Transport i selidbe Lugi san

3.0 | 2 ocena
Ulica: Tomasevacka 20
Grad: Beograd
Opština: Borča
Transport i selidbe Lugi san
Mobilni: 064/
www.lugisan.rs

O nama

TRANSPORT I SELIDBE LUGI SAN


Preduzeće Lugi San nudi Vam najjeftinije selidbe kamionom ili kombi vozilima u zemlji i inostranstvu. Ukoliko želite brzo, pouzdano i efikasno preseljenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, naš iskusan tim stoji Vam na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji.

Naše preduzeće nudi Vam sledeće usluge:

 • selidbe kamionom
 • selidbe kombi vozilima
 • selidbe u inostranstvu
 • selidbe stanova i poslovnih prostora
 • montaža i demontaža nameštaja
 • pakovanje kompletnog pokućstva u transportno-zaštitne kutije
 • pakovanje kompletnog poslovnog prostora i invetara firme


U sklopu našeg voznog parka nalazi se nekoliko kombi vozila i hladnjača nosivosti do 3 tone: Škoda Felicia, Mercedes benz Sprinter 313 CDI, Fiat ducato TERMONIKG, Iveco Dayli c35 c13 TERMOKING. Sva vozila su tapacirana i specijalno opremljena, tako da Vaša selidba ili bilo kakav prevoz robe protekne u najboljem redu.

Ako posedujete veći broj stvari ili su one gabaritne, naša preporuka se selidbe kamionom. Posedujemo tapacirane kamione, kamion-furgon, kamion cerada, nosivosti od 1-3 tone i dužine do 4, 7 metara, što garantuje da će Vaše stvari biti maksimalno zaštićene i sigurne tokom transporta.

Ukoliko se odlučite da nam ukažete Vaše poverenje, naš stručni tim će doći na lice mesta i izvršiti besplatnu procenu selidbe. Cena uključuje: selidbu, utovar, istovar, kao i pažljivo pakovanje stvari. Kako bi transport bio što bezbedniji i sigurniji svaki predmet se pakuje polako i staloženo, tako da su Vaše stvari u sigurnim rukama.

Ono po čemu se naše preduzeće razlikuje je činjenica da se transport selidbe vrši od vrata do vrata. Naš profesionalno obučeni tim izvršiće sve potrebne montaže i demontaže Vaših stvari, kao i iznošenje i unošenje nameštaja u Vaš novi dom ili kancelariju. Takođe, specijalizovani smo za selidbe i prevoz gabaritnih stvari, kao što su: klaviri, sefovi, termo peći, razne kase i sl.

Pored uspešno realizovanih selidbi na teritoriji Srbije, nudimo Vam i usluge selidbe i transporta robe u inostranstvu. Međunarodne selidbe obavljamo u skladu sa Vašim potrebama i u najkraćem mogućem roku, uz vozila novije generacije i najpovoljnije cene.

U sklopu preduzeća Lugi San nalazi se 70m2 zidanog carinskog prostora koji je maksimalno obezbeđen video-nadzorom i čuvarom. Takođe, vršimo usluge carinjenja robe, kao i 24h utovar i istovar robe viljuškarima.

Najjeftinije selidbe kombijem u Beogradu, Srbiji i inostranstvu
Selidbe kamionom nosivosti od 1 do 3 t
Selidbe u inostranstvu u najkraćem mogućem roku

Radno vreme: 00-24h

Transport i selidbe Lugi San, Tomasevacka 20, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Marinkovic
  01.06.2017 06:37

  Poseduju tapacirane kamione,kamion furgon,kamion cerada,nosivosti do tri tone i duzine do sedem metara,sto garantuje da ce vase stvari biti maksimalno zasticene i sigurne tokom transporta.

  Firme u blizini

  Agencija Beo Selidbe, Mije Kovacevica 7b, Palilula, Beograd
  Selidbe Beograd, Carigradska 8, Stari Grad, Beograd, Stari grad, Beograd
  Najpovoljnije selidbe i prevoz, Banatska 83v/10, Zemun, Zemun, Beograd
  Selidbe Beograd NET, Nikodima Milaša 1a, Palilula, Beograd, Palilula, Beograd
  Selidbe Maksimović Trans, Husinskih rudara 34/II, Palilula, Beograd
  A.T.S agencija za transport i selidbe, Bulevar Mihajla Pupina 141, Novi Beograd, Beograd
  Agencija za selidbe Beotim Plus, Bulevar Arsenija Čarnojevića 173, Novi Beograd, Beograd
  Barokanac selidbe, /, Zemun, Beograd