Dodaj firmu

Sandolin Šale

Šrafovska i sitna galanterija u našoj radnji u Batajnici. Molerski i stolarski program.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevica 33
Zemun, Beograd

STR Jelena - Laminat kod Koste

Laminat kod Koste je maloprodajni objekat u Mladenovcu, naša delatnost je prvenstveno prodaja laminata od 8, 10 i 12 mm. Laminat 8 mm - cena od 650 din. Laminat 10 mm - cena od 850 din. Laminat 12 mm - cena od 950 din.
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 9
Mladenovac, Beograd

Sandolin Simline Home

Boje i lakovi najvišeg kvaliteta. Fasade, hidroizolacija, gvožđarska oprema,lepkovi, šrafovi,alati. Besplatna dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Kosmajska 89
Mladenovac, Beograd

Sandolin Mis Color Farbara

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača.
Pročitaj više

Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac, Beograd

Sandolin Farbare Ocean color

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki izbor unutrašnjih i spoljašnjih boja i lakova najboljih domaćih i stranih brendova.
Pročitaj više

Tošin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Sandolin Irganox

U farbari Igranox naćićete sve što je protrebno za sređivanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. Imamo veliki izbor boja za unutrašnje zidove, fasade, metal, drvo, staklo, tonere, lepkove, boje u spreju, lakove, kao i sav potreban alat i pribor. Irganox boje i lakovi - pravi saveznik za uređenje prostora.
Pročitaj više

Ratka Pavlovića 8a
Grocka, Beograd

Farbara Etna

Obojite svet u bojama po Vašoj želji, posetite farbaru Etna u Zemunu. Sa željom da kvalitetno doprinesemo uređenju Vašeg prostora, u našoj ponudi nalaze se proizvodi vodećih proizvođača DULUX, HAMMERITE, SADOLIN, CERESIT, ZORALUX
Pročitaj više

Ugrinovačka 65
Zemun, Beograd

Hemoluks farbara

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zidove, molerskih alata i razni drugi proizvodi
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53g
Rakovica, Beograd

Sandolin Farbara Kole

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.
Pročitaj više

Braće Jerković 233d
Voždovac, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Color Mania boje i lakovi

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Takođe, nudimo kompletan fasadni program
Pročitaj više

Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica, Beograd

Boje i lakovi Uradimo sami

Bilo da ste amater ili profesionalac, na pravom ste mestu.Ukoliko ste odlučili da se bavite molerajem ili zidarskim poslovima, nudimo Vam kompletan program koji će Vam olakšati posao i dovesti do savršenstva izgled objekta na kom radite…
Pročitaj više

Kneza Višeslava 31u
Rakovica, Beograd

Sta je to Sandolin? Drvo je materijal koji svi volimo i rado uklapamo nameštaj od drveta u svoj enterijer. Pošto je to „živ“ materijal, on ima osobinu da vremenom propada, menja se, gubi svoju lepotu a i funkcionalnost.

Upravo zbog toga, na tržištu se nalazi široka paleta proizvoda koja vam može pomoći da vaše drvene površine budu blistave i nove, kao i prvog dana.

Sandolin za stolariju

Pored raznih modernih materijala od kojih se izrađuju prozori i vrata, veliki broj ljudi je ostao veran starom, dobrom drvetu. Činjenica je da ono pruža mnogo, ali od vas traži redovno održavanje, koje podrazumeva upotrebu zaštitnih premaza, farbanje, lakiranje...

Sandolin je jedan od proizvoda koji će vašoj stolariji omogućiti dug vek trajanja uz lep estetski izgled. Postoji više razloga zašto da odaberete baš sandolin. Pre svega, on nam dolazi u širokoj paleti boja. Na taj način će i zahtevi kupaca sa najistančanijim ukusom biti zadovoljeni, pa će se nova nijansa savršeno uklapati u vaš enterijer i eksteijer.

Ljudima je uvek na prvom mestu kvalitet, a sandolin može pohvaliti time da se boja neće ljuštiti, pucati, pa će na taj način osigurati sjajan izgled drveta kroz veoma dug vremenski period.

Sandolin za drvo

Možda imate šalone na prozorima koji su od drveta. Svi znamo da su oni izloženi svim atmosferskim uticajima, kao što je UV zračenje, niska ili visoka temperatura, kiša, sneg, vetar, grad... Baš iz svih tih razloga, šalonima je potrebna dobra zaštita da ne bi naružili vaše prozore. U tom smislu, sandolin će ponuditi dugotrajnu zaštitu u svim vremenskim uslovima, što će dalje omogućiti trajnost ovih elemenata vašeg doma.

Kvalitet sandolina se ogleda i kroz jednostavnu upotrebu, odnosno, osigurano je veoma lako nanošenje na drvene površine. Efekat koji jednom postignete upotrebom sandolina, lako ćete održavati, što predstavlja jednu od značajnih karakteristika ovog proizvoda. 

Takođe, kupci vole da znaju da je zaštita za drvo koju koriste sasvim neškodljiva za njihovo zdravlje. U tom smislu, sandolin konstantno razvija tehnologiju premaza u skladu sa najvišim zdravstvenim i ekološkim standardima.

Sandolin – iskustva

Možda ste se pitali, na koji način sandolin pruža zaštitu drvetu, odnosno od čega su sve zaštićene vaše drvene površine? Poznato je da drvo napadaju razne štetočine i gljivična oboljenja. U tom smislu, sandolin pruža temeljnu zaštitu, kao i od plesni i UV zračenja, pri tome naglašavajući prirodan izgled drveta. 

Uz pomoć sandolina možete da postignete i svilenkast sjaj, i to na onim drvenim delovima koji su neprestano izloženi raznim atmosferskim uticajima. Zahvaljujući ovom zaštitnom premazu, ostvarujete dekorativnu zaštitu vrata, prozora, drvenih oplata, prozorskih kapaka, radnih površina od drveta... Takođe sandolin se može koristiti i kod zaštite čamaca, jahti, brvnara, baštenskih kućica, ograda, drvenih stepenica...

Vaš majstor će sandolin naneti četkom, valjkom i sunđerom, a bitno je znati da se premaz nanosi na suvo i odmašćeno drvo, kako bi se postigao pun efekat. 

Sandolin – cena:

Za sandolin je potrebno izdvojiti od 900 do 2050 dinara, što sve zavisi da li koristite sandolin za osnovnu zaštitu drvenih površina, kao protivklizni lazurni premaz za drvo ili za zaštitu jahti. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate farbare koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane