Dodaj firmu

Selidbe prodavnica Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe prodavnica Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Selidbe prodavnica Modern Stil

Selidbe Beograd - Selidbe Sokol - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Selidbe prodavnica Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Selidbe prodavnica Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30. 000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPL...
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...
Pročitaj više

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Selidbe prodavnica Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe prodavnica Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

AJKULA Selidbe

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

Selidbe prodavnica su zahtevan zadatak. Svi mi imamo svoju omiljenu prodavnicu u kraju, do koje skoknemo da kupimo hleb, mleko ili cigarete. Sa vlasnicima i prodavcima, mi smo se zbližili, pa su nam postali drage komšije. Ipak, ponekad se javlja potreba da se sedište mini-marketa, trgovinske radnje ili prodavnice, izmesti na neku novu lokaciju.

Često je u pitanju atraktivnije mesto koje može doneti veći broj kupaca i samim tim i prihode, ili možda zajedno sa tim, i niža cena zakupa lokala. Dešava se i da ljudi kupe svoj poslovni prostor u kome će obavljati trgovinsku delatnost, pa je to razlog preseljenja.

Kako se obavlja selidba prodavnica?

Šta god bio razlog, vas očekuje selidba. Selidba je po definiciji – stresna. Ali, da li baš tako mora da bude?

Mora, ako sve radite sami. Ne mora, ako angažujete profesionalce.

Objašnjenje za našu tvrdnju je jednostavno – ozbiljne poslove trebalo bi prepustiti stručnim licima, kojima je to rutina, nešto što rade svakoga dana, unazad dugi niz godina. Zamislite da vi prepustite da neki laik vodi vašu prodavnicu? To je isto kao i primer za selidbe.

Ako rizikujete da sami prenosite teške terete koji se u svakoj prodavnici nalaze, kao što su frižideri, zamrzivači za sladoled, vitrine za delikates i slično, prvo što će se verovatno dogoditi jeste da se ti vredni predmeti oštete, a vi ćete biti isfrustrirani, nervozni i svakako na novčanom gubitku. Dupli stres i gubitak novca – svakako vam nisu potrebni.

Ukoliko angažujete stručan tim, bukvalno ni o čemu ne morate razmišljati. Najpre, pozovite profeisonalce da besplatno procene vašu selidbu prodavnice. Potom će se napraviti plan po kome će ista biti obavljena. Sledeće je nabavka kutija potrebnih veličina, kao i lepljive trake i pucketave folije.

Mora se voditi računa, da jedna prodavnica ima mnogo inventara, to jest, robe, pa je sve potrebno veoma pažljivo spakovati, što je veliki posao. U tom smislu će kutije biti obeležene etiketama i nalepnicama, kako bi na novoj lokaciji, sve bilo lako raspakovano i pregledno.

Selidbe prodavnica – iskustva

Frižideri, zamrzivači i rashladne vitrine, biće zaštićene na pravi način, tako da prilikom pomeranja ne ishabaju pod, ni lokala iz koga odlazite, ni lokala u koji se useljavate. Ukoliko je potrebno, biće angažovan viljuškar za teške predmete. 

Selidbe prodavnica „ključ u ruke“ su veoma popularne, jer se vi bukvalno distancirate od čitave te frke i stresa i dođete „na gotovo“. Na kraju, vaš posao i jeste da budete trgovac i vodite prodavnicu, a ne da obavljate selidbu, zar ne?

Pošto je u pitanju preseljenje poslovnog prostora, agencije za selidbe svojim klijentima garantuju apsolutnu diskreciju, kao i obeštećenje ako do neke neželjene štete ipak dođe. Selidba će biti obavljena uz pomoć voznog parka u kome se nalaze kombi vozila i kamioni, koji poseduju lift nosivosti do 1, 5 tone. 

Koriste se i hladnjače sa temperaturnim zapisom, kao i kamioni sa utovarnom rukom. Možda će vam biti potrebna usluga skladištenja stvari, u slučaju da morate napustiti prostor u kome je bila prodavnica, a novi još nije spreman. Ni tada ne morate brinuti, jer će sav inventar biti premešten u odgovarajuće prostore, koji su obezbeđeni video nadzorom, pa će sve biti na sigurnom, dok se ne steknu uslovi da preuzmete inventar i smestite se u vaš novi lokal.

Selidbe prodavnica – cena:

Kada govorimo o ceni selidbe prodavnice, ona će zavisiti od više faktora, kao što su razdaljina između mesta sa koga se selite i nove lokacije, mašine koje se koriste za prenos frižidera, zamrzivača, rashladnih vitrina i sl, broj angažovanih radnika, pristupačnost terena...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane