Dodaj firmu

Kombi selidbe Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Kombi selidbe Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više


Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...
Pročitaj više

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Selidbe Beograd

Kulska 27
Zemun, Beograd

Transport i selidbe Lugi san

Ukoliko želite najpovoljniji transport robe i selidbe, preduzeće Lugi San je pravi izbor za Vas. Pored uspešno realizovanih selidbi u Srbiji, nudimo Vam i usluge selidbe i transporta robe kombijem ili kamionom i u inostranstvu.
Pročitaj više

Tomasevacka 20
Beograd

Selidbe Beograd NET

Tim najiskusnijih profesionalaca - Jeftine cene selidbe, Profesionalna usluga: brzo, tačno, efikasno. Besplatna procena selidbe uz garanciju da nameštaj ili roba neće biti oštećeni. Dostupni 24 sata dnevno
Pročitaj više

Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd
Palilula, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Vuk Vučko - Kombi prevoz i selidbe

Kombi prevoz robe za pravna i fizička lica na teritoriji Lazarevca. Nudimo siguran prevoz nameštaja, građevinskih mašina, paleta, rinfuzne robe.
Pročitaj više


Beograd

Kombi selidbe AS selidbe

Prevoz AS selidbe pruža pouzdanu i profesionalnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora uz kompletni paket usluga, utovar i istovar robe, montažu i demontažu nameštaja i uslugu skladištenja stvari u magacinskom prostoru u Beogradu
Pročitaj više

Budmanijeva 22
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena se...
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Kombi selidbe Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Ika

Profesionalan tim za selidbe “Ika” dostupan vam je na teritoriji ne samo Beograda već i cele zemlje.
Pročitaj više

Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Kombi selidbe Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i tr...
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Kombi selidbe Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Beograd

Panda selidbe i transport Kombi selidbe

Selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Čista sigurna i bezbedna vozila. Kompletna selidba od procene po pakovanja i transporta.
Pročitaj više

Pozeska 1
Beograd

Kombi selidbe Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Kombi selidbe su jako prakticne. Za manje selidbe, uglavnom nije potreban kamion, i iste se mogu obaviti angažovanjem kombi vozila. Pod manjim selidbama se podrazumeva selidba studenata, samaca, preseljenje stvari iz garsonjere ili manjeg dvosobnog stana – uopsteno, kada je manja količina stvari u pitanju.

Ljudi obično žele da znaju orijentacionu cenu selidbe kombijem, ali nju je vrlo teško odrediti i zato servis za selidbe obično omogućuje besplatnu procenu selidbe, na osnovu nekoliko parametara: udaljenost između tačke A i tačke B, broj potrebnih radnika, procena pristupa, količina stvari, da li postoje specijalni tereti, kao što je klavir, sef, TA peć i tome slično.

Servisi za selidbe vam obično olakšavaju čitavu proceduru, nudeći vam, materijal potreban za pakovanje, kao što su kutije, trake, puc-puc i streč folije i slično. Često postoje i profesionalni pakeri, ukoliko imate baš osetljive stvari, lomljive ili određene dragocenosti, poput antikviteta, starinskog nameštaja, umetničkih slika...

Postoje selidbe tzv. „ključ u ruke“, gde nemate ama baš nikakvu brigu, znači sve je prepušteno profesionalcima, koji, naravno, rade po vašim uputstvima.

Uvek je bitno da odaberete servis koji radi više godina, ima dobre preporuke, i koji će odrediti ekonomičnu i realnu cenu za sve strane u poslu. 

Kombi selidbe cene

Kao što smo naveli, na cenu utiče više faktora i najbolje je da pozovete servis za selidbe za procenu vašeg preseljenja, ali evo nekih primera koje smo pronašli za vas:

  • selidba kombije po Beogradu od 1800 – 3000 dinara, a sve zavisi od zone grada, to bi značilo da za širu periferiju grada (Grocka, Ovča, Barajevo, Ripanj...) trebalo bi izdvojiti i do 4500 dinara. 

Ove su cene bez angažovanja radnika.

  • po radniku, doplata se kreće od 1000-2500 dinara, a zavisi od toga da li zgrada iz koje se selite i u koju se preseljavate ima lift, dobru pristupačnost, ili imate neke veoma teške stvari.
  • cene materijala za pakovanje, kreću se od 99 dinara (kutija za pakovanje, formata 600 x 400 x 400 mm, troslojna, i 139 din – petoslojna), puc-puc folija od 99 dinara, streč folija od 999 din do 1999 din ( u zavisnosti od težine: 2.5 kg ili 5 kg).

* Cene su date orijentaciono, za tačnu cenu, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane