Dodaj firmu

Selidbe Smederevo – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Smederevo – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Smederevo – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Smederevo – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Smederevo – Beograd? Smederevo je komšija Beogradu, pa će ovo biti selidba koja podrazumeva kraću relaciju. Ipak, potrebno je znati da na cenu selidbe ne utiče isključivo razdaljina između tačke A i tačke B, već mnogo toga. 

Nastavite da nas čitate, i saznajte kako na najbolji i najekonomičniji način da organizujete selidbu iz Smedereva do Beograda.

Kako se vrši procena selidbe Smederevo – Beograd?

Naravno, vi ne možete znati koliko će vas koštati selidba, ako samo jednostavno pomnožite cenu jednog kilometra sa razdaljinom između dva grada. Tu je još mnogo toga. Kao prvo, bitno je koliko će radnika učestvovati u realizaciji vaše selidbe. To mogu biti dve, četiri ili više osoba, u zavisnosti iz kolikog prostora se selite, tj. koliko selidbenih stvari imate.

Postoje osobe koje se nazivaju pakeri, i njima je posao da na najbolji način upakuju, tj. zaštite vaše stvari od eventualnog lomljenja ili oštećenja. Oni će to učiniti koristeći specijalne folije, lepljive trake i odgovarajuće kutije, koje će obeležiti etiketama i nalepnicama. Možda to u startu ne izgleda tako važno, ali biće, kada stignete u Beograd, pa krenete da raspakujete stvari, i pri tome znate gde vam se šta nalazi.

Takođe, nameštaj mora biti zaštićen na adekvatan način, da prilikom pomeranja ne bi ishabao pod, što je veoma bitno. Pakovanje selidbenih stvari u kamion ili kombi koji obavljaju selidbu isto se radi po određenim pravilima. Ako bi se to činilo nestručno, ostalo bi mnogo slobodnog prostora, pa bi se vozilo možda moralo vraćati dva puta, što duplira troškove selidbe. To vam zaista nije potrebno. Zato je usluga profesionalaca bitna, jer oni vode računa o svim detaljima.

Selidbe Smederevo – Beograd – iskustva

Da biste u startu znali kolika će cena selidbe biti na kraju, potrebno je da pozovete agente odabranog servisa radi procene selidbe. Na taj način neće biti neprijatnih iznenađenja po završetku, kao što je viša cena usled skrivenih troškova. Odlika profesionalnosti jeste i pridržavanje unapred postignutih dogovora, što sve preporučuje agencije za selidbe kao vaš izbor prilikom planiranja preseljenja u glavni grad Srbije. 

Kamion je uvek bolji izbor od kombi vozila, osim u slučajevima kada imate zaista malo selidbenih stvari, pa će prostor koji ima kombi biti dovoljan. Gabaritni prostor kamiona omogućava da se selidba obavi u jednom potezu, pri čemu se prostor maksimalno iskorišćava. Na primer, kombi vozila su šira pri dnu, dok se pri vrhu sužavaju, što ostavlja prazan i neiskorišćen prostor. Iako je cena kamionske selidbe skuplja u odnosu na selidbu kombijem, na kraju će biti ipak ekonomičnija. 

Pored usluga profesionalnog pakovanja i čišćenja prostora u Smederevu, kao i novog stana u Beogradu, tu je i mogućnost odvoza starih stvari. Ponekad je ta usluga besplatna, pa se raspitajte kod odabrene agencije. 

Agente servisa možete dobiti svakoga dana u sedmici, 24 časa dnevno, a dolazak zakažite u vreme koje vama odgovara. Prilikom posete i razgovora, bićete informisani o svim detaljima, saznaćete krajnju cenu, tako da neprijatnih iznenađenja neće biti.

Ne morate koristiti sve usluge koje će vam agent ponuditi, ali je to ipak poželjno, jer su selidbe „ključ u ruke“ postale najpopularnije, pošto to podrazumeva kompletnu organizaciju i brigu o svemu, dok se ne opustite u udobnosti svog novog doma u Beogradu.

Selidbe Smederevo – Beograd – cena:

Za kamionsku selidbu, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km.

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate.

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane