Dodaj firmu

Skladištenje stvari Beograd

Fulfillment centar Srbija

Fulfillment centar se bavi kompletnim skladištenjem vaše robe, primanjem porudžbina, pakovanjem i slanjem umesto vas, kao i uvozom robe iz Kine u Srbiju.
Pročitaj više

Školska 8-10, Ub
Obrenovac, Beograd

Skladištenje stvari Smart Move

Smart Move selidbe i skladištenje stvari za firme i fizička lica sa najboljim cenama u Beogradu. Sigurno i bezbedno skladištenje nameštaja, robe i stvari na vremenski period koji Vam odgovara.
Pročitaj više


Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena selidbe.
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Skladištenje stvari Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Skladištenje stvari Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

YouSpace skladištenje stvari

Imate stvari koje ne koristite svakodnevno, zauzimaju Vam prostor, a ne znate šta ćete sa njima? YouSpace ima rešenje za vas. YouSpace je prvi servis u Beogradu koji skladišti deo stvari iz Vašeg doma.
Pročitaj više

Omladinskih brigada 63
Novi Beograd, Beograd

Skladištenje stvari - Sellidbe i transport

Када вам је потребно сигурно и ефикасно селидба или транспорт робе, нема бољег избора од нас. Сале Транс селидбе и транспорт се већ дуги низ година поуздано и професионално бави транспортом робе широм Србије.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe i skladištenje stvari

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Zamislite situaciju da ste upravo prodali svoj stan, a da niste još kupili drugi, ili da ne možete odmah da se uselite a potrebno vam je skladištenje stvari. Tada se postavlja logično pitanje – gde ćete smestiti stvari, nameštaj, pokućstvo..? Ovo ne mora da bude nikakav problem, kada znamo da postoje firme koje se bave uslugom skladištenja stvari.

Više o ovoj temi pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Skladištenje stvari iskustvo

Ono što svako želi da zna, to je da će stvari koje ostavi u određenom prostoru biti sigurne i bezbedne. Druga bitna stavka je vreme. Ljudi vole da znaju da stvari mogu da ostanu na istom mestu onoliko koliko je to potrebno i da u dogovoreno vreme mogu da budu preuzete.

Firme obično nude velike magacinske prostore, i oni su u stanju da prime individualne predmete, ali i čitava pokućstva, kao i kancelarijski inventar. Vremenski period tokom kojeg će stvari biti u magacinu određujete vi sami.

Skladištenje starih stvari

Osim navedenih uobičajenih stvari, postoje skupoceni predmeti, kao i oni kojima se rukuje na određen način. Takođe, neki predmeti zahtevaju redovne provere. Sve to bi trebalo naglasiti kada se vrši dogovor o čuvanju, tj. skladištenju stvari.

Ipak, u svakodnevnom životu, najveći predmet predstavljaju suvišne stvari kod selidbi. Sve to se uspešno rešava odlaganjem pokućstva u magacinima, do trenutka dok se ne pronađe adekvatno mesto na kome će ostati trajno.

Skladištenje nepotrebnih stvari

Korisno je da znate, da firme koje se bave skladištenjem stvari rade i pakovanje, montažu i demontažu, prevoz, utovar, istovar... Magacinski prostori u kojima se čuvaju stare i nepotrebne, kao i druge vrste stvari, mogu da imaju površine i preko 1000 metara kvadratnih. Magacini su uređeni prema najvišim standardima, a prisutne su i mašine poput viljuškara, što značajno olakšava rukovanje teretima.

Skladištenje vrednosnih stvari

Kada imamo stvari veće vrednosti, koje moramo da ostavimo uskladištene na nekom mestu, tada nam je pre svega bitna – bezbednost. Magacini koji čuvaju vrednosne stvari su obezbeđeni na adekvatan način, i njima rukuju obučeni i odgovorni radnici. Takođe, pravi se popisna lista, a posebno je bitno napomenuti da ste zaštićeni i osiguranjem robe tokom čitavog boravka stvari u skladištu. U slučaju da se dogodi neka neželjena situacija, obavlja se naknada štete.

Skladištenje stvari cena

Koliko ćete platiti uslugu skladištenja stvari, pre svega zavisi od toga koja količina stvari je u pitanju, kao i koja je vrsta. To je zbog toga što nije isto skladištiti i čuvati pokućstvo, vrlo vredne stvari, ili možda nepotrebne i stare predmete. Kao što smo naveli, postoje stvari koje zahtevaju redovnu kontrolu i proveru, kao i pažljivo rukovanje. Neke stvari imaju veliku težinu, tj. gabarit, tako da ih može pomeriti samo viljuškar.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane