Dodaj firmu

Selidbe medicinske opreme Beograd

HM Selidbe

Selidbe HM bave se profesionalnom selidbom stambenih i poslovnih prostora, kao i selidbom umetnina, dragocenosti i drugih vrednih predmeta, kako na teritoriji Beograda, tako i na teritoriji cele zemlje i inostranstva.
Pročitaj više

Vlajkovićeva 19
Zvezdara, Beograd

Prezent internacional - Kombi prevoz Beograd

Kvalitetan i pouzdan kombi prevoz stvari na teritoriji Beograda i cele zemlje. Kvalitetna saradnja sa pravnim i fizičkim licima. Prevoz robe, stvari i nameštaja, selidbe.
Pročitaj više


Beograd

Selidbe medicinske opreme Beotim Plus

Agencija Beotim Plus vrši uslugu selidbe i transport robe na teritoriji Beograda i cele Srbije. Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima i dugogodišnjem iskustvu,danas su jedna od vodećih firmi za transport robe i selidbe
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 173
Novi Beograd, Beograd

Astra selidbe medicinske opreme

Kompletne selidbe po sistemu ključ u ruke, garancija na bezbedan transport stvari i nameštaja, besplatna procena selidbe, obezbeđivanje stvari i prevoz specijalnih tereta.
Pročitaj više

Studentska 4
Novi Beograd, Beograd

Selidbe medicinske opreme Apolon

Agencije za selidbe”Apolon” nalazi se na Čukarici. Nudi uslugu kompletne selidbe na teritoriji Beograda, Srbije ali i u zemljama regiona i Evrope.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Agencija za selidbe Beograd Expres

Ukoliko želite da se preselite u drugi stan, kuću ili kancelariju, agencija za selidbe Beograd Ekspres nudi Vam širok spektar usluga. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu iza nas je preko 30.000 uspešnih selidbi na teritoriji Srbije. BESPLATNA PROCENA selidbe.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 84
Voždovac, Beograd

Selidbe medicinske opreme Mima

Nudimo vam povoljno profesionalne usluge kombi prevoza za selidbe i prevoz robe na gradskim i međugradskim relacijama
Pročitaj više

Zemun
Zemun, Beograd

Prevoz 011 - Selidbe - Selidbe Beograd

Vodovodska 177i, Beograd, Čukarica 11030
Čukarica, Beograd

Najpovoljnije selidbe i prevoz

Firma za prevoz i selidbe uspešno i pouzdano pruža usluge kamionskog i kombi prevoza robe. Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja.
Pročitaj više

Banatska 83v/10, Zemun
Zemun, Beograd

Selidbe medicinske opreme Agencija Beo Selidbe

Skoro 20 godina naša agencija za selidbe vrši preseljenje građana i firmi na teritoriji Beograda i Srbije, kao i međunarodne selidbe
Pročitaj više

Mije Kovacevica 7b
Palilula, Beograd

ABC agencija za selidbe Stošić

Selidbe Stošić 063/111-11-54 Selidbe Beograd Najpovoljnije selidbe. Kompletna usluga od selidbe, utovara i istovara stvari, transporta kombi ili kamionskim vozilima, do montaže i demontaže nameštaja. Pozovite nas 00-24h dostupni za Vas.
Pročitaj više

Vodovodska 177i/2
Čukarica, Beograd

Kako se vrse selidbe medicinske opreme? Ponekad se događa da se lekarska ordinacija mora premestiti sa jednog mesta na drugo. Svi znamo da je ovo posao koji ne bismo smeli sami da obavljamo, upravo iz razloga što se radi o opremi koja ima veliku vrednost.

Pošto greške ne sme da bude, jedino logično rešenje jeste angažovati stručan tim koji će obaviti selidbu medicinske opreme.

Selidba stomatološke ordinacije

Kada se odlučujete za servis koji će izvršiti ovu uslugu za vas, birajte profesionalce sa višegodišnjim iskustvom. Oni će znati da preduprede probleme i pre nego što oni uopšte nastanu, a vi ćete biti spokojni da će skupa oprema biti u najboljem redu.

Izazovi koje obuhvata selidba napredne medicinske tehnologije, mogu biti složeni skoro isto toliko koliko i sama oprema. Iz tog razloga, agencija koja vrši selidbu stomatološke ordinacije, poseduje ekspertizu, osoblje, kao i specijalizovanu opremu koja je neophodna da se preseljenje obavi veoma glatko i jednostavno.

Selidba bolnice 

Ponekad je potrebno izmestiti čitavu bolnicu. Možda se hvatate za glavu pri samoj pomisli koliko to komplikovano može biti i koliko je skupa medicinska oprema koja se u zdravstvenoj ustanovi koristi. 

Ipak, to tako deluje iz ugla medicinskih radnika, ali iz perspektive stručnih lica kojima je selidba bolnice nešto što su obavili mnogo puta do sada, to izgleda daleko lakše. Veoma je važna pouzdana isporuka bez oštećenja, sa definisanim vremenom tranzita, reagovanjem u realnom vremenu, proaktivnom komunikacijom, stručnim licima koja poseduju znanje, tokom celog vremena kada se radi o osetljivoj medicinskoj opremi jedne bolnice. 

Dodatno, seli se i medicinski nameštaj i medicinski pokretni inventar, kao što su bolnički kreveti, specijalizovani ormarići za skadištenje medicinske opreme i lekova i drugo.

Selidbe rendgen aparata

Postoje posebni prilagođeni procesi i postupci rukovanja koji su namenski osmišljeni i dizajnirani da obezbede uslugu sa nultim nedostacima za specifičnu opremu, kao što je recimo, rendgen aparat.

Pored ovog aparata, uspešno se preseljavaju laboratorijski instrumenti, uključujući sisteme za automatsko rukovanje uzorcima, centrifuge i mnoge druge analitičke uređaje. 

Selidbe dijagnostičkih aparata

Prilikom preseljenja dijagnostičkih aparata, stručni tim se vodi stavom da je svaka pošiljka medicinske opreme jedinstvena, tako da bez obzira šta je u pitanju, ista će biti transportovana i isporučena uz najveću pažnju, efikasnost i preciznost. 

Pošto je u pitanju oprema za dijagnostiku, timu koji obavlja selidbu veoma je jasna potreba pacijenata koji čekaju tretman ili pregled, pa je zbog toga bitno da se sve obavi u dogovorenom vremenu. 

Selidbe medicinske opreme – iskustva

Ako vam je potrebna ovakva vrsta usluge, nemojte oklevati i pozovite najbolje, odnosno profesionalce koji će sa najvećom pažnjom i brigom postupiti prema vašim proizvodima, medicinskoj ili laboratorijskoj opremi. Pri tome, nije važno koliko je situacija složena i komplikovana, to je samo dodatni pozitivan izazov za profesionalce. 

Ponekad je za izmeštanje medicinske opreme potrebno pronaći specijalizovana selidbena rešenja, pa se uvek možete osloniti na iskustvo stručnog tima, koji će pažljivo rukovati vašom opremom, isporučiti istu bez oštećenja, a sve uz stalnu komunikaciju sa vama i uvek prisutnu ljubaznost, pri čemu će selidba medicinske opreme proteći veoma glatko, uspešno i bez stresa.

Selidbe medicinske opreme – cena:

Primera radi, preseljenje stomatološke ordinacije iz Mirijeva do Novog Beograda, iz prizemlja u prizemlje, uz angažovanje jednog kamiona, koštalo bi od 130 do 170 evra, ali cena varira u zavisnosti od težine same stolice, kao i prateće opreme koju imate, te broja angažovanih radnika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane