Dodaj firmu

Selidbe Novi Pazar – Beograd Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Novi Pazar – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Novi Pazar – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Novi Pazar – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Novi Pazar – Beograd? Možda je mnogima iz Beograda prva asocijacija na Novi Pazar dobar teksas, a Novopazarcima, dobar noćni provod u glavnom gradu. Moguće da vas u prestonicu privlače razne mogućnosti zaposlenja ili najprestižniji Univerzitet u Srbiji. 

Da biste izbegli sve ono što selidbu čini tako ozloglašenom, naša preporuka je da se obratite agenciji za selidbe koja ima višegodišnje iskustvo, što svim dosadašnjim i budućim klijentima uliva poverenje. 

Kako se obavljaju selidbe Novi Pazar – Beograd?

U životu se dešavaju razne situacije, pa tako i ta da morate, iz određenih razloga, da napustite stan ili kuću u kojoj ste živeli, a da novi prostor još uvek nije spreman za useljenje. 

Neće biti neophodno da iznajmljujete nenamešten stan da biste smestili selidbene stvari, biće dovoljno da servis za selidbe vaše pokućstvo smesti u određeno skladište, koje je obezbeđeno na najboji mogući način, između ostalog i video nadzorom. Tako možete biti u potpunosti mirni, čak i ako imate neke veoma vredne stvari, poput umetnina ili antikviteta. 

Kada se za to stvore uslovi, jednostavno će se izvršiti prevoz od skladišta do vaše nove adrese.

Ako u Novom Pazaru imate višak pokućstva koje vam nije potrebno, opet se možete osloniti na usluge agencije, jer će odvoženje nepotrebnih stvari često biti obavljeno i gratis. Ukoliko želite da iza sebe ostavite čist prostor, nema potrebe da se mučite sami, radnici servisa za selidbe će očistiti kuću iz koje se selite, kao i vaš novi dom u Beogradu.

Selidbe Novi Pazar – Beograd – iskustva

Iskustva će vam svakako biti pozitivna, ako ne radite sve na svoju ruku, jer u želji da uštede novac, ljudi ga najčešće gube. Razlog je jednostavan – svako bi trebalo da obavlja posao za koji je stručan, a vi svakako niste osoba koja ima iskustva u pravilnom pakovanju, potom, zaštiti nameštaja i bele tehnike, podova od habanja, lomljivih i skupih stvari; možda biste se našli u situaciji da nemate lepljive trake, specijalne folije ili adekvatne kutije, što bi sve usporilo ceo proces selidbe a vama unelo dodatnu nervozu.

Selidba bez stresa – definitivno je dobra krilatica kojom bi trebalo da se rukovodi svako od nas. A to se postiže samo na jedan način, odnosno angažovanjem agencije za selidbe. Te firme, tokom dugog niza godina poslovanja, stekle su svoje stalne klijente, što sve pruža utisak ozbiljnosti, pri čemu se konstantno grade čvrste poslovne veze zahvaljujući profesionalnosti, lojalnosti i međusobnom poverenju.

Klijenti najviše vole da čuju realnu cenu preseljenja, pri čemu se ona neće menjati u toku selidbe, tako što će se povećavati usled nekih skrivenih troškova. To je odlika neprofesionalnosti, a stručna lica znaju da unapred predvide šta bi sve moglo da se dogodi, tako da ćete konačnu cenu čuti prilikom procene vaše selidbe, kada agent odabranog servisa dođe kod vas radi dogovora. 

Jednostavno, ne postoji problem koji ne može da se reši, niti toliko komplikovana selidba, da za nju ne može biti osmišljeno pravo selidbeno rešenje. Čak naprotiv – što je preseljenje komplikovanije, to predstavlja veći izazov profesionalcima, da bi rezultat svega na kraju bilo vaše zadovoljstvo i uspešno preseljenje iz Novog Pazara u Beograd.

Selidbe Novi Pazar – Beograd – cena:

Primera radi, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na cenu još utiče i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane