Dodaj firmu

Selidbe Kraljevo – Beograd Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe Kraljevo – Beograd Željko Ristić 062/209 769

Selidbe u Beogradu i celoj Srbiji, sa ili bez radnika uz montažu ili demontažu nameštaja po potrebi.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Astra selidbe Kraljevo – Beograd

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Selidbe Kraljevo – Beograd Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Zanima vas trosak selidbe Kraljevo – Beograd? Često se dešava da lep osećaj zbog dobijenog novog posla, ili upisa na fakultet u Beogradu, pomalo pomuti činjenica da ćemo morati da obavimo selidbu. Sada se postavlja pitanje: da li je preseljenje baš tako strašno, kao što u prvi mah izgleda?

Naravno da nije, i to je svakodnevni posao agencija koje se bave organizovanjem i izvođenjem selidbi. Dovoljno je okrenuti njihove telefone, i sa odabranim agentom se dogovoriti oko svih detalja.

Kako se obavljaju selidbe Kraljevo – Beograd?

Selidba, kao i svaka druga, zavisi od nekoliko činilaca kao što su količina i gabaritnost stvari koje selite. Ponekad se ljudi preseljavaju iz garsonjere, a nekada iz četvorosobnog stana. Na cenu će uticati i to da li imate specijalne terete, poput sefa, TA peći ili klavira, koji mogu biti izuzetno teški i nezgodni za nošenje, pa će biti angažovano više ljudstva, ali i koristiće se razne mašine, kao što je viljuškar ili hidraulični lift. 

Takođe, možda živite u Kraljevu u prizemnoj kući, kojoj je lako prići, a doseljavate se u stan u Beogradu, na deseti sprat zgrade koja nema lift. Kao što vidimo iz ovog primera, na cenu će uticati takozvana pristupačnost terena.

Ako se selidba obavlja kombijem, potrebno je da znamo da je njegov donji deo širi od gornjeg. To je veoma važno kod unosa selidbenih kutija u vozilo, koje je potrebno pravilno rasporediti. Ipak, za ovako duge relacije, obično se preporučuje kamionski prevoz, jer kamion ima veći gabaritni prostor, pa sve stvari mogu stajati uspravno. Primera radi, ako želite da frižider visine 1, 8 metara ubacite u kombi koji je visok isto toliko, to nećete moći, a sa druge strane, frižider ne smete da položite. 

Kamion ima još prednosti, poput toga da se nećete neprijatno iznenaditi jer sve stvari nisu stale odjednom, pa se vozilo mora vraćati, što duplira troškove. Cena kamionskog transporta jeste nešto viša, ali se na kraju ispostavi da je ekonomičnija.

Selidbe Kraljevo – Beograd – iskustva

Vremenom, agencije za selidbe su došle do zaključka da je najbolje ponuditi klijentima kompletnu uslugu preseljenja ili takozvanu selidbu “ključ u ruke“. Sve je uključeno, od pakovanja vaših stvari uz pomoć stručnih lica koja se nazivaju pakeri, preko zaštite podova od habanja usled prenosa nameštaja, do čišćenja i objekta koji napuštate u Kraljevu, i objekta u koji se useljavate u Beogradu. 

Zaista, ne morate misliti ni o čemu, a to je upravo ono što ste želeli, da budete oslobođeni stresa i briga. Servis za selidbe ima radnike koji takve poslove obavljaju svakoga dana, pa to za njih nije stresno, već običan rutinski posao.

Svi znamo da kada smo nervozni, pravimo brzoplete greške, a to je upravo ono što bi se desilo vama ako biste hteli sami da se selite, da biste uštedeli, a na kraju, kada sve saberete, bili biste u debelom minusu.

Agencije za selidbe zato i postoje – ne samo da prevezu stvari od tačke A do tačke B, već i da organizuju sve ostalo što jednu selidbu prati, kako vi ne biste imali bespotrebne glavobolje, već samo radost zbog dolaska u veliki grad.

Selidbe Kraljevo – Beograd – cena:

Uzmimo za primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na konačnu cenu će uticati i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane