može biti organizovano i po sistemu „ključ u ruke“. 

Tada ste sve, od početka do kraja, prepustili u ruke profesionalaca, koji pored svega garantuju i obeštećenje ako do nekog neželjenog peha ipak dođe. Međutim, bolje je da se okrenemo lepšoj strani priče, a to je da dok se planira vaša selidba, vi već možete početi da zakazujete termine pregleda na novoj lokaciji, pošto ste uvereni da će sve biti obavljeno maksimalno profesionalno i u dogovorenim rokovima.

Selidbe ordinacija – cena:

Za selidbu stomatološke ordinacije, primera radi, potrebno je izdvojiti od 130 do 170 evra, što je najviše uslovljeno težinom stomatološke stolice, ali i brojem radnika koji selidbu vrše, te udaljenošću između lokacija. Taj primer se odnosi i na svaku drugu lekarsku ordinaciju, dakle cena će zavisiti od kompleksnosti prenosa i transporta medicinske opreme, kao i drugog inventara koji posedujete. Naravno, bitna je i udaljenost, te eventualno korišćenje specijalizovanih mašina prilikom selidbe. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane