Dodaj firmu

Selidbe kozmetičkih salona Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe kozmetičkih salona Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe kozmetičkih salona

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe kozmetičkih salona Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe kozmetičkih salona Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe kozmetičkih salona Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Kako se rade selidbe kozmetičkih salona? Svaka žena ima svoj omiljeni kozmetički salon. Ulepšavanje je mnogo više od maski za lice, masaža ili manikira i pedikira. U ovim oazama lepote, pripadnice lepšeg pola opuštaju duh i telo, vraćaju energiju izgubljenu usled obaveza na poslu i prema porodici, a tu se i prepričavaju razni tračevi, koji su vrlo zdravi za psihu, što je i naučno dokazano, iako vam se možda čini da se šalimo.

Međutim, naš omiljeni salon možda mora da promeni adresu, jer su vlasnici odlučili da kupe ili zakupe novi lokal, gde će imati veći promet, manju konkurenciju, potencijalni razlozi zaista mogu biti brojni.

Selidba kozmetičkog salona

Sve ovo bi značilo da ćete možda morati da putujete malkice dalje da biste nastavili sa tretmanima ulepšavanja kod osoblja kod koga ste navikli, ali za njih, sve je to jedan stres, dok se ne nastane u novom poslovnom prostoru.

U kozmetičkom salonu pronaći ćemo raznoraznu opremu, tako da su tu aparati za tretmane lica i tela, kozmetičke police i kolica, kozmetički kreveti, masažne fotelje, stolovi za masažu, stolice, stolovi za manikir, solarijumi...

Kao što vidimo iz nabrojanog, sve je ovo veoma skupa i osetljiva oprema, pa je njome potrebno pažljivo rukovati. Ako uđete u avanturu da sami selite svoj kozmetički salon, verovatno ćete napraviti štetu na aparatima ili delovima nameštaja, koja iznosi mnogo više od novca koji biste izdvojili angažovanjem profesionalaca. O izgubljenim živcima da i ne govorimo.

Kako se obavlja selidba kozmetičkog salona?

Možda ni ne mislite na neke detalje koji su i te kako bitni, recimo – veoma je važno zaštititi pod od habanja, kako lokala iz koga se iseljavate, tako i prostora u koji se useljavate. To se postiže na taj način što se pravilno zaštiti sva oprema i nameštaj.

Postoji niz sitnica, kao što su kutije za pakovanje, koje se koriste prilikom svake selidbe. Na primer, ako biste upakovali stvari u njih, a pri tome ih ne obeležite kako treba, kada budete u novom poslovnom prostoru, imaćete veliki problem i gubitak vremena oko toga da se snađete gde je šta.

Profesionalni pakeri koriste specijalne etikete i nalepnice, pa je sve uredno i pregledno sortirano, što će znatno olakšati raspakivanje.

Vozila koja će obaviti selidbu kozmetičkog salona, opremljena su i na taj način što su tapacirana iznutra, što pruža dodatnu zaštitu. 

Bitno je da pozovete profesionalni servis za selidbe, da bi oni izvršili besplatnu procenu, što možete učiniti tokom čitave nedelje, u toku 24 časa. Potom će se napraviti putanja kretanja vozila, i uzeti u obzir pristupačnost terena tačke A, sa koje se polazi, i tačke B na koju se dolazi.

Specijalne mašine za prenos teških tereta, kao i stručno obučeni radnici, omogućavaju uslugu selidbe „od vrata do vrata“, čime je sve znatno olakšano. Ukoliko bi se dogodila takva situacija, da morate da se iselite iz lokala u kome ste radili, a da novi prostor još nije spreman za useljenje, ne morate brinuti gde ćete sa svojom opremom i nameštajem. Sve će biti uskladišteno u određenim prostorijama, koje su opremljene video nadzorom, tako da možete biti sigurni.

Kada se za to stvore uslovi, jednostavno će se obaviti prevoz od skladišta do nove lokacije, u kojoj ćete ponovo očekivati zadovoljne mušterije na tretmanima ulepšavanja.

Selidbe kozmetičkih salona – cena:

Cena će zavisiti od eventualnog korišćenja specijalizovanih mašina prilikom preseljenja kozmetičkog salona, te angažovanog ljudstva, pristupačnosti terena, i težine same opreme. Na primer, preseljavati solarijum je veoma kompleksno i zahteva posebnu pažnju. Takođe, razdaljina igra svoju ulogu u konačnom formiranju cene. Najbolji savet jeste da pozovete servise za selidbe radi tačne procene. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane