Dodaj firmu

Selidbe školskih ustanova Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Astra selidbe školskih ustanova

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe školskih ustanova Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe školskih ustanova Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe školskih ustanova Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe školskih ustanova nisu retkost. Sve se može preseliti sa jednog mesta na drugo, pa tako i škole. Poznato je šta se sve nalazi u jednoj ustanovi obrazovnog tipa – to su pre svega školske klupe i stolice, table, ormari, a tu je i dosta nastavnog pribora...

Kada angažujete profesionalce da obave uslugu preseljenja za vas, sigurni smo da ćete ih na kraju oceniti ocenom „odličan 5“, upravo zbog njihove stručnosti, ljubaznosti i poštovanja rokova.

Selidba školske ustanove

Ovo je selidba velikog obima, u smislu da će biti potreban kamionski prevoz. Benefiti ovog načina transporta su brojne, jer takva vozila poseduju veliki tovarni prostor za prevoz robe. Kamioni su vrlo praktična vozila, pa je to odlično rešenje u smislu što se može staviti velika količina stvari za prevoz, pa se vozilo ne mora vraćati više puta nego što je potrebno, kao što bi bio slučaj da se angažuje na primer, mali kamion ili kombi. U takvim slučajevima, troškovi selidbe bi bespotrebno bili veći.

Kada ste odlučili da pozovete profesionalce, oni će napraviti besplatnu procenu selidbe škole. Sve zavisi od toga koliko školskog inventara ima, kakva je pristupačnost terena, te na koju lokaciju se školska ustanova preseljava. 

Sve to će usloviti broj radnika koji će biti angažovan, ali i eventualnu upotrebu specijalizovanih mašina, ukoliko postoje neki veći tereti. 

Najbolja varijanta je korišćenje usluge selidbe pod nazivom „ključ u ruke“, gde će stručna lica preuzeti sve obaveze na „svoja pleća“, dok vi nećete osetiti ni trunku stresa, nervoze, brige, jer će sve biti obavljeno na najbolji mogući način i u dogovorenim rokovima. U slučaju selidbe školskih ustanova, poštovanje termina je izuzetno važno, jer sve mora biti spremno na vreme, kada đaci budu ponovo seli u klupe. 

Kako se obavlja selidba školske ustanove?

Stručna lica će najpre zaštititi sav školski inventar, na adekvatan način, što sprečava sva potencijalna oštećenja. Pri tome, čuva se i pod od habanja, kako škole koju napuštate, tako i novog prostora u koji se useljavate. 

Pošto se radi o velikoj količini selidbenih stvari, biće potrebno dovoljno ljudi za utovar i istovar, pa vam u tom smislu radnici agencije za selidbe stoje na raspolaganju. Inventarom će rukovati maksimalno pažljivo, jer su ih godine iskustva i rada naučile da postanu maheri i profesionalci u svom poslu.

Dakle, za transport veće količine nameštaja, odnosno inventara školske ustanove, uvek se predlaže kamionski prevoz. Svi kamioni su opremljeni neophodnim tehničkim elementima, tako da ćete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne, i da se njima propisno rukuje kada se vrši kamionski transport. Kamioni poseduju i lift nosivosti do jedne i po tone.

Ukoliko je potrebno, radi lakšeg postupka selidbe, biće izvršena demontaža nekih delova školskog nameštaja, a potom i njegova montaža, kada bude pristigao na novu lokaciju. 

Sa vama se postiže i pisani dogovor, i daje se garancija da će posao biti obavljen na najbolji mogući način, te da ćete u slučaju nastanka bilo kakve štete, biti obeštećeni.

Javite se i dogovorite, jer đaci ne smeju da čekaju, a svakako će se radovati novom i lepo opremljenom prostoru škole.

Selidbe školskih ustanova – cena:

Čak je i orijentacionu cenu veoma teško odrediti u ovom slučaju, jer ona zavisi od više faktora, kao što je količina školskog inventara, broj kamiona koji učestvuju u procesu selidbe, broj angažovanih radnika, eventualno korišćenje specijalnih mašina... Naravno, bitna je i udaljenost tačke A, sa koje se vrši selidba, do tačke B, na koju se doseljava školska ustanova. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane