Dodaj firmu

Selidbe Vršac – Beograd Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Vršac – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Vršac – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Vršac – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Koja je cena selidbe Vrsac – Beograd? Možda ste odlučili da napustite Vršački breg, kao i čuvene vinograde, i da se zaputite ka Beogradu. Prestonica, kao i svaki veliki grad, nudi mnoštvo mogućnosti, od studiranja na prestižnom Univerzitetu u Beogradu, preko lakših mogućnosti za zaposlenje, sve do bogatog kulturnog i društvenog, kao i noćnog života.

Ako vas vuku svetla velegrada, ostaje samo još jedna stvar – isplanirati i organizovati selidbu.

Procena selidbe Vršac – Beograd

Kako se planira selidba, pitate se vi? Možda se nikada pre u životu niste selili iz Vršca? Zašto biste uopšte „razbijali glavu“ nad ovim pitanjima, kad su ona sasvim jednostavna ljudima koji se selidbama svakoga dana bave, i to unazad dugi niz godina?

Možda ne znate ni koliko će novca biti potrebno da bi se obavilo preseljenje u Beograd? Odgonetnite odgovore na sva ova teška pitanja, tako što ćete pozvati servis za selibe, koji u svom timu ima obučene agente koji obavljaju procenu tog posla.

Budite slobodni da okrenete telefon bilo kada u toku 24 časa, i to svih sedam dana u nedelji. Prilagodite sve sebi, pa zakažite dolazak agenta onda kada to vama odgovara. Uz opuštenu atmosferu, „strašna selidba“ će se demistifikovati, te postati događaj kome ćete se radovati.

Moguće da ste, kao i većina ljudi, strahovali da će vaša imovina, koju ste sticali dugo godina i sa ljubavlju, tokom preseljenja biti oštećena. Da vam kažemo iskreno – možda bi i bila slomljena, izgrebana, udarena i sl, ako biste se selili sami. Kada selidbu vrše stručna lica, možete biti sasvim spokojni, jer pored toga što znaju na koji način se nose teški predmeti, oni imaju i specijalne mašine (poput viljuškara), što će sve omogućiti da se selidbene stvari prebace od tačke A u Vršcu, to tačke B u Beogradu, bez ikakvih neželjenih situacija.

Selidbe Vršac – Beograd – iskustva

Pri proceni selidbe, vi ćete želeti da znate koja cena vas očekuje na kraju. Svakako ne biste želeli da budete neprijatno iznenađeni nekom visokom cifrom. Kada radite sa profesionalcima, ovakva situacija nije moguća. To je tako iz razloga što agent ume da proceni koliko će ljudi biti angažovano, upitaće vas da li želite dodatne usluge kao što su pakovanje stvari, čišćenje kuće u Vršcu i stana u Beogradu, te odvoza starih i nepotrebnih stvari na otpad.

Naravno, ako sa sobom selite i klavir za Beograd, ta se usluga dodatno naplaćuje. Isti je slučaj i ako imate kucu ili macu, koji su pridruženi članovi svake porodice, pa i oni putuju za Beograd. Agencije za selidbe nude prevoz kućnih ljubimaca, i to sa posebnim privilegijama, koje se unapred dogovore. Recimo, možete zahtevati da se vozite zajedno sa svojim „najboljim prijateljem“, što se neznatno doplaćuje, ali isto tako  pas može da se vozi i sam, uz zaustavljanje vozila i šetnju na svakih 200 kilometara. 

Smisao razgovora sa agentom servisa za preseljenje je u tome da se razjasne sve nedoumice, kako bi se došlo do tačne cifre koju ćete platiti na kraju. Pridržavanje i poštovanje dogovora i rokova je odlika profesionalnosti, a sve to možete očekivati ukoliko angažujete agencije za selidbe, te uspešno obavite preseljenje iz Vršca za Beograd.

Selidbe Vršac – Beograd – cena:

Na cenu utiče i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Ukoliko je potrebno, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane