Dodaj firmu

Selidbe Kragujevac – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Kragujevac – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Kragujevac – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Kragujevac – Beograd Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Kragujevac – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Zamijavu vas selidbe Kragujevac – Beograd? Recimo, da ste završili fakultet u Kragujevcu, konkurisali i dobili posao u Beogradu. Vi ste mladi, perspektivni i imate porodicu, koja će sada, zajedno sa vama, morati da se preseli i život nastavi u velegradu. 

Možda ste se, kada ste saznali informaciju da ćete morati da se selite, uhvatili za glavu i to iz dva razloga: prvi je od sreće, jer ste dobili zaposlenje, a drugi je od muke, odnosno, pribojavate se svega onoga što selidba sa sobom nosi.

Kako se obavljaju selidbe Kragujevac – Beograd?

Odmah da vam kažemo – sve to tako izgleda samo na prvi pogled, jer je istina da je selidba veoma veliki posao. Kada biste sve sami organizovali, ne biste se mogli snaći, i to bi se pretvorilo u noćnu moru. 

Nema potrebe da to radite sebi i svojoj porodici. Agencije za selidbe imaju sistem poznat kao „ključ u ruke“, gde se sve osmišljava u njihovoj režiji, dok ste vi samo posmatrač, lišen stresa i nervoze. Razlog je jednostavan – svako bi trebalo da radi ono za šta je stručan, pa tako i kada je transport stvari u pitanju.

Dakle, ako želite da znate cenu selidbe od Kragujevca ka Beogradu, ona nikada nije ista. Razlozi tome su brojni, na primer: zavisi koliko selidbenih stvari imate, te da li im je potrebna demontaža i montaža; dalje, cenu uslovljava težina vašeg pokućstva, odnosno da li imate neke specijalne terete, kao što su izuzetno teški predmeti ili veoma vredne stvari, poput umetničkih slika ili antikviteta; pristupačnost vašeg terena jako je bitna, i u to u dva slučaja – i na lokaciji u Kragujevcu, i na lokaciji u Beogradu, jer nije isto da li živite na 10. spratu zgrade bez lifta ili u prizemlju stambenog objekta kome se lako prilazi.

Verovatno o tome niste razmišljali, ali za selidbu su ponekad potrebne specijalne mašine, kao što je viljuškar, recimo. Možda imate sef, koga je jako teško podići, ili bilo koji drugi težak predmet. Takođe, u određivanju cene ulogu igra i broj angažovanih radnika.

Selidbe Kragujevac – Beograd – iskustva

Zamislimo sada svi situaciju da selite klavir ili pianino iz Kragujevca za Beograd. Čim smo ovako nešto spomenuli, sasvim je jasno da to ne biste sami mogli izvesti, jer je to skup i osetljiv predmet. Ako biste samostalno i prenosili i prevozili klavir, dobili biste raštimovan instrument. 

U drugoj varijanti, možda imate kućnog ljubimca. I za njih je obezbeđen adekvatan prevoz, uz razne pogodnosti, kao što je zaustavljanje vozila na svakih 200 km, izvođenje u šetnju ili sve druge varijante koje dogovorite sa servisom za selidbe.

Usluga koja je još u ponudi je i čišćenje prostora koji napuštate u Kragujevcu, kao i novog prostora u koji se useljavate u Beogradu. Pošto je transport stvari izvršen specijalno opremljenim vozilima koja su tapacirana sa unutrašnje strane, čime se skoro u potpunosti smanjuje mogućnost eventualnog oštećenja, selidbene stvari će biti dovezene na vašu novu lokaciju u glavnom gradu. 

Nakon istovara i unosa u prostor, ukoliko je to potrebno, biće izvršena montaža regala, plakara i drugih delova nameštaja. Kada se sve postavi na mesto, onako kako ste vi želeli, možemo reći da je selidba protekla uspešno i bez ikakvog stresa, ali samo iz razloga što je ovaj odgovoran posao prepušten u ruke stručnih lica.

Selidbe Kragujevac – Beograd – cena:

Uzmimo za primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na konačnu cenu će uticati i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane