Selidbe Beorelocations

3.0 | 4 ocena
Ulica: Geteova 26a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Selidbe Beorelocations
Mobilni: 064/
www.011selidbe.rs

O nama

SELIDBE – BEORELOCATIONS

Selidbe mogu da budu izuzetno iscrpljujuće. Kada se selite, menjate prostor u kojem ste do tog trenutka stvarali uspomene i odlazite u neko drugo poglavlje svog života. To može biti stresno, pogotovo kada pogledate koliko toga treba složiti, zapakovati i preseliti na novu lokaciju. Upravo zato Vam je potrebna pouzdana agencija za selidbe. Angažovanjem profesionalaca izbećićete stres i sebi olakšati posao.

BeoRelocations je firma koja ima preko 15 godina iskustva u domenu selidbi i transporta. Naše iskustvo, profesionalni radnici i cene prilagođene svakom budžetu je ono što nas već godinama izdvaja od drugih.

Selidbe – BeoRelocations Vam nude sledeće usluge:

 • Kombi i kamionske selidbe,
 • Demontaža i montaža nameštaja,
 • Prevoz specijanih tereta,
 • Priprema i pakovanje za selidbe,
 • Selidbe poslovnog prostora,
 • Prodaja i iznajmljivanje ambalaže za selidbe,
 • Odvoz starog i nepotrebnog nameštaja.

U zavisnosti od veličine selidbe tj.količine stvari za selidbu, možete da odaberete kombi ili kamionski prevoz stvari. Sva naša vozila su specijalno opremljena za selidbe i tapacirana radi zaštite Vaših stvari prilikom transporta. Ukoliko su ulice gde se radi utovar i istovar Vaših stvari uske ili ne postoji dovoljno veliko parking mesto, organizovaćemo kombi vozila koja će se smenjivati.

Naš iskusni tim će sa lakoćom uraditi demontažu i montažu Vašeg nameštaja. Čak i ako ste kupili nov nameštaj koji je stigao u „daskama“, mi ćemo ga montirati bez muke i veoma brzo.

BeoRelocations je razvio i poseban sistem prevoza specijalnih tereta kao što su razni aparati, kase, klaviri, peći, medicinska oprema i slično. Možete biti sigurni da će sve na željenu adresu stići brzo i neoštećeno. Pri ugovaranju selidbe, veoma je važno naglasiti da imate takav predmet, jer to utiče na organizaciju selidbe, kao i na njenu cenu.

Ukoliko niste stigli da nabavite adekvatne kutije za Vaše stvari, BeoRelocations u svojoj ponudi ima petoslojne kartonske kutije, streč i puc-puc folije. Naši ljubazni radnici će sve pažljivo zapakovati i označiti, kako biste kasnije lakše raspakovali. Takođe, kod nas možete kupiti gore pomenutu opremu za selidbu, a mi ćemo Vam je dostaviti na željenu adresu u kratkom roku.

Pored usluge selidbe, nudimo Vam uslugu odvoženja starih i nepotrebnih stvari. Cena ovakve usluge je znatno niža od cene selidbe, jer nije neophodna specijalna pažnja prilikom transporta.
Našim klijentima nudimo besplatnu procenu selidbe i transporta.

BeoRelocations - Profesionalne usluge selidbi i transporta po super cenama!

Radno vreme:
Ponedeljak – Nedelja: 09 – 20 h

Selidbe – BeoRelocations
Geteova 26v, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  22.12.2019 09:06

  Ekipa iz Beorelocations-a je izuzetno profesionalna, postovali su dogovoreno vreme, veoma su ljubazni.Sve su spakovali i pripremili za selidbu koja je odradjena za svega par sati. Svaka preporuka za Vas ubuduce!

  Milan sibinac
  25.08.2012 09:11

  Bas profesionalno, svaka cast!

  Firme u blizini

  Najpovoljnije selidbe i prevoz, Banatska 83v/10, Zemun, Zemun, Beograd
  Selidbe Marko Mitrovic, Karposeva 92, Čukarica, Beograd
  A.T.S agencija za transport i selidbe, Bulevar Mihajla Pupina 141, Novi Beograd, Beograd
  Agencija za selidbe Beotim Plus, Bulevar Arsenija Čarnojevića 173, Novi Beograd, Beograd
  Ika - selidbe, Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Jeftine selidbe Beograd, /, Novi Beograd, Beograd
  Krisa selidbe - montaže, Juga Grizelja 29, Altina, Zemun, Beograd
  Barokanac selidbe, /, Zemun, Beograd