Dodaj firmu

Selidbe Kruševac – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Kruševac – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Kruševac – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Kruševac – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Krusevac – Beograd? Možda ste upravo primili vest da ste dobili posao za koji ste konkurisali, i posle jednog „Jupi!“ usledio je osećaj zabrinutosti, jer ćete morati da napustite rodni Kruševac i preselite se sa porodicom u Beograd.

Da li zaista misli o selidbi moraju da nam pokvare lepe trenutke u životu kao što je napredovanje u karijeri, kupovina nekretnine ili upis na fakultet?

Procena selidbe Kruševac – Beograd

Odgovor je – ne, jer selidba je lepa, iako nam nećete verovati. Pokušaćemo da vas ubedimo u to, koristeći racionalne argumente.

Dakle, nećete ništa raditi sami, jer bi se onda to pretvorilo u noćnu moru, stres, gubitak živaca i loše raspoloženje. Ako sve prepustite u ruke stručnih lica, kojima su selidbe svakodnevni posao, rutina koju obavljaju tokom dugog niza godina unazad, onda nema mesta za bilo kakvu brigu. 

Ono što vi želite sada, to je da vam kažemo od čega zavisi cena selidbe koja se popularno zove „ključ u ruke“? Istina je da ne možemo da vam kažemo tačnu brojku, ali ćemo vam ukazati od čega ona zavisi. 

Dakle, nije isto da li se selite iz kuće od 100 ili 400 kvadrata. Takođe, možda imate veoma vredne stvari, kao što su umetnine i antikviteti, ili jako teške predmete, poput sefa, TA peći ili klavira, koji je izuzetno nezgodan za nošenje. 

Možda želite uslugu pakera, koji će na najbolji način zaštititi vaše stvari, a na raspolaganju vam stoji i čišćenje objekta iz koga se selite i stana u koji se useljavate u Beogradu.

Od svega navedenog, zavisiće broj radnika koji će biti angažovani da bi se realizovala vaša selidba. Ponekad je dovoljno dvoje ljudi, a nekada je potrebno više od četvorice, na primer. Takođe, na cenu će uticati i to da li se koriste određene mašine prilikom transporta, kao što je viljuškar, recimo. 

Selidbe Kruševac – Beograd – iskustva

Da biste saznali sve ove informacije u vezi vaše selidbe, moraćete da pozovete agenta odabranog servisa, a to možete učiniti bukvalno u bilo kom trenutku, tokom čitavog dana i sedam dana u nedelji. Agent će doći do vas, gde ćete se dogovoriti o svim detaljima. Pri tome ćete saznati i krajnju cenu selidbe, pa neće biti nekih neprijatnih iznenađenja, kao što su skriveni troškovi i veća cena preseljenja, na samom kraju.

U tome je smisao procene selidbe, ali i da budete obavešteni u vezi svega, kao što je mogućnost korišćenja usluge odvoza starih i nepotrebnih stvari, koje se nađu u svakom domu prilikom selidbe. Odvoz je često besplatan, ali se i oko toga raspitajte. 

Još jedna od usluga jeste korišćenje skladišnog prostora agencije za selidbe, odnosno u situaciji kada nemate gde sa stvarima, jer stan u Beogradu nije spreman za useljenje. O bezbednosti svoje imovine ne morate se brinuti, jer su skladišta dobro obezbeđena, između ostalog i video nadzorom. Kada se stvore uslovi za konačno preseljenje na novu lokaciju, selidbene stvari će biti prebačene iz skladišta. 

Selidbe „ključ u ruke“ su kompletna usluga, gde ste sasvim sigurni da će sve proteći u najboljem redu, a sa druge strane, lišeni ste bilo kakvih glavobolja i briga. Sada vam samo ostaje da na najbolji mogući način organizujete novi život u novom gradu.

Selidbe Kruševac – Beograd – cena:

Koliko ćete platiti zavisi od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate.

Kada se za selidbu koristi kamion, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane