Dodaj firmu

Farbara Kole

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.
Pročitaj više

Braće Jerković 233d
Voždovac, Beograd

Farbara Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Zemun, Beograd

STR Jelena - Laminat kod Koste

Laminat kod Koste je maloprodajni objekat u Mladenovcu, naša delatnost je prvenstveno prodaja laminata od 8, 10 i 12 mm. Laminat 8 mm - cena od 650 din. Laminat 10 mm - cena od 850 din. Laminat 12 mm - cena od 950 din.
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 9
Mladenovac, Beograd

Farbara Simline Home

Boje i lakovi najvišeg kvaliteta. Fasade, hidroizolacija, gvožđarska oprema,lepkovi, šrafovi,alati. Besplatna dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Kosmajska 89
Mladenovac, Beograd

Farbara Mis Color

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Farbara Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Farbara Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Color Mania boje i lakovi

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Takođe, nudimo kompletan fasadni program
Pročitaj više

Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica, Beograd

Tamban

Ustanička 73
Voždovac, Beograd

Boje i lakovi Uradimo sami

Bilo da ste amater ili profesionalac, na pravom ste mestu.Ukoliko ste odlučili da se bavite molerajem ili zidarskim poslovima, nudimo Vam kompletan program koji će Vam olakšati posao i dovesti do savršenstva izgled objekta na kom radite…
Pročitaj više

Kneza Višeslava 31u
Rakovica, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Svakome od nas ponekada zatrebaju proizvodi koji se mogu naci na policama farbara. Dovoljno je da želimo da ofarbamo drvenariju ili neke metalne površine, pa da nam za to bude potrebna boja, odnosno lak za metal ili za drvo.

Osim navedene, farbare raspolažu sa širokim asortimanom robe, pa ćemo se u daljem tekstu bliže upoznati sa ponudom.

Farbare

Česti posetioci farbara su majstori raznih profila, koji nabavljaju artikle neophodne za rad. Na primer, ako je dogovoreno renoviranje stana, trebalo bi nabaviti disperzije, poludisperzije ili akrilne boje; osim toga, farbare nude uslugu kompjuterskog toniranja boje, tako da se dobije ista nijansa koja je predstavljena u katalogu.

U ponudi se nalaze proizvodi poznatih proizvođača kao što su Zorka, Yupol, Maxima, Dulux, Kraft, Tikkurila...

Boje za metal i drvo su često u upotrebi, pa možete da računate na brendove kao što su Helios, Zorka, Hemmerite, Kraft, Hroma, Hemax...

Sledeće što se najčešće kupuje u farbarma su lepkovi. Takođe možete da očekujete širok izbor od proizvođača Isomat, Ceresit, Sika...

Ako želite da ofarbate svoje šalone na prozorima, tada će vam biti neophodan sadolin, a tu su i vodeni lakovi za parket i drvo od poznatih firmi.

U jednoj dobro opremljenoj farbari možete da pronađete skoro sve što je potrebno za majstorisanje, tako da vas očekuju i: fug masa, pur pena, razne vrste silikona od brendova kao što su Ceresit, Wurth, Ultra, Soudal, Mamut, Bizon, Sika... ; lazurni premazi, zatim sve što je potrebno za hidroizolaciju od brendova Sika i Isomat;

Osim navedenog, farbare u svom asortimanu imaju sprejeve raznih vrsta, stiropor lajsne, a očekuje vas i bogat izbor nemačkog i italijanskog alata i tu ubrajamo poznate proizvođače kao što su: Omega, Anza, Kana, Gamma, Pennelli Boldrini, Hardy, Tigre, Schuller, Co.Me...

Prilikom rada, često nam je potrebna i šrafovska roba, i iz tog razloga farbare svoju ponudu dopunjuju i tiplovima i reznim pločama brendova kao što su Fischer, Wurth, BTI, Bahco...

Kupcima u farbarama često bude neophodno da nabave raznu mernu tehniku, kao i električne aparate. Kod merene tehnike u ponudi je brend Sola, dok kod aparata, Bosch i Makita su najviše zastupljeni.

Da bi posao što uspešnije bio obavljen, majstorima je potrebna HTZ oprema za rad, tako da se u farbarama može pazariti sve, od šlemova, čizmi, patika, cipela, rukavica, jakni... Uvek je u pitanju roba koja svojim karakteristikama i kvalitetom zadovoljava sve potrebne standarde zaštite na radu.

Pored svega što smo do sada naveli u tekstu, u farbarama vas očekuje i izbor brusnog papira, šmirgli, lepkova za keramiku, glet mase... Ukrasne stirodur lajsne, lajsne za keramiku, gips karton ploče, fasadni malteri, kamena vuna, mineralna vuna ... – samo su još jedan mali deo bogatog asortimana.

Farbare vam nude sve što je potrebno da od svog starog stambenog ili radnog prostora dobijete sasvim novi, tako što ćete uz pomoć adekvatnih materijala izvršiti adaptaciju, renoviranje i prilagođavanje objekta svom ukusu i potrebama.

Farbare – cene materijala:

Navešćemo samo neke cene od široke palete proizvoda koje možete zateći u farbarama:

-          Prosečna cena za disperziju od 25 kilograma je oko 4200 dinara;

-          Za poludisperzije, cene kreću od 900 din. sve do 1990 dinara za pakovanje od 25 kilograma;

-          Za lepkove za keramiku potrebno je izdvojiti od 740 din / 25 kg, sve do 5640 dinara za pakovanja od 25 kg belog, brzopovezujućeg lepka;

-          Za lepak za metal potrebno je izdvojiti od 890 din. sve do 2500 dinara za ekstra jak univerzalni dvokomponentni poliuretanski lepak.

-          Šrafove možete kupiti po komadu, gde je cena između 2 i 6 dinara, ili kupiti 1000 komada, pa je tada raspon između 424 din. sve do 15209 dinara.

-          Za glet masu potrebno je izdvojiti od 350 din. do 3200 dinara za 25 kg mase.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate farbare koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane