Dodaj firmu

Selidbe Ruma – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Ruma – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Ruma – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Ruma – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Interesuju vas selidbe Ruma – Beograd? Prelazak iz manjeg grada u velegrad, pored radosti i novih mogućnosti, neminovno prate i stres i neizvesnost. Kako će sve proteći? Da li će biti obavljeno u roku? Hoće li se prilikom selidbe oštetiti ili izgubiti neke stvari?

Nemojte se mučiti ovakvim pitanjima, jer verujte nam, ima ih bezbroj. Jednostavno, stavite na njih tačku i presecite, tako što ćete doneti odluku da angažujete profesionalni tim za selidbe.

Procena selidbe Ruma – Beograd

Stručan tim će i doslovce odneti sve vaše glavobolje. Odabirom usluge kompletne selidbe, ili takozvanog preseljenja „ključ u ruke“, vi ste samo posmatrač sa strane, koji je lišen stresa i koji uživa u činjenici da će uskoro postati žitelj glavnog grada. 

Dakle, sve je „na plećima“ profesionalaca, koji iza sebe imaju preko hiljadu selidbi sličnim vašoj. Tako da mesta za neprijatna iznenađenja nema. Jednostavno, ne postoji toliko komplikovano preseljenje, da se za njega ne može naći adekvatno selidbeno rešenje. Čak naprotiv – što je zadatak teži, to predstavlja veću „poslasticu“ za profesionalce, jer je motiv samim tim, veći. 

Nemojte se brinuti ako kuća u Rumi, možda ima nepristupačan teren, ili imate veoma teške stvari na trećem spratu ogromnog zdanja. Na primer, možda vaše dete u potkrovlju kuće svira na klaviru, pa je instrument potrebno bezbedno spustiti u prizemlje, a potom izneti i utovariti u vozilo koje će obaviti prenos. To će obično biti specijalno kombi vozilo koje prevozi osetljive predmete.

Pod specijalnim teretima dalje se podrazumevaju TA peći, sefovi i sve drugo što je veoma teško i kabasto ili ima veliku vrednost kao što su umetnine i antikviteti. 

Selidbe Ruma – Beograd – iskustva

Recimo da imate pomenute skupe stvari, i da ste morali da napustite kuću u Rumi, jer ste je prodali, a vaš novi životni prostor u Beogradu još nije spreman za useljenje. Takve situacije se u životu često dešavaju, pa se pojavila potreba za skladištima, koja su u vlasnišvu agencija za selidbe.

Da ne biste morali da plaćate skupo iznajmljivanje stana u Beogradu, dok ne budete bili u mogućnosti da se trajno preselite, pomenuta skladišta su idealno rešenje. Vredne i skupe stvari biće na sigurnom, jer su ovi prostori obezbeđeni na najbolje moguće načine, uključujući i video nadzor. 

Kada vaš novi stan bude bio slobodan, odbrana agencija za selidbe samo će prebaciti selidbene stvari sa jedne lokacije na drugu.

Selidba „ključ u ruke“, podrazumeva još neke usluge, kao što su usluge pakera. Svakako, ma koliko se trudili, vi ne možete stvari upakovati kao iskusni radnici, pri čemu oni koriste i adekvatan materijal, kao što su kutije različitih oblika i dimenzija, lepljive trake i specijalne folije. Etikete i nalepnice se stavljaju na kraju, da se zna u kojoj kutiji se šta nalazi, što sve igra veliku ulogu kada budete raspakivali stvari.

Možete da uključite u kompletnu uslugu i odvoz nepotrebnih i starih stvari, ukoliko iste imate, te čišćenje prostora u Rumi i Beogradu, ako je to potrebno. Takođe, vaš pas ili mačka, biće prevezeni na najhumaniji mogući način, jer se zna da je za životinje selidba veliki stres. 

Sada, kada ste svi stigli bezbedno u Beograd, i uselili se u novi stambeni prostor, ostaje da proslavite početak novog životnog poglavlja, ali ne zaboravite da su veliku ulogu u tome imali profesionalci agencije za selidbe.

Selidbe Ruma – Beograd – cena:

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. Bitna je i pristupačnost terena.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane