Dodaj firmu

Selidbe sportskih klubova Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe sportskih klubova Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30. 000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPL...
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...
Pročitaj više

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Selidbe sportskih klubova Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe sportskih klubova Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Koja je cena selidbe sportskih klubova? Možda imate teretanu, i kupili ste nov lokal u koji želite da se preselite iz prostora koji ste iznajmljivali? U tom slučaju biće vam neophodna usluga selidbe, i to profesionalna, jer je reč o skupoj sportskoj opremi, sa kojom se mora baratati veoma pažljivo.

Svi mi imamo omiljena mesta gde zatežemo i bildujemo svoje telo, ali ćemo u ovom slučaju morati da se provozamo par stanica dalje, do nove lokacije, ili ćemo prosto obaviti trening brzog hodanja ili trčanja, a možda i jedan dobar sprint ili vožnju biciklom.

Selidbe sportske opreme

Ukoliko ste vlasnik teretane, verovatno imate snažne mišiće i veliku snagu. Sigurno su i vaši prijatelji ili posetioci i korisnici sportskog objekta isto tako korpulentni. U skladu s tim, možda ste pomislili da vam nije potrebna nikakva pomoć kod selidbe sportske opreme, jer vi to možete sami.

Međutim, da li je to baš tako? Ovde se ne radi isključivo o snazi, već o iskustvu u poslu selidbe teških tereta, a posebno skupe opreme. Poslednje što želite jeste da se vaši prijatelji povrede, jer nevešto podižu ogroman teret, ili da ga ispuste, oštete, pa da imate materijalnu štetu, i zastoj u radu sportskog kluba na neko vreme.

Sve vam to zaista ne treba, kada je dovoljno samo okrenuti telefon i angažovati profesionalce, koji će uz poštovanje rokova, ljubaznost i pre svega stručnu uslugu, veoma glatko obaviti preseljenje sportske opreme do vaše nove lokacije. 

Selidbe sportskih rekvizita

U jednoj teretani, šta sve možemo naći od opreme? Tu su profesionalne trake za trčanje, uspravan bicikl trenažer, polusedeći-ležeći bicikl, bicikl za spinning, sedeći chest press, leptir za grudi, sprave za sedeće razvlačenje, shoulder press – mašina za ramena, mašina za sedeće veslanje, kros mašina, multy mašina, sprave za bicepse i tricepse, mašina vratilo + propadanje, mašine za stomak sa tegovima, mašine za nožne ekstenzije...

I možemo ovako još dugo nabrajati, u jednoj teretani ima mnogo skupe opreme, koja zahteva pažljivo rukovanje. 

Profesionalci iz servisa za selidbe su svesni da posao ne sme da trpi, odnosno da vi što pre želite da nastavite sa radom u novom prostoru. Stara dobra deviza „vreme je novac“, važi i ovde. Iz tog razloga, važno je da se javite na vreme, da bi se načinila besplatna procena vaše selidbe, i to možete učiniti u toku 24 časa, svakog dana u nedelji.

Posle toga, možete birati opciju preseljenje „ključ u ruke“, čime ste lišeni apsolutno svakog stresa i brige i dolazite „na gotovo“. Ljudi obično imaju nervozu tokom selidbe, jer se brinu da će stvari biti oštećene, možda izgubljene, i taj strah nije neopravdan, ali samo ako taj posao rade nestručna lica.

Ako odaberete servise za selidbe kojima je ovo svakodnevna rutina, koju obavljaju dugi niz godina unazad, onda mesta panici i zabrinutosti nema, već je vaše samo da planirate nastavak biznisa u novom lokalu i na još atraktivnijoj lokaciji. 

Ukoliko je situacija takva da ne možete odmah ući u novi prostor, a stari morate iz određenih razloga da napustite, i tada postoji rešenje, u vidu korišćenja skladišta koja su obezbeđena video nadzorom, tako da će vaša sportska oprema biti na sigurnom. Sve do trenutka kada se steknu uslovi da je preuzmete, pa će biti izvršeno preseljenje iz skladišta do vaše nove adrese.

Selidbe sportskih klubova – cena:

Na cenu selidbe sportskog kluba uticaće nekoliko faktora: težina sprava koje se prenose, mašine koje se koriste tom prilikom, broj angažovanog ljudstva, pristupačnost terena, kao i udaljenost između stare i nove lokacije. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirarte agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane