Dodaj firmu

Selidbe kućnih ljubimaca Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe kućnih ljubimaca S Transfer Service

S Transfer Service bavi se transferom putnika i organizacijom turističkih aranžmana u saradnji sa našim najpoznatijim turističkim agencijama.
Pročitaj više

Dobropoljska 61
Savski venac, Beograd

Pet Taxi Ivan Beograd

Koliko puta niste mogli da nađete prevoz za Vašeg ljubimca, a bio Vam je neophodan? Mnogi taksisti ne žele da prevoze kućne ljubimce ili imaju posebne uslove. Pet Taxi Ivan Beograd prevozi ljubimce sa dva klimatizovana vozila posebno prilagođena ljubimcima. Prevoz obavljamo na teritoriji Beograda, Srbije i inostranstva. Cena prevoza se formira na upit.
Pročitaj više

Terazije 5
Zvezdara, Beograd

Astra selidbe kućnih ljubimaca

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe kućnih ljubimaca Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Selidbe kućnih ljubimaca Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidbe kućnih ljubimaca su nesto o cemu mozda ne mislimo cesto, ali povremeno se javi potreba za tim. Možemo slobodno napisati: selidba = stres. Iz prakse je poznato da najveći stres prilikom preseljenja doživljavaju deca i kućni ljubimci. Psi i mačke su posebno vezani za svoju teritoriju, pa će im nova okolina doneti dozu neizvesnosti dok se ne priviknu, ali i sama vožnja, odnosno transport može predstavljati pomalo neugodnu avanturu. Ipak, ne mora sve biti baš tako, već se može pretvoriti i u prijatnu avanturu. Na koji način?

Vlasnici su prirodno vezani za svog „najboljeg prijatelja“, međutim, upravo su oni ti koji mogu olakšati celu ovu priču, tako što će angažovati profesionalnu agenciju za selidbe, a ne sve rešavati u svojoj režiji, pa napraviti još veću zbrku i stres za sve.

Kućni ljubimci – selidbe

Najpre, kuce i mace se moraju pripremiti za tako značajan korak kao što je selidba. Možda oni nisu naučili da se voze u automobilu, pa je potrebno da isprobate kako će se ponašati na kraćim relacijama. 

Sa druge strane, uvek je dobar savet da  porazgovarate sa veterinarom o tome da li je vaš ljubimac dovoljno zdrav da bi putovao, kao i još o nekim koracima koji su potrebni prilikom selidbe.

Recimo da je vaš ljubimac miran i da voli da se vozi. U tom slučaju, dovoljno će biti da ga stavite u odgovarajuću kutiju za selidbu, ili da ga jednostavno umotate u ćebe i stavite na zadnje sedište, pa će on bezbedno stići na novu lokaciju, kao i vi sa njim.

Ako su vaši pas ili mačka plašljivi ili agresivni, zbog straha od vožnje i promene teritorije, savetuje se nosač za kućne ljubimce, kako bi vozač mogao neometano da vozi.

Od trenutka kada angažujete profesionalni servis za selidbe, više ne morate brinuti ni o čemu, jer će se oni postarati da obave sve neophodne radnje u vezi preseljenja vašeg ljubimca. To bi značilo pribavljanje neophodnih veterinarskih potvrda o imunizaciji; zatim, agencije poseduju specijalne transportne kutije u skladu sa najvišim svetskim standardima; za vas će biti obavljene carinske, transportne i druge formalnosti; ljubimac će biti preuzet na adresi; i na kraju, vaš ljubimac će biti isporučen na željenu adresu, to jest, odredište.

Selidbe kućnih ljubimaca u inostranstvo

Agencije koje se bave pružanjem usluga selidbi za kućne ljubimce, posebno se trude da obezbede humanu i bezbednu uslugu transporta, ali da u isto vreme rasterete vlasnika svih mogućih briga oko preseljenja. 

Može se dogoditi da ste dobili posao u nekoj drugoj zemlji, pa je potrebno da vaš ljubimac pođe sa vama. Životinje mogu da putuju u većini zemalja u inostranstvu. Razlika je u tome što neke države zahtevaju obimniju papirologiju od drugih, pa primera radi, ako želite da preselite mačku u Jamajku, to nažalost, nećete moći. Može da se dogodi i da imate neku egzotičnu životinju, kao što je zmija ili majmun. U tom slučaju, nećete moći da ih prevezete u većinu zemalja. Kao što se da i pretpostaviti, psi, mačke i ptice, mnogo lakše putuju bilo gde, ali je potrebno znati za svaku zemlju kroz koju se prolazi šta je sve potrebno, kao i da li je dozvoljen prelazak sa vrstom ljubimca koju vi imate.

Selidbe kućnih ljubimaca – iskustva

Ipak, bez obzira gde putujete, biće vam potrebno zdravstveno uverenje, a isto možete dobiti kod odabranog veterinara. Agencije za pružanje usluga selidbi kućnih ljubimaca pružiće vam najbolju brigu, i na taj način što su specijalne transportne kutije izrađene po najvišim svetskim standardima, koje garantuju udoban i bezbedan transport pasa i mačaka. 

Moguće se dogovoriti da se u toku vožnje prave pauze, zatim da se kućni ljubimci izvedu u šetnju na svakih 200 kilometara, a po vašoj želji praktikuje se i svaki drugi tretman, kao što je zahtev da budete uz psa, što je moguće uz minimalnu doplatu. 

Kada treba da poverimo svoje ljubimce servisu za selidbe, trudimo se da odaberemo najbolje, da bismo znali da su oni u sigurnim rukama, od trenutka preuzimanja do trenutka isporuke na vašoj novoj adresi. 

Selidbe kućnih ljubimaca – cena:

Možete izabrati takozvani pojedinčani ili zbirni prevoz. Pojedinačni prevoz je nešto skuplja varijanta, i namenjen je vlasnicima koji žele poseban tretman za svog ljubimca. U cenu ovog prevoza se računa početna i završna tačka ugovorene relacije, na primer – Beograd – Budimpešta – Beograd. 

Zbirni prevoz je povoljnija varijanta i podrazumeva prevoz više pasa ka određenoj destinaciji. Cena se formira u zavisnosti od grada u koji se kućni ljubimci voze, kao i od njihovog broja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane