Izaberite neki od servisa za selidbu gde mozete naci ponudu za KOMBI SELIDBU

ABC agencija za selidbe Stošić

Vodovodska 177i/2

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više

Kombi selidbe Autoprevoznik Pavlica Milan

Preduzeće Autoprevoznik i selidbe Pavlica Milan se bavi kompletnom uslugom selidbi i transporta robe. Uvek stižemo na vreme. Poštujemo dogovorene rokove i uslove.
Pročitaj više

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Banatska 83v/10, Zemun

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Selidbe Beograd

Carigradska 8, Stari Grad, Beograd

Selidbe Beograd je firma osnovana pre osam godina sa namerom da pruži sveobuhvatne i visoko kvalitetne usluge u selidbi po principu “ključ u ruke” – od profesionalnog pakovanja, utovara u vozilo, sigurnog transporta i istovara do raspakivanj...

Selidbe Beograd

Kulska 27

Transport i selidbe Lugi san

Tomasevacka 20

Ukoliko želite najpovoljniji transport robe i selidbe, preduzeće Lugi San je pravi izbor za Vas. Pored uspešno realizovanih selidbi u Srbiji, nudimo Vam i usluge selidbe i transporta robe kombijem ili kamionom i u inostranstvu.

Selidbe Beograd NET

Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd

Tim najiskusnijih profesionalaca - Jeftine cene selidbe, Profesionalna usluga: brzo, tačno, efikasno. Besplatna procena selidbe uz garanciju da nameštaj ili roba neće biti oštećeni. Dostupni 24 sata dnevno

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030

Kombi selidbe Modern Stil

Trgovacka 28

Selidbe Beograd - Modern Stil - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata.

HM Selidbe

Vlajkovićeva 19

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.

Kombi selidbe Radovanović

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.

Kombi selidbe Drašković

Milana Rakića 116b

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.

Kombi selidbe - Goran Vukajlović

Kombi prevoz robe Goran Vukajlović radi uslužan transport robe za pravna i fizička lica na teritoriji Beograda i okoline.

Mis Color Pikap prevoz robe

Triše Kaclerovića 27đ

Pikap uslužni prevoz robe Mis Color za potrebe pravnih i fizičkih lica na teritoriji Beograda i cele zemlje.

Vuk Vučko - Kombi prevoz i selidbe

Kombi prevoz robe za pravna i fizička lica na teritoriji Lazarevca. Nudimo siguran prevoz nameštaja, građevinskih mašina, paleta, rinfuzne robe.

AS selidbe - prevoz

Budmanijeva 22

Prevoz AS selidbe pruža pouzdanu i profesionalnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora uz kompletni paket usluga, utovar i istovar robe, montažu i demontažu nameštaja i uslugu skladištenja stvari u magacinskom prostoru u Beogradu

Safe Move - selidbe i prevoz

Olimpijskih igara 9, Košutnjak

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena se...

Transporter 011 - Selidbe

Nova Mokroluška 13

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.

Jeftine selidbe Beograd

Sigurne i jeftine selidbe Beograd za prevoz, utovar i istovar vašeg nameštaja ili inventara.

Kombi selidbe Ika

Stojana Aralice 20, Bežanijska kosa

Profesionalan tim za selidbe “Ika” dostupan vam je na teritoriji ne samo Beograda već i cele zemlje.

Agencija za selidbe Beotim Plus

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe

Selidbe Beorelocations

Geteova 26a

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i tr...

Kombi selidbe Alisa

Pive Karamatijevića 10

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Kombi selidbe Leon transport robe iz Srbije u Evropu

Najpouzdaniji transport robe i nameštaja za fizička i pravna lica iz Srbje za Evropu i u povratnom pravcu.

Kombi selidbe Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Mirijevski Venac 23, Mirijevo

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zelen...

Selidbe i prevoz KUM

Preselite se bez stresa i rizika da se povredite noseći teške i kabaste stvari, prepustite taj posao stručnjacima iz agencije KUM. Od osnivanja 2004. godine, agencija nudi profesionalne usluge selidbe i prevoza robe kombijem ili kamionom, ...

Kombi selidbe Mima

Zemun

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama

Kombi prevoz Lugi San

Tomasevacka 20

Kombi prevoz Lugi San nudi Vam brz, pouzdan, a što je najvažnije, najjeftiniji kombi prevoz robe u zemlji i inostranstvu. U našem voznom parku nalazi se nekoliko kombija nosivosti do 3t kojima upravljaju profesionalni vozači.

Kombi prevoz Marković

Tomaševačka 32, Krnjača

Prevoz robe i selidbe po najpovoljnijim uslovima za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Austriju, Mađarsku, Rumuniju

Kombi prevoz Miloš

Banatska 83v/10, Zemun

Da biste ceo posao kada je reč o kombi transportu i prevozu robe završili uspešno i na vreme, neophodna je dobra organizacija i angažovanje pravih i stručnih ljudi. Upravo to može Vam pružiti naša agencija.

Kombi prevoz Stošić

Vodovodska 177i/2, Beograd

Kombi prevoz Stošić Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta robe kombijem ili kamionom, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.

Autoprevoznik Ivanković Darko

Ustanička 190

Već više od jedne decenije, organizujemo trasport i selidbe na teritoriji Beograda, Srbije i inostranih zemalja.

AJKULA Selidbe

Slavka Rodića 6, b/4

Selidba Ajkula, brze i pouzdane selidbe, sa ili bez radnika, sa kompletnom uslugom i posebnim zahtevima i sigurnim vozilima. Selidbe poslovnih i privatnih prostora Ajkula, dostupne su vam u svakom trenutku na teritoriji celog Beograda.

Kombi selidbe su jako prakticne. Za manje selidbe, uglavnom nije potreban kamion, i iste se mogu obaviti angažovanjem kombi vozila. Pod manjim selidbama se podrazumeva selidba studenata, samaca, preseljenje stvari iz garsonjere ili manjeg dvosobnog stana – uopsteno, kada je manja količina stvari u pitanju.

Ljudi obično žele da znaju orijentacionu cenu selidbe kombijem, ali nju je vrlo teško odrediti i zato servis za selidbe obično omogućuje besplatnu procenu selidbe, na osnovu nekoliko parametara: udaljenost između tačke A i tačke B, broj potrebnih radnika, procena pristupa, količina stvari, da li postoje specijalni tereti, kao što je klavir, sef, TA peć i tome slično.

Servisi za selidbe vam obično olakšavaju čitavu proceduru, nudeći vam, materijal potreban za pakovanje, kao što su kutije, trake, puc-puc i streč folije i slično. Često postoje i profesionalni pakeri, ukoliko imate baš osetljive stvari, lomljive ili određene dragocenosti, poput antikviteta, starinskog nameštaja, umetničkih slika...

Postoje selidbe tzv. „ključ u ruke“, gde nemate ama baš nikakvu brigu, znači sve je prepušteno profesionalcima, koji, naravno, rade po vašim uputstvima.

Uvek je bitno da odaberete servis koji radi više godina, ima dobre preporuke, i koji će odrediti ekonomičnu i realnu cenu za sve strane u poslu. 

Kombi selidbe cene

Kao što smo naveli, na cenu utiče više faktora i najbolje je da pozovete servis za selidbe za procenu vašeg preseljenja, ali evo nekih primera koje smo pronašli za vas:

  • selidba kombije po Beogradu od 1800 – 3000 dinara, a sve zavisi od zone grada, to bi značilo da za širu periferiju grada (Grocka, Ovča, Barajevo, Ripanj...) trebalo bi izdvojiti i do 4500 dinara. 

Ove su cene bez angažovanja radnika.

  • po radniku, doplata se kreće od 1000-2500 dinara, a zavisi od toga da li zgrada iz koje se selite i u koju se preseljavate ima lift, dobru pristupačnost, ili imate neke veoma teške stvari.
  • cene materijala za pakovanje, kreću se od 99 dinara (kutija za pakovanje, formata 600 x 400 x 400 mm, troslojna, i 139 din – petoslojna), puc-puc folija od 99 dinara, streč folija od 999 din do 1999 din ( u zavisnosti od težine: 2.5 kg ili 5 kg).

* Cene su date orijentaciono, za tačnu cenu, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane