Dodaj firmu

Selidbe Užice – Beograd Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Užice – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Selidbe Užice – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Užice – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Uzice – Beograd? Za selidbu se obično treba psihički pripremiti. Ljudi to doživljavaju kao veliki stres. Najviše ih brine da se nešto od njihove godinama i s ljubavlju sticane imovine ne ošteti, polomi ili izgubi. Na taj način, sve ono što je lepo u vezi selidbe, pada u drugi plan. 

Verovatno tada i zaboravite da su razlozi za selidbu iz Užica u Beograd lepi, i da je to možda dobijanje novog radnog mesta, napredovanje u karijeri, upis na fakultet ili kupovina nekretnine u prestonici.

Kako se obavljaju selidbe Užice – Beograd?

Ponekad se dešava da morate da napustite kuću u kojoj ste živeli u Užicu, jer ste je recimo – prodali. Pri tome, stan u Beogradu nije spreman za useljenje. Postavlja se pitanje – gde ćete sa stvarima?

Ovo nije tako veliki problem kao što izgleda, jer vas je možda u prvi mah uplašilo to da ćete morati da iznajmljujete nenamešten stan, kako biste smestili svoje pokućstvo do daljnjeg. 

Ipak, postoji mnogo efikasnije i ekonomičnije rešenje. Agencije za selidbe poseduju svoje prostore, odnosno skladišta gde se mogu čuvati vaše selidbene stvari do trenutka kada bude moguće obaviti preseljenje na konačnu lokaciju. Ti prostori su dobro obezbeđeni, između ostalog i video nadzorima, tako da i vredne stvari, poput antikviteta i umetnina, mogu biti sasvim bezbedne, a vi mirni. 

Prilikom planiranja selidbe, svakoga od nas najviše zanima njena konačna cena. A sa druge strane, najčešće nas brine da će se cena u toku samog preseljenja povećavati, da će se pojaviti neki skriveni troškovi, pa ćemo na kraju morati da platimo duplo više nego što nam je rečeno na početku.

Odmah da vam odagnamo sumnje – takva situacija se neće dogoditi ako radite sa profesionalcima. Evo i kako. Najpre ćete pozvati agenta odabrane agencije koji će izvršiti procenu vaše selidbe. Profesionalci sa sigurnošću mogu da kažu koja će to cena biti, jer znaju šta sve na nju utiče, kao i kakvi problemi mogu da se jave u toku preseljenja. Na taj način, na kraju ćete platiti ono što je ugovoreno u startu.

Selidbe Užice – Beograd – iskustva

Dakle, pogledaće se najpre iz kolikog prostora se selite, da li je to kuća od 100 ili možda 300 kvadrata. Od toga zavisi i količina pokućstva. Neke delove nameštaja je potrebno demontirati, a zatim montirati na lokaciji u Beogradu. To mogu biti masivni garderoberi, plakari, kuhinje, bračni kreveti, radni stolovi i slično.

Pored toga, moguće je da mate neke specijalne terete, kao što su TA peć, sef ili klavir. Oni zahtevaju poseban način transporta i veći broj radnika. Kod takvih predmeta može se koristiti i viljuškar. 

Agenti servisa za selidbe će se informisati o režimu saobraćaja na lokaciji u Beogradu na koju se doseljavate, u smislu eventualnog ograničenja kretanja teretnih vozila kako bi se tačno isplaniralo vreme za istovar selidbenih stvari. 

Postoji još niz dodatnih usluga, kao što je čišćenje prostora iz koga se selite i u koga se doseljavate, ali i odvoz starih i nepotrebnih stvari, kojih uvek ima prilikom svake selidbe.

Angažovanje profesionalaca je uvek dobra odluka, jer ste sebe poštedeli stresa i eventualne materijalne štete, i obezbedili ste uspešan početak novog života u velikom gradu.

Selidbe Užice – Beograd – cena:

Primera radi, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca.

Na konačnu cenu će uticati i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane