Dodaj firmu

Selidbe antikviteta Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe antikviteta Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Astra selidbe antikviteta:

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe antikviteta Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe antikviteta traze posebnu paznju. Možda ste ljubitelj starina, odnosno vrednih starih predmeta, koji ulepšavaju vaš dom, dajući mu duh prošlih vremena. Svaku od tih sitnica, vi ste prikupljali godinama, pažljivo i strpljivo, i one imaju pre svega emotivnu vrednost za vas, pored one praktične, a to je materijalna. 

Međutim, u životu svakog čoveka, u nekom trenutku, javi se potreba da se izmesti na drugu lokaciju, usled kupovine boljeg i većeg stambenog prostora ili promene posla. Kada vam je dom ispunjen vrednim stvarima, koje veoma volite, sasvim je logično i razumljivo da imate dodatni pritisak kada je u pitanju prenos takvih stvari na novu lokaciju.

Selidba antikviteta

Prvo što ljudi rade u takvim situacijama, jeste da odlažu selidbu, ili pomišljaju da istu obave sami, jer smatraju da će se o svojim antikvitetima oni najbolje brinuti. 

Naravno, to je velika greška. Odlaganjem selidbe, gubite vreme, stalno ste pod tenzijom, a ona se kad-tad mora obaviti. Ako pred sobom imamo neprijatan zadatak, bolje je da ga obavimo što pre, pa da posle budemo mirni i opustimo se.

Sa druge strane, takođe je pogrešno, ako biste sami selili antikvitete u novi životni prostor, jer ma koliko ih voleli i pazili, vi niste iskusni u tom poslu, pa ne znate vredne stvari da zaštitite na pravi način, niti da baratate njima prilikom iznosa iz stana, utovara u kombi ili kamion, te istovara i unosa u novi prostor.

Da ne biste očajavali, skratite sebi muke i pozovite profesionalni servis koji pruža ovu vrstu usluge. Oni će brinuti o vašim starim i skupim stvarima kao da su njihove, dok ćete vi biti lišeni svakog stresa.

Kako se obavlja selidba antikviteta?

Antikviteti su vrlo stare stvari, velike vrednosti, veoma osetljive i koje više nigde ne možete pronaći. Kada angažujete stručan tim, za njih ne postoji dovoljno nepristupačan teren, kao što je sedmi sprat zgrade bez lifta i slično, da selidba skupih stvari ne bi mogla biti obavljena. Naprotiv, otežani uslovi su samo dodatni motiv i izazov profesionalcima, da posao završe na najbolji mogući način. 

Iz svega navedenog, vidimo da ne postoji toliko komplikovana selidba antikviteta i umetnina, koja ne može biti uspešno obavljena i sa nultim oštećenjem. 

Tim koji obavlja selidbu sačinjavaju veoma pažljivi i stručni ljudi, tako da se možete u potpunosti opustiti, jer su vaše vrednosti u sigurnim rukama. Recimo, pre same selidbe, antikvitete je potrebno pravilno zaštititi.To će učiniti tim iskusnih pakera, pri čemu će koristiti specijalne zaštitne folije i lepljive trake, kao i posebne kutije. Jednostavno, oni znaju kako treba rukovati antikvitetima i skupim stvarima prilikom preseljenja 

Druga stvar, pored pakovanja, gde biste vi pogrešili ako biste odlučili sami da se selite, jeste vozilo koje će prevoziti vrednosti. Svakako vi ne posedujete namenski opremljen kombi, kao što to ima stručan tim za selidbe. Njihova kombi vozila su iznutra tapacirana, što dodatno eliminiše mogućnost da se dogodi neka neželjena šteta. 

Da biste unapred isplanirali svoj budžet, dovoljno je da pozovete agenta izabrane agencije za selidbe, koji je dostupan 24 časa, sedam dana u nedelji. On će kod vas doći u terminu koji vama odgovara, pa ćete se dogovoriti o ceni i svim ostalim detaljima vezanim za selidbu antikviteta, kako bi ista bila obavljena uspešno i na obostrano zadovoljstvo.

Selidbe antikviteta – cena:

Orijentacionu cenu je veoma nezahvalno određivati, pošto sve zavisi od broja vaših vrednih stvari, pristupačnosti terena sa koga se odnose antikviteti i na koji se donose, te od broja angažovanih radnika, i naravno, udaljenosti između tačke A i tačke B. Najbolje je da pozovete firme oglašene ispod teksta i dogovorite se besplatnoj proceni selidbe antikviteta.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane