Dodaj firmu

Fulfillment centar Srbija

Fulfillment centar se bavi kompletnim skladištenjem vaše robe, primanjem porudžbina, pakovanjem i slanjem umesto vas, kao i uvozom robe iz Kine u Srbiju.
Pročitaj više

Školska 8-10, Ub
Obrenovac, Beograd

Skladištenje stvari Radovanović Selidbe

Radovanović Selidbe pružaju kompletnu uslugu selidbi po sistemu ključ u ruke, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Skladištenje stvari Selidbe Drašković

Selidbe Drašković pružaju kompletnu uslugu selidbe i kombi prevoza kao i pevoza teškog tereta na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Milana Rakića 116b
Zvezdara, Beograd

Skladištenje stvari Smart Move

Smart Move selidbe i skladištenje stvari za firme i fizička lica sa najboljim cenama u Beogradu. Sigurno i bezbedno skladištenje nameštaja, robe i stvari na vremenski period koji Vam odgovara.
Pročitaj više


Beograd

Skladištenje stvari AS selidbe

Prevoz AS selidbe pruža pouzdanu i profesionalnu uslugu selidbe stambenih i poslovnih prostora uz kompletni paket usluga, utovar i istovar robe, montažu i demontažu nameštaja i uslugu skladištenja stvari u magacinskom prostoru u Beogradu
Pročitaj više

Budmanijeva 22
Zvezdara, Beograd

Safe Move - selidbe i prevoz

Kompletna usluga selidbe i prevoza Safe Move na teritoriji Beograda i cele Srbije. Adekvatna vozila, kompletan materijal za obezbeđivanje stvari, utovar i istovar nameštaja, tim za selidbe i prevoz namešataja, besplatna video call procena se...
Pročitaj više

Olimpijskih igara 9, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Transporter 011 - Selidbe

Firma “Transporter 011” nalazi se na Voždovcu. Specijalizovana je za sve vrste selidbi u zemlji i inostranstvu sa kompletnim pratećim uslugama u vezi sa selidbom, pakovanje i obezbeđivanje stvari i nameštaja, angažovanje radnika i drugo.
Pročitaj više

Nova Mokroluška 13
Voždovac, Beograd

Toro Box mini skladišta

Toro Box je novi koncept skladištenja stvari kod nas. Klijentima su dostupni mini skladišta veličine od 3. 5 m2 do 15m2 u zavisnosti od količine stvari. Iznajmite dodatni prostor u Beogradu za skladištenje vašeg nameštaja, robe ili mašina k...
Pročitaj više

Bekerelova 24, Mali Mokri Lug
Zvezdara, Beograd

Agencija za selidbe Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Skladištenje stvari Agencija Beo Selidbe

Mije Kovacevica 7b
Beograd

YouSpace skladištenje stvari

Imate stvari koje ne koristite svakodnevno, zauzimaju Vam prostor, a ne znate šta ćete sa njima? YouSpace ima rešenje za vas. YouSpace je prvi servis u Beogradu koji skladišti deo stvari iz Vašeg doma.
Pročitaj više

Omladinskih brigada 63
Novi Beograd, Beograd

Zamislite situaciju da ste upravo prodali svoj stan, a da niste još kupili drugi, ili da ne možete odmah da se uselite a potrebno vam je skladištenje stvari. Tada se postavlja logično pitanje – gde ćete smestiti stvari, nameštaj, pokućstvo..? Ovo ne mora da bude nikakav problem, kada znamo da postoje firme koje se bave uslugom skladištenja stvari.

Više o ovoj temi pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Skladištenje stvari iskustvo

Ono što svako želi da zna, to je da će stvari koje ostavi u određenom prostoru biti sigurne i bezbedne. Druga bitna stavka je vreme. Ljudi vole da znaju da stvari mogu da ostanu na istom mestu onoliko koliko je to potrebno i da u dogovoreno vreme mogu da budu preuzete.

Firme obično nude velike magacinske prostore, i oni su u stanju da prime individualne predmete, ali i čitava pokućstva, kao i kancelarijski inventar. Vremenski period tokom kojeg će stvari biti u magacinu određujete vi sami.

Skladištenje starih stvari

Osim navedenih uobičajenih stvari, postoje skupoceni predmeti, kao i oni kojima se rukuje na određen način. Takođe, neki predmeti zahtevaju redovne provere. Sve to bi trebalo naglasiti kada se vrši dogovor o čuvanju, tj. skladištenju stvari.

Ipak, u svakodnevnom životu, najveći predmet predstavljaju suvišne stvari kod selidbi. Sve to se uspešno rešava odlaganjem pokućstva u magacinima, do trenutka dok se ne pronađe adekvatno mesto na kome će ostati trajno.

Skladištenje nepotrebnih stvari

Korisno je da znate, da firme koje se bave skladištenjem stvari rade i pakovanje, montažu i demontažu, prevoz, utovar, istovar... Magacinski prostori u kojima se čuvaju stare i nepotrebne, kao i druge vrste stvari, mogu da imaju površine i preko 1000 metara kvadratnih. Magacini su uređeni prema najvišim standardima, a prisutne su i mašine poput viljuškara, što značajno olakšava rukovanje teretima.

Skladištenje vrednosnih stvari

Kada imamo stvari veće vrednosti, koje moramo da ostavimo uskladištene na nekom mestu, tada nam je pre svega bitna – bezbednost. Magacini koji čuvaju vrednosne stvari su obezbeđeni na adekvatan način, i njima rukuju obučeni i odgovorni radnici. Takođe, pravi se popisna lista, a posebno je bitno napomenuti da ste zaštićeni i osiguranjem robe tokom čitavog boravka stvari u skladištu. U slučaju da se dogodi neka neželjena situacija, obavlja se naknada štete.

Skladištenje stvari cena

Koliko ćete platiti uslugu skladištenja stvari, pre svega zavisi od toga koja količina stvari je u pitanju, kao i koja je vrsta. To je zbog toga što nije isto skladištiti i čuvati pokućstvo, vrlo vredne stvari, ili možda nepotrebne i stare predmete. Kao što smo naveli, postoje stvari koje zahtevaju redovnu kontrolu i proveru, kao i pažljivo rukovanje. Neke stvari imaju veliku težinu, tj. gabarit, tako da ih može pomeriti samo viljuškar.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane