Dodaj firmu

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Niš – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Niš – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Niš – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe Niš – Beograd AJKULA

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.
Pročitaj više

Slavka Rodića 6, b/4
Rakovica, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Znate li koliki je trosak selidbe Niš – Beograd? Svi znamo onu čuvenu pesmicu – „Svi za Niš, svi za Niš...“, međutim, ovde se radi o obrnutom slučaju, gde možemo zapevati – „Za Beograd, za Beograd, svi su čuli, svi su čuli, Amerika i Evropa...“ – što je legendarna pesma Lepog Miće, iz kultnog filma „Ko to tamo peva“.

No, ljudima koji moraju da se sele, možda i nije do pesme, jer je svaka selidba priča za sebe i po pravilu stresna. Ipak, razlog za preseljenje je možda lep – dobili ste novi posao, ili ste u potrazi za istim, upisujete studije u Beogradu, ili ste kupili nekretninu, pa život sa porodicom nastavljate u velegradu.

Kako se obavljaju selidbe Niš – Beograd?

Zapitajmo se, za početak, zašto je svaka selidba uvek opterećenje a skoro nikada uživanje? Jedan od razloga je što se ljudi često plaše da će biti oštećena imovina koju su sticali godinama, da će se neka stvar možda izgubiti, ili da će samo preseljenje koštati mnogo više nego što su planirali.

Sada ćemo redom objasniti kako razloga za brigu nema, ali samo ako angažujete profesionalni tim za selidbe, koji će, umesto vas, misliti i o najsitnijim detaljima. U suprotnom, ako radite sve u svojoj režiji, mnogo toga može poći kako ne biste želeli, i u tom slučaju zaista će vaša selidba biti stresna i sa mogućom materijalnom štetom.

Dakle, pošto se selite iz Niša za Beograd, neophodno je da agencija za preseljenje proveri kakav je režim saobraćaja na novoj lokaciji, i to u smislu eventualnog ograničenja kretanja teretnih vozila. Sve to se vrši iz razloga da bi se tačno isplaniralo vreme za istovar selidbenih stvari. 

Što se tiče planiranja budžeta za selidbu Niš – Beograd, neophodno je da pozovete profesionalce da izvrše procenu koštanja preseljenja, što možete učiniti 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Agent će izaći na teren onda kada to vama odgovara, i dogovoriti se sa vama oko svih detalja. 

Svako od nas želi maksimalnu zaštitu pokućstva i svih selidbenih stvari, pa je najbolje rešenje za to da se angažuje tim profesionalnih pakera. Oni tačno znaju kako da rukuju sa lomljivim predmetima ili sa stvarima koje imaju visoku materijalnu ili emotivnu vrednost za vas. U tu svrhu, koristiće se specijalne folije, lepljive trake i adekvatne kutije za pakovanje.

Selidbe Niš – Beograd – iskustva

Naravno, u žaru preseljenja, nikome ne pada na pamet jedna bitna stavka, koja može mnogo da košta ako se o njoj ne misli, a to je obezbeđenje poda iz koga se iznose stvari i poda u novom prostoru u Beogradu. Često se parket ili laminat ishabaju, jer stvari nisu dobro zaštićene, što dalje povlači troškove da se ta šteta sanira. Kada angažujete profesionalni servis za selidbe, oni misle o svim detaljima, pa tako i o ovom. 

Iznošenje i utovar vaših selidbenih stvari biće obavljeni maksimalno pažljivo i profesionalno, a sama vozila koja vrše transport, mogu biti kamioni i kombi vozila, koja su iznutra tapacirana, pa ta zaštita stvara dodatnu sigurnost od eventualnih oštećenja. 

Moguća je i usluga čićenja prostora u Nišu iz koga se selite, kao i stana ili kuće u Beogradu u koje se doseljavate. 

Selidba bez brige – da, moguća je, ali samo ako je obavljaju stručna lica sa višegodišnjim iskustvom i ljubaznim odnosom prema klijentima.

Selidbe Niš – Beograd – cena:

Kada se za selidbu koristi kamion, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km. 

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane