Dodaj firmu

Selidbe Šabac – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Šabac – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Šabac – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Šabac – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Sabac – Beograd? Saznali ste da ćete život sa svojom porodicom nastaviti u velikom gradu, prestonici Srbije. U Šapcu ste se rodili, završili školu, a sada je došao trenutak da možda nastavite studije, započnete novi posao usled napredovanja u karijeri, ili ste jednostavno kupili nekretninu u Beogradu, gde želite početi novo poglavlje života, jer su tu mogućnosti brojne.

Šta god bio razlog za preseljenje, vas očekuje selidba. Za nju bi se trebalo pripremiti i psihički i fizički i novčano, ali da li je baš sve tako ozbiljno?

Procena selidbe Šabac – Beograd

Na cenu će uticati, kao prvo, kilometraža između dva grada. Ali, to je samo jedna stavka, kojoj moraju biti pridodate i mnoge druge. Spomenimo za početak pristupačnost terena. Recimo, vaša kuća u Šapcu je prizemna, u toj ulici saobraćaja nema mnogo i veoma lako joj se prilazi. 

Sa druge strane, u Beogradu, život ćete nastaviti na trećem spratu zgrade koja nema lift, i koja se nalazi u sred prometnih saobraćajnica. Sve ovo je veoma važno iz dva razloga. Prvi je da agencija za selidbe mora bit informisana o režimu saobraćaja na lokaciji u Beogradu, da bi se proverilo eventulano ograničenje kretanja teretnih vozila, te da se izabere najbolje vreme za istovar selidbenih stvari. 

Drugi razlog jeste taj što je mnogo lakše nositi stvari sa jednog pristupačnog terena na drugi isti takav, nego u pomenutom slučaju na treći sprat zgrade bez lifta. Sve to podrazumeva upotrebu više radne snage, možda čak i specijalnih mašina, kao što je viljuškar ili hidraulični lift. Ovo spada u posebne zahteve koji se na drugi način tarifiraju, pa prirodno, povećavaju cenu selidbe. Ali, sa druge strane, garantuju da će ista biti obavljena veoma uspešno i sa nultim oštećenjem na selidbenim stvarima.

Pristupačnost terena je samo jedna stavka, a tu su i specijalni tereti. Nije isto kada se vrši selidba prosečnog stana, i onog koji ima razne vredne predmete kao što su umetničke slike, skupi antikviteti... Tada se pomenute stvari moraju upakovati i zaštititi na poseban način, što za sobom povlači uslugu pakera. 

Selidbe Šabac – Beograd – iskustva

Ljude ponekad uplaši činjenica da se moraju iseliti iz kuće u Šapcu, a pri tome stan u Beogradu još nije spreman za useljenje. Gde sa stvarima? Da li će se morati iznajmljivati i skupo plaćati nenamešten stan ili postoji neko drugo rešenje? 

Naravno, da svako pitanje ima odgovor, pa tako i ovo. Agencije za selidbe raspolažu sa skladišnim prostorom, koji je po pravilu dobro obezbeđen, između ostalog i video nadzorom, tako da opušteno možete u njega smestiti i veoma vredne stvari, poput spomenutih umetničkih slika. Dogovorićete se sa agencijom o ceni korišćenja prostora, a kada prestanu razlozi za to, jednostavno će se obaviti prevoz od skladišta do vaše nove lokacije u Beogradu. 

Da biste znali tačnu cenu unapred, a ne da se neprijatno iznenadite na kraju, kada ona bude veća barem 30% od onoga što ste očekivali, potrebno je da pozovete agencije za selidbe, da bi se izvršila procena vašeg preseljenja. Agenti su dostupni 24 časa dnevno, svakog dana, tako da možete zakazati dolazak u terminu koji vama odgovara. 

Stručna lica znaju unapred da vam kažu koliko će sve koštati na kraju, upravo iz razloga koje smo naveli tokom teksta, a utiču na cenu selidbe. Ljudi koji su dugo u tom poslu, mogu da predvide i neke neželjene okolnosti i da ih preduprede, što u suštini, čak snižava cenu selidbe, ako se ona obavi na najbolji i najlakši mogući način, ali samo uz stručnu uslugu profesionalnog tima za selidbe.

Selidbe Šabac – Beograd – cena:

Transport od gradova u unutrašnjosti prema Beogradu se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a cena zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

Naveli smo razne usluge koje možete da iskoristite. Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. Važna je i pristupačnost terena, tačke A i tačke B. 

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane