Dodaj firmu

Selidba štamparija Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidba štamparija Alisa

Agencija za selidbe Alisa Vam više od deset godina pomaže u organizovanju selidbi i prevoza robe u Beogradu i inostranstvu. Stojimo Vam na usluzi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Pive Karamatijevića 10
Voždovac, Beograd

Astra selidba štamparija

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidba štamparija Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidba štamparija Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidba štamparija Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Selidba štamparija je zahtevan posao. Možda o štamparijama ne razmišljamo puno u svakodnevnom životu, ali kada nam zatrebaju vizit karte ili flajeri, shvatimo da su one sasvim neophodne. To je najosnovniji reklamni materijal, i ma kojim poslom da se bavite, vizitke morate imati.

Baš iz tog razloga, svi mi imamo svoje omiljene štamparije, sa kojima sarađujemo godinama. Međutim, ponekad se pojavi potreba da se štamparija izmesti na neku drugu lokaciju.

Kako se vrši selidba štamparije?

Verovatno ste svi nekada bili u prostoru u kome se štampa reklamni materijal, katalozi, brošure, knjige, časopisi... I samim tim, znate koliko su mašine koje obavljaju taj rad velike i glomazne, te da ih je veoma teško podići bez odgovarajuće opreme.

Upravo je to razlog što selidbu štamparije moraju obaviti stručna lica, koja će znati da vašu opremu sačuvaju od bilo kakvih oštećenja, bezbedno je prenesu na novu adresu, a vama ponude obeštećenje ako ipak dođe do nekog nepredviđenog peha. 

Pošto je svaki radni dan bitan, to servisi za selidbe veoma dobro znaju, te će prevoz mašina obaviti u najkraćem mogućem, dogovorenom roku. Oni su svesni da vaši klijenti čekaju na isporuku naručenog reklamnog materijala, koji je potreban za njihovo poslovanje, iz čega sledi logičan zaključak, da smo svi povezani – štamparija koja se seli, njihovi klijenti, servis koji selidbu obavlja.

Da bi teške mašine bile podignute, biće korišćene male i velike dizalice, viljuškari, paletari, hidraulični liftovi, roboti za stepenice, spoljašnji liftovi, čak i specijalni montažni kranovi, ukoliko je potrebno. Sve napomenuto se ubraja u najsavremeniju opremu za prenos teških tereta, sigurno i bez ikakvog oštećenja. 

Selidbe štamparije

Možda vam je potrebno preseljenje u veoma kratkom roku? U tom slučaju, odabrani servis za selidbe izvršiće procenu vašeg preseljenja u roku od 24 časa i to svih sedam dana u nedelji. Potom, možete se odlučiti za selidbu štamparije po sistemu „ključ u ruke“, čime ste lišeni svakog stresa, a celokupna briga pada „na pleća“ odabrane agencije.

Ukoliko je situacija takva da morate da se iselite iz prostora u kome ste do sada radili, a novi lokal još nije spreman, možda će vas uhvatiti panika gde ćete sa štamparskim mašinama? Ovaj tekst tome i služi, da vam ukaže na sva rešenja mogućih problema, pa tako i na pomenuti.

Ako se desi da nemate prostor za mašine, možete koristiti skladište agencije za selidbe, koje je obezbeđeno video nadzorom, tako da će vaš inventar biti na sigurnom. Mašine ćete preuzeti onda kada se steknu uslovi da budu preseljene na vašu novu lokaciju, gde nastavljate svoj biznis.

Kamioni kojima se obavlja selidba poseduju nosivost od jedne do petnaest tona, a sve vaše mašine će biti adekvatno zaštićene. Oni imaju lift nosivosti od 1, 5 tone. Pri tome se štiti i pod od mogućeg habanja, kako prostora koji napuštate, tako i prostora u koji se useljavate. 

Zahvaljujući specijalnim mašinama za prenos teških tereta, moguća je selidba „od vrata do vrata“, čime je olakšan utovar i istovar. 

Štamparske mašine će se postaviti na ranije dogovorena mesta, definisana planiranjem selidbe. Kada o vašoj selidbi brine tim koji je obavio nekoliko hiljada sličnih preseljenja, ostaje samo da se opustite useljeni u novi prostor i da nastavite sa pružanjem usluga štampe svojim klijentima. 

Selidba štamparija – cena:

Cena za selidbu štamparije zavisi od više parametara:

- broj mašina i njihova težina;

- pristupačnost terena;

- broj radnika koji je potreban da bude angažovan;

- mašine koje će se koristiti prilikom selidbe štamparije;

- razdaljina između tačke A i B, odnosno stare i nove lokacije.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane