Dodaj firmu

Selidbe specijalnih tereta Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Selidbe specijalnih tereta Radovanović

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Selidbe specijalnih tereta Drašković

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Milana Rakića 116b
Zvezdara, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Agencija za selidbe Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Selidbe Beorelocations

Selidbe mogu biti veoma naporne i stresne. Angažovanjem profesionalaca, smanjićete stres a selidba će proteći po planu. Beorelocations se već 15 godina bavi poslovima selidbe i transporta. Tim iskusnih radnika će sa lakoćom zapakovati i tr...
Pročitaj više

Geteova 26a
Zemun, Beograd

Selidbe specijalnih tereta Modern Stil

Selidbe Beograd - Selidbe Sokol - kamionske i kombi selidbe. Već duži vremenski period naša firma obavlja usluge selidbe kombijem i kamionom, na teritoriji grada Beograda na vaše i naše zadovoljstvo, iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata....
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Selidbe specijalnih tereta Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Kako se izvode selidbe specijalnih tereta? Svako od nas je imao barem jedno iskustvo selidbe u svom životu. Iz tog razloga zna, da ako se čitava organizacija prepusti stručnim licima, da će sve proteći glatko i bez stresa, ali  i obratno – ko se selio sam, ne samo što je izgubio mnogo živaca i vremena, već je verovatno načinio i neku materijalnu štetu, i to na stvarima koje poseduju i sentimenatalnu vrednost. 

Međutim, pored običnog pokućstva, postoje i takozvani – specijalni tereti. O čemu se zapravo radi?

Kako se obavlja selidba specijalnih tereta?

Jednostavnim rečnikom kazano, specijalni tereti su predmeti koji ili imaju visoku materijalnu vrednost, ili smo veoma emotivno vezani za iste; u trećem slučaju to mogu biti stvari koje su izuzetno kabaste i velike težine; takođe, i predmeti koji su podložni oštećenju prilikom transporta. 

Primera radi, u grupu specijalnih tereta spadaju umetnička dela, antikviteti (razne stare i vredne stvari), predmeti od stakla, razni sofisticirani uređaji, klaviri i pianina, pa čak i automobili i sve stvari izuzetno velike težine, kao što su sefovi, kase, pekarske peći i slično.

Profesionalci znaju šta je sve potrebno učiniti da ovakav specifičan teret bezbedno stigne na željenu lokaciju. Pri tome se kreće od pravilnog pakovanja. Za to je zadužen tim iskusnih pakera, koji koriste adekvatne kutije, specijalne folije i lepljive trake.

Ukoliko postoji potreba za tim, mogu se napraviti nestandardni drveni sanduci, palete, boxovi, koji će rizik od oštećenja svesti na minimum, i na taj način obezbediti siguran i pouzdan transport. 

Selidbe specijalnih tereta – iskustva

Ovaj vid selidbi javio se iz potreba samih klijenata, a sve u cilju da se pruži kompletna usluga. Tako je razvijen sistem prenosa i transporta specijalnih tereta. 

Često se dešava da ljudi žele da im se prenese izuzetno teška kasa ili sef, uređaji do 1, 5 tone, pa se to obavlja specijalnom opremom za stepeništa, koja poseduju zaštitu od lomljenja keramičkih pločica i mermera u toku nošenja.

U slučaju ovakvog zahteva, odaberite agencije za selidbe koje poseduju najsavremeniju opremu za nošenje uređaja unutar objekta stepenicama. Takva oprema poseduje hidraulični lift, koji ima gumene gusenice, koje svaki element koji se nosi na njima drži vertikalno u toku nošenja, bez nagiba, a upravljanje se vrši uz pomoć daljinskog upravljača. 

Tu je i razna druga oprema, kao što su viljuškari, kranovi i dizalice, za podizanje teških mašina, na visokim platformama i zgradama. 

Specijalni tereti se zbog toga tako i zovu, jer ih nije lako preneti, odnosno, to bi bilo nemoguća misija ako biste sami pokušavali. Profesionalni tim za selidbe će naći rešenje za svaku pojedinačnu selidbu koja podrazumeva prenos specijalnih tereta, pa će ista biti uspešno obavljena, u smislu da nema oštećenja i da je usluga brza i efikasna.

Dovoljno je da pozovete agenta odabrane agencije koji će izvršiti besplatnu procenu vaše selidbe, a to možete učiniti u toku cele sedmice, 24 časa dnevno. Dogovorićete termin koji vama odgovara, a sve dalje – prepustite u ruke profesionalaca, a vi se opustite, uvereni da će sve proteći u najboljem mogućem redu.

Selidbe specijalnih tereta – cena:

Veoma je teško dati čak i orijentacionu cenu za selidbu specijalnog tereta, zato što to zavisi pre svega od vrste samog tereta: da li je to klavir, sef, kasa, pekarska peć, lomljive stvari, umetnička dela i slično. Takođe, na cenu će uticati i to koje će mašine biti upotrebljene tom prilikom, kao i pristupačnost vašeg terena. Bitan je i broj radnika koji selidbu obavlja ali i udaljenost od tačke A do tačke B, na koju se vrši preseljenje. Najbolje je da pozovete agenta odabranog servisa za selidbe radi besplatne procene. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane