Dodaj firmu

Selidbe Vranje – Beograd Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Vranje – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Selidbe Vranje – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Vranje – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Vranje – Beograd? “U Vranje nema laganje” – čuvena narodna izreka ovog kraja može da glasi kada je u pitanju poštovanje ugovorenih obaveza prema agenciji za selidbe. Ili – “sto kila svinja, dvesta kila mast, baška čvarci” – ovim specijalitetima možemo svi da se počastimo kada selidba u Beograd bude uspešno izvršena, a izrekom “Vranjanci kao Japanci”, poslužićemo se kada želimo da dočaramo koliko je narod iz naših južnih krajeva vredan i ozbiljno pristupa važnim stvarima u životu kao što je preseljenje u jedan veliki grad, poput Beograda. 

Šalu na stranu, selidbe iz Vranja u Beograd, mogu da se obavljaju iz raznoraznih razloga, kao što je početak studija, ili dobijen nov i dobro plaćen posao. Sve u svemu, kada se seli cela porodica + kućni ljubimci, uz gomilu selidbenih stvari, to nije nimalo lak posao.

Kako se obavlja selidba Vranje – Beograd?

Svaka selidba sa sobom nosi odgovornost u smislu zaštite selidbenih stvari, jer je to imovina koju je jedna porodica kroz dugi niz godina sticala, i istovremeno je i emotivno vezana za istu. Možda vi mislite da ćete se prema svojim stvarima odnositi najpažljivije, ali tu grešite. Zašto? Razlog je jednostavan: veliki tereti, najpre mogu da izazovu štetu na podovima, koje mogu ishabati, i pri tome teške stvari se moraju zaštititi i znati nositi.

U tom smislu, vaše komšije koje imaju nabildovane mišiće, neće vam biti od koristi. Pored toga, važno je i kako se stvari pakuju u kutije. Potrebno je izabrati adekvatne veličine kartonskih kutija, uz specijalne folije i lepljive trake, pri čemu se još koriste i etikete i nalepnice, da bi sve bilo uredno obeleženo i jednostavno pri otpakivanju.

Kada se selidbene stvari unose u kombi ili kamion, potrebno je to uraditi tako da se ekonomično uštedi prostor. Ako se kutije ubace bez ikakvog reda, napraviće se dosta “rupa”, a setite se – i taj prazan prostor kamiona ili kombija vi ste platili, pa zašto da vozite “prazne rupe” za Beograd, kada uz pomoć profesionalaca kutije mogu biti upakovane u vozilo tako da skoro i nema neiskorišćenog prostora. 

Selidbe Vranje – Beograd – iskustva

Kao što vidite, angažovanjem profesionalaca, vi štedite novac, u stvari. I to na mnogo čemu. Primer opisan iznad, o selidbi u sopstvenoj režiji, dovoljno govori, a takvih sitnica ima puno. Svaka od njih, zasebno bi vas nervirala, pa biste na kraju izmaltretirani stigli za Beograd, verovatno se kajući što niste na vreme okrenuli telefon agencije za selidbe i ugovorili uslugu. 

Dakle, sve što je potrebno da uradite da biste svoju selidbu učinili manje stresnom, jednostavnom i “bezopasnom” za vaše stvari, jeste da pozovete odabrani servis. Ljubazni agenti će izaći na teren i sa vama dogovoriti sve detalje. Odmah će vam biti rečena krajnja cena koju ćete platiti, jer je to moguće odrediti u samom startu. To je tako iz razloga što profesionalci selidbe obavljaju dugi niz godina, pa su u stanju da predvide tok samog preseljenja, sve moguće probleme, tako da neće doći do povećanja cene na kraju, usled nekih skrivenih troškova. Ljudi ta iznenađenja nikada ne vole, pa se stručna lica maksimalno trude da do tako nečeg ne dođe, i upravo se iz tog razloga obavlja procena selidbe.

Agente možete pozvati u toku 24 časa, bilo kog dana u nedelji, i otpočeti sa pripremama u vezi selidbe u prestonicu Srbije.

Selidbe Vranje – Beograd – cena:

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na cenu još utiče i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane